Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
22.09.2014 15:52 - Ден на Независимостта на България или поредният празник на еврейската ни ЗАВИСИМОСТ!!? Автор: fascindoo
Автор: grigorsimov Категория: Политика   
Прочетен: 4323 Коментари: 7 Гласове:
3

Последна промяна: 22.09.2014 16:31

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg

Кога България изгуби своята независимост? е ВЪПРОСЪТ! – Естествено, с еврейския Манифест за Независимост на България от 22 септември 1908 г., подписан от хомосексуалния юдеин и двуфазен педераст Фердинанд, довел България до две национални катастрофи...


А на 9 ІХ 1944 България ТОТАЛНО
 изгуби своята независимост!

Та, какво е днес? - Просто празник на еврейската ни ЗАВИСИМОСТ!!!

 

Някой помни ли, например, министър-председателя на 33-тото (1913 г.) правителство на България - Стоян Данев?

Един предател на България, който Фердинанд Лисицата използва, за да стигнем до първата национална катастрофа.

Дори историците мълчат за предателската му роля...

 

Преди повече от 100 г., на 5 октомври 1912 г., България, заедно с Гърция обявяват война на Османската империя. На 7 октомври се включват Сърбия и Черна гора. В същия ден Българската  Войска започва военни действия с едновременно настъпление на 1-ва и 2-ра армии.

Започва Балканската война!

Една победоносна наша война би объркала плановете на Синедриона за вече планираната бъдеща Първа световна война. Война, в която е отредено България да не бъде победител, макар незагубила нито една битка.

 

 

Кратката хронология показва това:

  • 29 февруари 1912 г. — Балканска война: Подписан е българо-сръбски договор, поставящ основите на Балканския съюз.

  • 17 септември 1912 г. — Балканска война: Страните от Балканския съюз започват да мобилизират своите войски

  • 4 октомври 1912 г. — Балканска война: Османската империя обявява война на Балканския съюз.

  • 5 октомври 1912 г. — Балканска война: България и Гърция обявяват война на Османската империя.

  • 6 октомври 1912 г. — Балканска война: Българите Радул Минков и Продан Топракчиев извършват първата в света бомбардировка на гара Караагач край Одрин.

  • 27 октомври 1912 г. — Балканска война: Българската Седма рилска дивизия достига Солун.

  • 8 ноември 1912 г. — Балканска война: Българският миноносец Дръзки, командван от командир мичман I ранг Георги Купов, торпилира турския крайцер „Хамидие“.

  • 10 януари 1913 г. — Балканска война: Младотурците извършват държавен преврат в Турция и подновяват военните действия в Балканска война.

  • 3 март 1913 г. — Балканска война: Българската войска превзема Одринската крепост.

  •  
  • 17 май 1913 г. — Балканска война: Подписан е мирен договор в Лондон, с който се слага край на Балканската война.
     

И Световните кукловоди променят хода на Балканския плацдарм.   Защо?

 

Бъдещата Първа световна война е вече планирана.
ОЩЕ
на състоялия се Таен Световен Еврейски конгрес в Лондон през 1905 г.! Тогава се вземат две важни за Световната история решения:

  • преместване на световния паричен център от Лондонското Сити в Ню Йорк, улица Уолстрийт в Манхатън (5-то поредно през вековете и последно!);

  •  
  •  
  • подготовка на бъдеща война за разпределение на току-що откритите и функциониращи петролни полета в света.

 

За целта трябва да се принуди Османската империя да освободи земите в Близкия изток, богати на петролни залежи, дори и с цената на нейното унищожение. Както и става с помощта на  младотурците през 1923 г., но подготовката е започнала в периода 1908-1913 гг.

 

И второ - Балканския регион да бъде дестабилизиран и да стане прелюдия за бъдещата планирана война, останала в историята като Първа световна война.

Много неангажирани и честни историци, главно руски и американски, както и разумни еврейски исторически анализатори, като

Дейвид Айк, напр., са описали тази важна историческа епоха съвсем обективно, лишени в своите трудове от ционистки окраски и умишлени заблуди.
 

  И тогава у нас:
  • 32-то правителство на България на Иван Евстратиев Гешов, управляващо от 29 март 1911 до 14 юни 1913, е свалено.

  •  
  •  
  • Стоян Данев - скоропостижно и по таен план - от председател на Народното събрание на България (22 юни 1911 – 14 юни 1913) става точно когато е необходимо министър-председател на България (14 юни 1913 – 17 юли 1913) и едновременно министър на външните работи и изповеданията (14 юни 1913 – 17 юли 1913).

 

Необходимо му е (и по план, все пак е масон) само 33 дни да е на власт!

Тогава масонът-марионетка Стоян Данев, министър-председател на България в 33-тото (1913) правителство, взема решението за безумния ход на 16 юни 1913 г. с обявяване на Междусъюзническата война, като за целта са провокирани и проведени нужните действия.
 

 

Само след два дни от както е министър-председател, той предлага на гласуване в Народното Събрание безумния ход с обявяването на Междусъюзническата война.

Евреинът Фердинанд това и чака, и я започва... Кръволожките му еврейски ръце са измити от масона Стоян Данев!

И 16 юни 1913 г. става една от най-черните дати в историята на хилядолетна България !

Както 17 юли 1393 г.

