Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
12.08.2014 23:27 - Цинична европейска реалност, Автор: aleks66ak
Автор: grigorsimov Категория: Политика   
Прочетен: 3400 Коментари: 6 Гласове:
4


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
Когато бушуваше войната в Югославия и бежанци от Косово масово бягаха от родните си места, един небеизвестен американски политик каза че след първата паднала бомба е вече невъзможно тази територия да остане в рамките на Сърбия. Тогава новините ни започваха и свършваха с бежанците от Косово. Сега в Украйна над милион техни граждани са напуснали родината си и са в Русия. Но това се премълчава от проамериканските ни телевизии и някак си случайно ако се промъкне някоя новина оттам тя се съобщава за секунди. В момент когато Украинският парламент гласува да се спре природният газ минаващ през територията й, нашият,,президент"" продължава да държи на проамериканската си позиция че ,,южен поток"" трябва да се замрази. В най-новата ни история съм свидетел, че всеки път когато сме се вслушвали и застъпвали позиции на щатите, сме претърпявали огромни загуби. Като започнем от югоембаргото и това че опрстихме дълга на Ирак. Един бивш външен министър ни убеждаваше от малкия екран как заради този жест ще потекат американски поръчки и инвестиции. Да не забравяме как сега две централи собственост на американски фирми ни рекетират с цените на тока. Цинизма на някои европейски политици днес премина още една граница като постави под съмнение дали Русия може да изпрати хуманитарна помощ в източна Украйна. А сега със санкциите наложени за плодове и зеленчуци трябва да се наложи контрол на вноса иначе ще бъдем залети със земеделска продукция на дъмпингови цени. Това най вероятно ще убие окончателно нашето земеделие.



Гласувай:
6



1. injir - Отказване на хуманитарна помощ. ...
12.08.2014 23:41
Отказване на хуманитарна помощ . Цинизъм, антихуманизъм, ...фашизъм, евроатлантически ценности... ?
цитирай
2. nkf - За сърбийка ли плачкаш, сърбома...
13.08.2014 11:17
За сърбийка ли плачкаш, сърбоманче?
цитирай
3. grigorsimov - Вижте им аргументите на ОБАМО-филите!! -
13.08.2014 12:30
"nkf - За сърбийка ли плачкаш, сърбома"...

Та, за по-бавно разбиращите, пак повтарям:
– Навремето, виден американски политик каза че след първата паднала бомба в Косово, вече било невъзможно тази територия да остане в рамките на Сърбия!!? А в еврейска (хазарска) Украйна, не само няма никакви ограничения да се бомбардират и непрестанно да се обстррелват с тежка артилерия градовете, населени с руснаци, но и злодеите от еврейските наказателни отряди всячески са стимулирани да унищожават всичко живо и неживо... за да се освободи територията населена с православни славяни, за поредната юдо-хазарска империя.

