Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
11.09.2014 09:03 - Крайно време е за НРБ! Автор: ivofranz
Автор: grigorsimov Категория: Политика   
Прочетен: 2902 Коментари: 5 Гласове:
6


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
В лични разговори все по-често чувам заключението: „Не платихме „демократичния” преход с кръв и затова днес плащаме такава цена!”. Или подобния: „Трябваше на 10 ноември 1989 година да бъдат разстреляни няколко хиляди вредители на народа, за да бъдем сега поне като Унгария, Чехия или дори Румъния!”… (Г.С: Това, за разстрелите, е крайно тъпо, защото, да убиват да мамят и въобще, да управляват, са можели, и могат, само ЕВРЕИТЕ, независимо зад коя партия, тогава или сега, се маскират. Дали ще е БКП, БСП, ДПС или Демократи за Силна България... (и всичките останали, - да не ги изброявам) Ввсичките партии са еврейски залъгалки, и като идеология, и като ръководни кадри. вкл. и националистическите!!). Убеден съм, че и вие сте чували подобни чувствени заключения или изводи от какви ли не хора. Разбира се българи. Живеещи или не в България. От интелектуалци. От селяни. От таксиметрови шофьори. От професори. От полицаи и военни (но сред приятели). От пенсионери. От мъже. От жени. От студенти. От…десетки и стотици хиляди най-различни българи, отвратени от 25 годишните лъжи и мръсотия на няколко хиляди души в България, които завладяха политическото управление на държавата ни и я доведоха за 25 години до пълен разпад. И най-страшното - ПРОДЪЛЖАВАТ! Една изродена, престъпна, политическа, икономическа, финансова и търговска (еврейска - юдомасонска) „класа” от няколко хиляди свръхбогати олигарси-чорбаджии, българоубийци и погубители на "собствения" си народ ПРОДЪЛЖАВАТ да ни избиват! Всеки ден…дори всеки час…

И понеже за 25 години тези изверги изпотрепаха всичко българско, сега, остава да разградят самата българска държава (те отдавна са я разградили): превръщайки я в тъпо, болно и беззъбо впрегатно добиче на ЕС и НАТО и съответно във враг на Русия и православните държави; създавайки в национален мащаб етническо, културно, религиозно и социално-икономическо разделение и непримиримост между българските граждани; унищожавайки напълно българския образователен, здравен, пенсионен, социален, производствен, търговски и финансов капитал; провеждайки планомерно административно-етнико-икономическо разкъсване на българската територия (турски райони, смесени райони, цигански райони, тракийски регион, шопски район и прочие безумия); отричайки жизнената необходимост от създаване и защита на български национален идеал и държавни стратегически цели, както и от национални приоритети и единен, задължителен, дългосрочен план за постигането им; но най-страшното – извършиха 25 годишно целенасочено духовно, личностно, семейно и демографско разрушение на българския народ!

Затова през всичките тези години задавам един и същи въпрос и от всеки българин получавам един и същи отговор – питам: Кой? Кой направи всичко това? Отговарят ми – Политиците! Питам – Кои политици? Отговарят ми – Всички, които досега са ни управлявали. Питам – Добре де, защо гласувате за тях на всички избори, които те си организират? Отговарят ми – Защото няма за кого друг! Питам – Добре де, когато миналата година през февруари и март излязохме на улиците и после поведохме протеста и народа към избори, защо не гласувахте за нас? (Г.С: Ето, сега "протестърите" са с властта! Следете за резултатите от управлението им! И ще видите, че пак става дума за измама и за подмяна на приоритетите! Както и във всяка друга еврейска (сатанинска) революция). И тук, обикновено, се получава вместо отговор пауза. Да-а-а. Пауза. Въздух. Дупка. Празно. Нищо.

Е, точно в това „нищо” е работата в България! Точно това „нищо” владее тази анти-българска „политическа класа”. Точно от това „нищо” тя се възпроизвежда. Точно в това „нищо” тя съществува и точно в това „нищо” тя се плоди и размножава. Точно като паразит върху приемник. Като черна, гнусна пиявица, която смуче кръв от тялото човешко дотогава, докато човекът не се престраши, не замахне с ръка и не я убие. Или поне отскубне от плътта си и хвърли в калта. Там, където е мястото й. Родината. Блатото. Ада.