падането на Търновград под османския ятаган чрез предателството на евреина Лазар Коен, който открадва и предава ключовете на Главната порта на Царевец на Баязид І.

 

 

 

Още от гимназиалните си познания по история на България съм се учудвал на многото обрати в 1500 годишната ни история,
както и на тези 3 факта:

  • 1. Как по-голямата част от болярите на една средновековна империя, каквато сме били, могат да бъдат изклани за една нощ от Баязид І Йълдъръм, в жилите на който е текла Шишманова кръв?

  • 2. Как Стоян Данев, министър-председател на България, само за 33 дни, когато е на власт, прави такъв прелом в най-новата ни история?

  • 3. Защо Митхад паша, като валия на  Дунавския вилает, строи през1863-65 г. първата на Балканите ж.п. линия Варна-Русе? Кой е бил много заинтересован от това?

Отговорите (както обикновено) дойдоха десетилетия по-късно!

 



/за Плевен Онлайн Портал:
д-р инж. Никола Тодоров, доцент

 

 




Гласувай:
3



1. grigorsimov - А на въпроса:
22.09.2014 16:23
Кога България изгуби своята независимост? – е редно, не само да питаме, но, ако знаем - нека и да отговорим, - колкото и необичаен и труден за възприемане да е този отговор.
И така, - съдейки по всичко известно ми до сега, за себе си съм убеден, че "България" е загубила независимостта си и е паднала под юдейска зависимост, още след, а по-вероятно и преди, - ТРОЯНСКАТА ВОЙНА.
Защото, няма друго логично обяснение за тази никому ненужна унищожителна война (освен на новонастанилите се, сред нашите гостоприемни и наивни прадеди, африкански евреи - данайци). А приказката за "хубавата Елена" е обикновен фалш-флаг.
Тогава са били насъскани брат срещу брата, които до тогава никога не са воювали едни срещу други, а са били един народ и едно доброволно царство, а евреите, както го правят и днес, не само са ни гледали "саира", но и са грабели незащитените ни села!

И който разбрал - разбрал, който повярвал - повярвал. А който не знае нищо за истинската история, нека обърне внимание поне на думите на цар Калоян, в отговвор на въпросите на Римския Папа:
– "На нас ли ще ни разказвате за Троянската война!? Та нали тази война беше срещу нас"!

Григор Симов
цитирай
2. injir - Празник на еврейската победа.
22.09.2014 17:22
Празник на еврейската победа.
цитирай
3. debeloto - в случая тия неща от нас си зависят, ...
22.09.2014 20:06
в случая тия неща от нас си зависят, дали да сме или не под ботуша на масоните, изродите и всякакви други сатанисти.
цитирай
4. grigorsimov - "Тия неща зависят от нас" като във вица: "Независими сме, понеже от нас нищо не зависи"!!
22.09.2014 22:34
Това е полу- на шега, но и на практика си е почти така, защото всичко (освен съвестта ни - доколкото я имаме) е в ръцете на сатанинското еврейство. Защото, в когото са и чиито са парите, и масонството, и капитала, и капитализма, и мафията, и идеологиите, и партиите, и политиците, и правителствата, и образованието (задължителното и платеното), и медиите, и "културата", и религиите (до голяма степен)... то и всичко останало мнофго бързо се оказва в неговите ръце. Особено ако е юдо-сатанист - мафиот, какъвто е случаят в целия свят.
И всичко това е по Божие допущение - за наше изпитание и за определяне съдбата на безсмъртните ни души, след смъртта ни, - което е и смисълът на краткия ни земен живот.
цитирай
5. debeloto - да, това имах предвид, че те могат ...
23.09.2014 20:12
да, това имах предвид, че те могат всичко да взимат, но не и душите на хората,за които е и всъщност борбата на всички, и която е най-трудна от всичко.
цитирай
6. sokoli - Независимостьа е загубена отъ какъ ...
24.09.2014 22:02
Независимостьа е загубена отъ какъ оставяме Корените си, повелята на Дедите ни, Богътъ на Дедите ни, отъ най старо време отъ преди Троянската война. Независимостьта е загубена отъ какъ хвърляме въ калта Наследството си - Вселена, и протягаме ръце къмъ чуждото, кое изглежда като светълъ ангелъ, ала отрова е. "О, неразумни юроде! Поради что се срамишъ да се наречешъ Болгаринъ"
цитирай
7. sokoli - Да, не могатъ да взематъ съвестьта ...
24.09.2014 22:18
Да, не могатъ да взематъ съвестьта ни, душите ни вечни, но... Напоследъкъ се замислямъ много, че Дедите ми са можели да сътворяватъ тъй както е на Небето така и на Земята. Враговете ни не можели са въ много случаи да ни отнематъ както Духътъ тъй и Битието Земно. За това сме оцелявали толкозъ време. А последните години отнематъ както материалното, така и духовното. Заменятъ едентичностьта съ матрица, калъпъ наложенъ на людете, така че обезличаватъ и народности и личности. Къде и подъ какво име ще се явятъ душите въ такъв случашъ, кога идатъ на онзи святъ? Такива обезличени, менъ ми се чини че Богъ вселюбящъ и да иска да ги намери няма да ги познае, защото безименни ще са.
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: grigorsimov
Категория: Политика
Прочетен: 28319778
Постинги: 4287
Коментари: 7547
Гласове: 8239
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031