Но... дяволът предполага, а само Господ разполага!
И ще бъде Неговата воля! Защото, Негово е царството, и силата, и славата, и сега, и винаги, и во веки веков!!
цитирай
4. nkf - Обамофил!? Ха! Не бих се изплюл дори ...
13.08.2014 13:18
Обамофил!? Ха! Не бих се изплюл дори за негъра - социалист. По - интересното е какви са ви на Вас аргументите, "християните" подържащи кгб-исткото ченге путин, който на всичкото отгоре е и еврейн по майка. Нали все още помниш, че КГБ/ДС са "щита и меча на партията", която е изява на най-бесното богоборчество, което света изобщо познава. Май си позабравил, та да ти напомня, таварищ ПУТИНОФИЛчо. Та, така, другарю симов. И после, аналогията с Косово е толкова манипултаивна, невярна и нелепа, че от километри е видно, за кого сте заляли крокодилски сълзи. Ако не си в състояние да отграничиш двата казуса - Косово - Източна Украйна, значи или си много ограничен или си целенасочен манипулатор и най-обикновен путинистко - кгб-ейски ибрикчия. А че си сърбоман, то това, мисля, не е тайна. Плачкаш ли за юдославия, плачкаш ли? Плачкай, свърши се и юдославия, че и "великата" сърбия.
цитирай
5. grigorsimov - Както и да го усукваш, милият ви запад е 100% юдо-сатанински
13.08.2014 16:55
И "светлото бъдеще" на демократичния запад е само в полето на "еднополовите бракове", насилствено натрапваната педерастия, чрез детските градини, училищата и юдейските ви сатанински "медии".
Да са ви честити.
А ние сме за християнството, за православните славянски народи, за истината и правдата Христова. И добре знаем, че всичко случващо се е по волята, и по допущение Божие.
А "руските" болшевики и комунистите, въобще, са до един евреи - реемигранти от САЩ и Европа, финансирани и въоръжавани от банкерите - евреи, но и от президанта на САЩ. Та и до днес, и в САЩ, и в Европа, и в България, и в Русия, няма нито един държавник или политик, който да не е евреин: в САЩ - начело с чучелото - негър, евреин и педерас - Обама, а в Москва - евреите Путин и Медведев, както и всичките политици и олигарси около тях. Но така или иначе, между политиката на Путин и който и да е западен политик, не може да се прави сравнение.
Днес не знае само онзи който не иска да знае, че Америка, още от създаването си, е "Новата Юдея", ЕС е юдейски проект за поробване и унищожаване на европейските народи, и вече половината население на запад по "случайни стечения на обстоятелствата" е от неевропейски раси и религии. Но постепенно така ще стане, и е станало, и в Източна Европа, и в Русия.
Но нека си припомним едно много скорошно, но вече "позабравено" събитие - за "малайзийския" боинг, който уж го беше свалил Путин. Ама нещо им заседна в гърлата на измамниците от запад, планирали и извършили поредното си сатанинско престъпление, и хич не им се изнасят "доказателствата", - които тотално ги разобличават.
цитирай
6. nkf - Друже (нали така беше на сръбски), ...
18.08.2014 19:46
Друже (нали така беше на сръбски), аз нищо не усуквам. Обаче опре ли до теб и тебеподобните ти "християни", явно сте добри в усукването, толкова добри, че чак педерасите ще ви завидят. Горкия той, "християнина" и "антикомунист", седнал да въздиша с оправдания по еврейна, милиционера, комуниста, чекиста путин. Седнал да ми венцехвали обяснително политиката му. Седнал, "антисатаниста", "християнина" да опява за масонската измислица наречена "славянство". И той, глупака му с глупак, за "славянин" се числи. Кога бе, скот със скотата ти, е имало такова племе славяни бе? - че за "други славяни" да хортуваш? Сърбоманче, такива "православни славяни", като тебе, хубаво си намирали майстора едно време, като ги стигнела дългата ръка на ВМРО. Той и един друг в парламента се обе обявил за "славянин" - комуниста благоев. А един друг комунист, наскоро, честетеше на "всички православни славяни, окупацията на Крим". От едно и също котило сте, лицемерецо. Лицемерецо, кого си седнал да съдиш? - света ли? Апропо, срещу кой точно запад рипаш, говедарю оскотял? Не знаеш ли що е запад? Че всичко що Християнство изповядва и на римските закони се крепи ( и още има, но туй е главно) е все Запад? Явно - не. От кенефна литература и разговори с телета, за друго време не остава, а? И, запознай се с географията - България намира се в средата на Европа - не центъра, но средата- изтока на Европа започва някъде от Киев, та към Урал. Айде, със здраве сърбоманино, такива "християни", като тебе, дявола с приоритет на масата си кани. Обзалагам се, че най-обича грецияни кривославни със счупени в кръста стойки пред идола им путин.
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: grigorsimov
Категория: Политика
Прочетен: 28311777
Постинги: 4287
Коментари: 7547
Гласове: 8239
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031