Да-а-а именно там е мястото на всеки, който превръща собствения си баша, майка, брат и сестра в роб на чужд господар само и само, за да бъде той лично добре и да властва над ближния си, имота, жената и децата му ("ближен" на еврейски значи - "еднорасов съплеменник", т.е. - евреин, а съвсем не - българин, както може би си мисли авторът!). Да бъде също като някогашните чорбаджии в турската империя. Българи, които насилникът е превръщал в свои най-верни слуги, като им е разрешавал да имат големи имоти и състояния, за да властват над своя собствен народ и събратя в услуга на поробителят му. Най-мръсната, гнусна и уродлива роля, която някой може да избере в своя земен живот! А живот ли е това?... да си пиявица (Да, за "гениалното" племе, само това е живот! Цитат от тайните им протоколи: "Ние винаги трябва да се стараем да унижаваме гоите, даже и без конкретен повод, та накрая така да ги унизим, както само НАШЕТО ГЕНИАЛНО ПЛЕМЕ умее"!).

Така, че за да не властват най-новите български чорбаджии, чрез „нищото”, над останалите българи, трябва да се започне с НЕЩО. Ще каже някой, с по-услужлива памет, не започнахте ли това „нещо” миналата година? Да, но явно не е било достатъчно видимо това „нещо”, независимо, че за да го направим непреодолимо видимо завзехме международния пресцентър в НДК, в нощта на изборния ден (12 май 2013 г.), и дадохме първата по рода си „пресконференция” в политическата история на света – пресконференция на протеста! „Аутсайдери” на мястото на „победителите” в извънредните парламентарни избори в България! Да. Изключиха ни микрофоните. Да. Българските и платени чужди медии не отразиха това, което се случи достатъчно ясно – по-скоро се опитаха да ни „скрият”. Да ни представят за „нищо”… и може би успяха, защото всички ние вече забравихме колко българи миналата година ГОРЯХА ЖИВИ!?... Горяха по местни и чужди, по международни и квартални телевизии… Целият свят показваше как в „демократична” България хората се самозапалват, защото не могат да сторят НИЩО!

Аз лично не мога да забравя това. Помня, защото в тяхна памет, в един от протестите пред Президенството, прочетох най-личната част на най-великото българско стихотворение за покойници - тези при Сливница! Вие, помните ли ги поне тях? На дядо Вазов? „Новото гробище на Сливница”? Спомняте ли си това:

«Покойници, вий в други полк минахте,

де няма отпуск, ни зов за борба,

вий братски се прегърнахте, легнахте

и "Лека нощ" навеки си казахте -

до втората тръба.

 

Но що паднахте тук, деца бурливи?

За трон ли злат, за някой ли кумир?

Да беше то - остали бихте живи,

не бихте срещали тъй горделиви

куршума... Спете в мир.

 

Българио, за тебе те умряха,

една бе ти достойна зарад тях,

и те за теб достойни, майко, бяха

И твойто име само кат мълвяха,

умираха без страх…

 

Забравили бе, народе български? Забравили, когато ти четох тези стихове пред Президенството? И заедно ревяхме. И заедно коленичихме. И бяхме заедно… Ех!… А пред паметника на Апостола, когато се клехме заедно в „чистата и святата Република”, помниш ли!?... на трети март 2013-та?

 

Аз помня. Помня и отлично знам, че самоубийството е грях, но всички българи, които се самозапалиха, само преди година, бяха доведени до тази крайност, до това душевно отчаяние и духовно безумие... бяха доведени до толкова много „нищо” в сърцето, душите и животите си, че решиха сами да си го отнемат. Защо ли? Защото за 25 години бяха превърнати в „НИЩО”!

 

И кой стори това? Не помните ли? Не помните ли, че стотици хиляди от нас викахме имената на убийците на народа по улиците на всички градове в България? Нима забравихме? А бе, само преди година…

 

Нима отново забравихме най-лъжовната и крадлива мутренска партия - ГЕРБ - на момченцето на СИК – Бойко Борисов? Който двама поредни, не други, а американски посланици разкриха като местен и международен престъпник и наркопласьор и вербуваха като агент по време на мандатите си?...

