Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
14.08.2014 09:30 - ПРОФ. ПЕТЪР ИВАНОВ: СТАВАМЕ ЦИГАНСКА ДЪРЖАВА, ХАРЧИМ 4 МИЛИАРДА ЗА ИЗДРЪЖКА НА ПЛОДОВИТИТЕ РОМИ Автор: kolevm38
Автор: grigorsimov Категория: Политика   
Прочетен: 1785 Коментари: 0 Гласове:
5


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
Зловещо! Европейски шампиони сме по изчезване на нацията, Прости и алчни политици (до един, евреи-юдомасони-сатанисти) и некадърното (марионетно еврейско! Г.С.) правителство скриха истинските резултати от преброяването

Заради хитрия посткомунизъм 2 млн. напуснаха Родината

Интервю на Иван Атанасов

image

Професор Петър Иванов е заместник - председател на Центъра за демографска политика в България. Член на надзорния съвет на Националната агенция за помирение и арбитраж, университетски преподавател и ръководител на катедра "Психология" във Великотърновския универститет. Пред Faktor.bg известният учен коментира появилия се преди седмица доклад на ЦРУ, който отрежда на страната ни обезпокоителното шесто място по смъртност в света, както и други аспекти, свързани с демографската криза в държавата.

 

- Професор Иванов, в края на миналата седмица ЦРУ публикува доклад, в който ни нареди на шесто място по смъртност в света. Доколко тази информация е достоверна, защо сме стигнали до тази криза?

- Аз нямам съмнения за достоверността на демографските данни на ЦРУ. Според тях катастрофата у нас става все по-голяма и по-голяма. В сравнение с миналата година раждаемостта е намалена от 9,07 до 8,92 промила, и от 206-то място се смъкваме на 210 място от 224 страни в световната ранглиста по раждаемост. По смъртност се качваме от 8-мо на 6-то място, а само преди 5 години бяхме на 23-то място. Противно на всякакви демографски доклади на министър Хасан Адемов и на "учените" от БАН, емигрирането се увеличава и нетното миграционно салдо става от минус 2,86 на минус 2,89 промила. Тези данни определят трагичното годишно намаляване и изчезване на българското население. То вече се качва от минус 8,1 промила на минус 8,3 промила, което по прости сметки прави точно 57 475 души. По намаляване и изчезване на населението ние определено сме европейски шампиони и сме от първите в света, по-зле е само Сирия и един - два острова. Според ЦРУ българите съвсем не сме 7,3 млн., както ни излъга „Преброяване 2011”, а сме много по-малко - 6 924 716 души (юли 2014 г.). Детската смъртност е цели 15,08 промила, почти два пъти по-голяма от официално обявените от НСИ за 2012 г. 7,8 промила. Очевидно е, че усилията на поредното некадърно правителство, подпомогнато от казионните институции като БАН, НСИ и други, с техните конференции, "изследвания" и преброявания, да скрие печалните демографски истини, за да не се затруднява, докато е на власт, са напълно безполезни. Целият свят знае : България се топи и изчезва. Питате защо сме допуснали демографската катастрофа, отговорът не е прост и не е кратък, мисля, че причината е в унинието на българите, ние сякаш сме загубили надежда за приличен живот като нация.

- Нормално ли е в България да има повече смъртност, отколкото в Афганистан, Сомалия и други страни с военни и социални конфликти, както твърдят агентите на щатското разузнаване?

- Ако се вгледаме в хората, които ни управляват няколко десетилетия, няма нищо за чудене. Нормално е. Не може едни прости и алчни хора, каквито са "водачите" ни, да намерят добрите решения в икономиката, в здравната система, в социалната сфера и т.н. Всичко това води до висока смъртност. Ние сме най-болната нация в Европа, шампиони сме по инфаркти, инсулти, рак, диабет, астма и други болести.

- Заявихте, че преброяването на населението през 2011-а година от Статистическия институт е грешно, подозиратели ли умисъл, или грешката е случайна?

- Преброяването е планирано да показва не реалността, а да ни представя една изкривена картина: няма демографска криза, броят на населението е преувеличен, циганите намаляват и се свършват, детската смъртност е занижена и т.н. Всичко това напомня за информационното затъмнение за катастрофата в Чернобил преди години.

- Какви са начините за справяне с демографската криза? Как да съхраним българската нация?

- Не знам. Не е моя работа. Нали има министри, премиери, президент, депутати, БАН?

Никой нищо не прави за решаване на демографските проблеми, това означава приемане на съдбата ни на умиращ народ.

- По данни на ООН 19 от 20-те най-бързо намаляващи държави по брой население са бивши или настоящи социалистически страни. През 1960-а година обаче, празнуваме раждането на осем милионния българин. Кой е виновен за настоящия срив - комунистите, прехода, демокрацията?

- През 1989 г. щяхме да станем 9 млн., но после само за 2-3 десетилетия се сринахме до 6 млн., тъй като 2 милиона предпочетоха да напуснат България, която беше опустошена и окрадена от хитрия посткомунизъм, т.е. от преквалифициралите се на капиталисти бивши комунисти и техните деца и роднини. По прости сметки след точно определено число България ще изчезне. Ако тенденцият се запази, през 2134-а година последният българин ще си замине.

- Кой е най-големият проблем пред запазването на българската нация днес?

- Циганизирането е най-сериозният проблем на България. Цели 3-4 милиарда лева годишно отиват за издръжка на плодовитите цигани. Много скоро те ще станат доминиращ етнос и държавата ще стане циганска. А българите ще изчезнат.




Гласувай:
5



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: grigorsimov
Категория: Политика
Прочетен: 28317725
Постинги: 4287
Коментари: 7547
Гласове: 8239
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031