Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
30.09.2014 21:23 - Логика по украински, Автор: worldissue
Автор: grigorsimov Категория: Политика   
Прочетен: 1792 Коментари: 0 Гласове:
1


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
Украинските медии изригнаха с поредния мега-епичен бисер, подхванат естествено и от някои западни медии, също "велик" пример за безпристрастност и демократичност. Укроновинарите пуснаха статия според която 30 укросолдати са били разменени за 60 мирни жители, пленени от опълченците(!). Тоест опълченците първо са взели в плен 30 украински войници, после са пленили 60 мирни жители и са ги разменили за войниците, които те са пленили. Да, нито грам логика в тази абсурдна глупост, но укромедиите липсата на логика не ги плаши, тъй като украинското общество отдавна не се нуждае от нея. Между другото украинските сили умишлено отвличат случайни хора от улицата, нямащи никакви връзки с опълчението, за да увеличат изкуствено бройката и да ги обменят по-късно за своите войници.
А и още нещо – същите медии, които апострофирах по-горе, всяка седмица "доказват", че руски войски са нахлули в Източна Украйна. Същите доказателства охотно подхващат някои родни блогъри и със зъби и нокти се вкопчват в тях, искренно вярвайки че това е истина. Блажени са верующите, както се казва...  

.............................

Григор Симов:
А Христос е казал:
"Няма как да не дойдат съблазните, но горко на този, чрез когото идват!" 

А такава размяна на пленници наистина имаше, но бяха разменени 30 пленени от опълченците, украински войници, за 60 цивилни украински граждани, арестувани от укро-властите, за участия в демонстрации или поради съмнения за нелоялност към властта на хунтата в Киев!


С подобни "твърди" аргументи са и "доказателствата" на Запада за участие на руски военни части на страната на опълченците. Също толкова скандална беше и безогледната пропаганда на сатанинския (еврейски) запад, за сваления уж от опълченците и от Путин малайзийски пътнически самолет. Но ето че отдавна трябваше да се обявят резултатите от "много сложните" разследвания на западната разследваща комисия, но нещо изведнъж им секна говора, и се обадиха само с несвързани и нищо не значещи тъпизми. И че щяли след след една година да обявят резултатите!
Вместо веднага да публикуват разговорите между ръководството на самолетното движение и пилотите на самолета. Както и, кой е наредил на пилототе да се отклонят от курса и да преминат над зоната на военните действия, и защо е наредено самолетът да понижи височината на полета си. Освен това, "съвсем случайно" в същото време са летели самолети АУАКС, които следят и записват всички летящи обекти, вкл. ракети, както и радио-разговорите между екипажите на самолетите и ръководстсвата на полетите!?



Гласувай:
2



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: grigorsimov
Категория: Политика
Прочетен: 28313144
Постинги: 4287
Коментари: 7547
Гласове: 8239
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031