 

Нима отново забравихме най-лъжливите и крадливи менте-патриоти на България - Волен Сидеров, Валери Симеонов, Данчо Хаджиев, Слави Бинев и сие мекерета? Които и мен първоначално заблудиха в актьорската си игра на хубави приказки, обещания и родолюбиви програми, ама „НИЩО” повече – за пари, разбира се, работят лакеите…

 

Нима забравихме най-лъжливите и крадливи демократи на света и Балканите – Иван Костов, Мартин Димитров, Надежда Михайлова, Кунева, Капон и сие техни питомци и партии? Чиито имена ми е трудно вече да запомня. „Демократи”, „реаниматори”, „зелени”, „алтернативни”, „нови”, „народни” и какви ли не още всеядни предатели, които унищожиха всяка възможност за истинска предприемаческа десница в България…

 

Нима забравихме най-лъжливите и крадливи лъже-българи, които продадоха душите си на Анадолско-ислямска (еврейска!) Турция само и само отново да са бейове и паши по българските земи – Ахмед Доган, Юнал Лютви, Лютви Местан, Касим Дал, Цонев, Пеевски, Плевнелиев, Орешарски,  и кой ли не долен продажник на Православна Вяра, Български род и Отечество?

 

Нима забравихме и за сърцето на лъжата, кражбата и предателството на народа – БСП? Бившата болшевишка БКП? С всичките й „новодемократични” „лидери-станишевци”, „абв-та - първановки” и всякакви политически коалиционни туморни образувания?

 

Да, вярно е, мина малко повече от година, но май много е, защото някой от нас самите, дето викаха много и силно и водеха протести и групи станаха също чорбаджии и кръвопийци народни – Ангел Славчев, Ангел Джамбазки, Красимир Каракачанов, Николай Бареков и прочие десетки предатели на протеста, гласа и волята на народа!

 

И какво да сторим? Какво да сторим като е ОЧЕВАДНО, че няма за кого да гласуваме на тези избори? Ще кажат някои, както и ме питат постоянно – Защо не се кандидатирате отново? Къде е „Освобождение”? Протеста? Ще отговоря така – няма смисъл втори път да играем „играта” по правилата на лъжеца - резултата е винаги ЛЪЖА!

 

Какво остава? Според мен единственото, което остава е да бойкотираме лъжата наречена „избори” и след това да прекратим завинаги политическото кръвопийство и погублението на нас, децата и държавата ни.

 

Как? Нарочно ще попитате всички, макар, че всички чудесно знаете отговора. Затова и ще отговоря най-образно на подобен напълно реторичен въпрос само с три букви – НРБ.

 

Народите на Европа вече видяха две подобни трибуквени, антиглобалистични и антиолигархични съчетания, а именно: ДНР и ЛНР – и искрено ги защитиха. С глас! С доброволци! И с кръв!

 

С оглед приближаващата смърт на Държавата и Народа ни, според мен е крайно време за НРБ!

 

Мълчите.

 

Страх?

 

Добре, какво губите? Бизнеса? Че той отдавна не е ваш. Кое друго? Работата? А докога ще сте слуга на гадове? Еничар? Емигрант? Докога ще сме донори на пиявицата? Какво още остава? Живота, семейството, жената, децата... Нима все още се заблуждавате, че след утрешните избори те ще са ваши? Нали знаете, че за консуматорската „матрица” българи няма. Нито семейства. Нито мъже. Нито жени. Нито деца…

 

Страшно е, но времето разделно пак дойде по земите български. И ще идва във всеки исторически миг до края ни като народ, защото след освобождението на държавата ни от Асеневци ние не сме единни в целта си и не браним с кръвта си живота на нашите деца. Не желаем бъдещето им като Българи в България. А този, който ги има и обича знае добре, че децата никога не прощават едно единствено нещо – предателството! Затова ни остава или вонящата смърт на човекоподобни мърши, или радостта на безсмъртието:

 

«...Българио, за тебе те умряха,

една бе ти достойна зарад тях,

и те за теб достойни, майко, бяха

И твойто име само кат мълвяха,

умираха без страх…

 

С нами Бог, българи, които изберете истинското „Освобождение”!

Аз лично го избрах преди повече от 20 години.

 

Обичам Ви! Каквито и да сте.

 

Ивайло Франц

 

 

П.П.

Приемете този материал като мое лично мнение и безусловна позиция, дори изповед, с които не задължавам никого. За изминалия многогодишен мой личен път по пробуждането на свободата в съзнанието на „народа български” съм срещнал най-вече хули, плюнки, омраза и предателство. Пълното ми политическо „осветяване” през събитията миналата година ми донесоха и последните две „награди” – бедност и пълно отчуждение. Независимо от всичко това не се отказвам от борбата и ще я водя до последния си дъх, дори и да остана сам. Бог да благослови всички, които ме последваха и сторват това и до ден днешен! Това е радост по-висша от всяко лишение. Знам, че ще победим, защото Бог не е със силния на деня, а с Правия, а именно: с този, който Го следва и пази…
А страхът? Страхът е за мършите…



Гласувай:
8



1. lesovski - Не ставаш за политик Човече
11.09.2014 09:48
За това се иска да си мръсник, да си предател, да си алчен, да не знаеш значението на думата морал, да си агент поне на дузина чужди служби, да си сервилен пред назначилите те, да мачкаш и унижаваш тези, които назначаваш, да си измамник и крадец, да си безродник!
“Народе....."- някога беше, сега си стадо!
цитирай
2. evalten - "НАСИЛИЕТО ВИНАГИ ПОРАЖДА НАСИЛИЕ!"
11.09.2014 11:12
"НАСИЛИЕТО ВИНАГИ ПОРАЖДА НАСИЛИЕ!"

Тази родена от живота сентенция би следвало да бъде винаги в ума на всеки, който иска и се стреми да постигне нещо по-добро и възвишено в живота, не само за себе си, но и за останалата част от обществото.
С насилие се извършват революции и всякакъв вид борби против едно или друго потисничество или несправедливост, но резултатите, временни или не, винаги, не след много време се оказват плачевни и пак подлежат на промени или корекции.
Винаги в едни такива подготвителни действия, насочени против един или друг вид несправедливост, водещо би следвало да бъде освен
- КАКЪВ ЩЕ Е РЕЗУЛТАТЪТ ЗА МАСАТА ОТ НАРОДА?,но и
- КОЙ Е НАЧЕЛО НА ТЕЗИ ДЕЙСТВИЯ, НЕГОВИЯТ ГЕНЕЗИС, КОЙ ГО ПРОМОТИРА, МОТИВИРА И ФИНАНСИРА? и не на последно място
- КАКВО Е НИВОТО НА СЪЗНАНИЕ НА МАСАТА ОТ НАРОДА, УЗРЯЛА ЛИ Е ТАЗИ МАСА ЗА ПРОМЕНИТЕ, ЗА ДА ЗАСТАНЕ СМЕЛО И БЕЗАПЕЛАЦИОННО ЗАД СВОИТЕ ВОДАЧИ, ЗА ДА ЗАЩИТАВА ОБЩАТА КАУЗА С ТЕЗИ СИ ДЕЙСТВИЯ?
Всичко останало е ИГРА НА РЕВОЛЮЦИИ И РЕВОЛЮЦИЙКИ, целящи да насаждат в съзнанието на народните маси ПРОТИВОПОСТАВЯНЕ НА ВСЯКАКВА ОСНОВА и влизане в РАМКИТЕ/КОЛОВОЗИТЕ, които са държани в "МЪРТВА ХВАТКА" от столетия /да не кажа хилядолетия/ от Тези, които държат в ръцете си онзи особен вид стока, наречен ПАРИ, както и нейното производство.
Всичко друго е ЛИЦЕМЕРИЕ, ДЕМАГОГИЯ И ЛЪЖА!
цитирай
3. dimat - По мое наблюдение,ВСИЧКО ЗАПОЧВА И СВЪРШВА С НАРОДА!
11.09.2014 15:07
Народ,който се влачи след водачи и търси такива е ...роб на водачи.

Народ,който излъчва водачи в резултат на собствените си революционни усилия и който след постигнатите успехи ги поставя на пиедестал,е наполовина роб,готов да стане изцяло такъв.

Свободен е само народ,който излъчва водачи и съумява да ги държи под свой контрол,ЗА ДА СЛУЖИ ТОЙ НА НАРОДА СИ, е свободен народ.

Народ,който не е нито едно от посочените неща е престанал да съществува.
Боя се,че "нашият народ" попада в тази категория.

Казвам го с болка,но за съжаление,за мен фактите са такива.Ще се радвам,ако бъдещето(доколкото и аз ще присъствам в него),ме опровергае.
цитирай
4. bliz - Въпроси имам
11.09.2014 15:16
"в нощта на изборния ден (12 май 2013 г.), и дадохме първата по рода си „пресконференция” в политическата история на света – пресконференция на протеста! "

В Люксембург едва след 4-5 месеца се спомена нещичко за протестите. Света не беше информиран и всички тези трогателни неща, които са се случвали по време на протеста са известни само на българите.

Господин Симов, чета Ваши постинги за евреите и имам някои въпроси:

1. Евреите всъщност не асимилират ли другите народи, а уж се гнусят от тях ?
Да вземем един пример: Дете, момиченце с майка еврейка и баща нееврейн - детето се смята за еврейка, както казва техния закон - майка еврейка, детето е еврейче. Детето дефакто е с 50% еврейска кръв. В последствие момиченцето има дете- момиченце от нееврейн. Това второ момиченце е еврейка/с майка еврейка/, но на практика е вече еврейка, но с 25% еврейска кръв и т.н. Това беше един много опростенчески пример, но през вековете до днес , се стига до ситуация когато "ЧИСТОКРЪВЕН" ЕВРЕЙН Е С 1 КАПКА ЕВРЕЙСКА КРЪВ.
Евреите приличат на народите, в чийто земи живеят. Как да се съглася, че човек синеок, рус, със светла кожа е еврейн?

2. След като юдаизма е само за избрания "народ", как така примерно хазарите приемат юдаизма и биват приети от другите евреи като равни и се наричат евреи? Все едно аз като православна християнка да се наричам рускиня. Нали юдаизма казва, че чуждите- каквито към момента са били хазарите, трябва да бъдат унищожавани само за това, че искат да разберат тази вяра? Защо са допуснати тези чужди хора да изповядват религията на богоизбраните?

3. След като конспирацията е хилядолетна тактика на еврейте- тайната, задкулисието, манипулирането, са нещо като въздуха и слънцето за тези хора, как така един ден като господари на света, те ще се лишат от тези неща- т.к. вече няма нужда от това.
Ще излязат на светло, ще се провъзгласят, няма ли интригата, тъмнината да им липсват?

цитирай
5. grigorsimov - Кой е евреин решават равините, според родословните списъци.
11.09.2014 16:57
А известните ни от близката история евреи - по майка, като Ленин, Сталин и др. са си евреи и по баща, но последното, просто, още не е всеобщо достояние.

Освен това, от евреин, до евреин, има огромна разлика, защото, първо: еврейството е подчинено на юдомасонството и е разделено на безброй нива или "степени". И на практика, значение имат само фамилиите на левитите и "кан"-овете или "каган"-ите или "Коен"-ците.
Затова, еврейството се отнася към всеки евреин, според полезността му, в момента. А иначе има всякакви евреи - от най лошите, та до на-добрите хора в света!

Юдаизмът не се предлага за приемане, на никого, освен в отделни, единични случаи, поради конкретни временни интереси. А хазарите са си персийски евреи, и легендата за някакво приемане на юдаизма е измама.

"Един ден", когато еврейският "месия" - свърх-измамник, антихрист, бъде коронясан за световен "цар" или президент, чак тогава еврейството, постепенно ще започне да показва истинското си лице и истинската си същност. Това е записано и в тайните им протоколи (в момента не помня точно къде), където пише приблизите,но така: "Когато напълно подчиним света, всеки евреин ще е цар, а всеко гой - ще е роб". Макар че думата "всеки" (евреин), е по-скоро за подмамване на мнозинството обикновени евреи, защото при еврейството всичко е измама, а истината е - смърт (за тях).
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: grigorsimov
Категория: Политика
Прочетен: 28319865
Постинги: 4287
Коментари: 7547
Гласове: 8239
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031