Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
08.11.2014 09:59 - Масоните са сключили тайно споразумение за унищожаване на православните държави! Kristina Mileva, http://www.razkritia.com, Автор: nikikm
Автор: grigorsimov Категория: Политика   
Прочетен: 4338 Коментари: 5 Гласове:
3

Последна промяна: 08.11.2014 12:47

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg

Една от най-известните тайни (еврейски) организации в света е сключила договорка за унищожаване на православните държави и чертае нова агресивна програма за съдбата на Балканите.

Тази организация е една от няколкото влиятелни организации, които идеологически, политически и пропагандно обслужват американската (а всъщност - световната еврейска) корпоративна олигархия, нейната транснационална съюзна сила и нейната агресивна програма за световно господство (и на първо място - китайския им комунизъм). Става дума за традиция дълга почти един век, като пипалата на организацията се разпростират до всяка точка на света и контролират всеки един човек.

image


Ограничена демокрация, пълен обществен надзор и пълен контрол, системно и системно изключване на човека от решенията за собствения му живот, постоянна класова война на корпоративната олигархия срещу човечеството и особено неприкосновеност на геополитическите интереси на САЩ в световните дела, са догми, според които

масоните последователно се следват в последните 40-на години. По време на срещата на масоните в Белград, европейската група на масоните, само е потвърдила приемствеността и фактите, пише mkd-news.com.

image

Религията пречела на новия световен ред
(а всъщност - Православието, но не и юдейството! Вижте еврейската символика навсякъде около масоните!! Григор Симов)

Проф. др. Аврамов заявява: „Между САЩ, Ватикана и Германия е сключен таен договор в 11 точки. Една от централните тези на настоящото споразумение е идеята за федерализация на света. Една от точките, която мен специално ме удиви, когато четях споразумението е точката за тотално унищожение на православието.

Православието трябва да бъде унищожено в света, като религия, защото това е единственият обединяващ елемент на православните страни, който има политическо измерение, смятат масоните. Според тях, общностите, които изповядват православието по-трудно се поддават на глобализацията и на манипулацията, което пречи на осъществяването на идеята за нов световен ред. Затова е необходимо да се унищожи православието и разбира се да се проникне в православните църкви. Планира се отделни църковни ръководители да се привлекат, а парите, които са заделяни за църквата, да бъдат отклонени в дълбоките джобове на висшите ешелони на властта.




Гласувай:
4



1. estirbg - Като правиш препечатки
08.11.2014 19:29
Поне не трий коментари или се обоснови защо не си съгласен с дадено мнение...
Що за диващина и "толерантност" е да не допускаш коментари, които са в синхрон със Словото, но са в противоречие с разбиранията ти...
цитирай
2. grigorsimov - Първо, нямаше твой коментар, и второ, ако се аргументираш, ще ти отговоря на коментара
08.11.2014 20:19
Товоето "мнение", което изтрих, беше, че си пуснала коментара си при Ники, и нищо повече. А аз не съм на заплата (при лукавия), като тебе, и нямам никакво време да търся и да чета твои коментари, на друг сайт.
Що се отнася до препечатките ми, моята цел не е да се саморекламирам и самоизявявам, а да популяризирам факти и документи, за които юдейската пропаганда, чрез "свободните" си, а всъщност - монополни сатанински, медии) активно мълчи, и се старае, чрез платените си пропагандатори в интернет, да пречи на "не-политкоректни" публикации и публицисти. Но номерата ви не винаги и не навсякъде минават.

Да воскреснет Бог и разточатся врази Его и да бежат от лица его всех ненавидящих Господа, яко исчезает дим - да исчезнут, яко таит восък от лица огня, тако да погибнут грешници от лица Божия, а праведници да возвеселятся!

Да бъде твоята воля, Господи!
цитирай
3. estirbg - Няма да влизам в безплодни спорове с теб
08.11.2014 21:49
достатъчно добре познавам "джентълментънските " и "християнски" маниери на зацапване на Истините на Словото.
В случая оставих мнението си при първоизточника nikikm, тъй като знаех каква ще е участта на всеки мой ред на твоята територия...
Ако ти не желаеш да четеш коментарите ми със светлина от Писанието, не лишавай другите от спасителните лъчи.
Нека да ти напомня, че всеки ще отговаря пред Върховния Съдия за деянията си съвсем скоро.
цитирай
4. grigorsimov - Защо си мислиш, че можеш да ме пращаш - "за зелен хайвер"?
08.11.2014 22:38
И че трябвало да чета, какво си коментирала някъде-си!
Не се меся и не поглеждам публикациите ти, и не те каня да четеш и коментираш моите публикации. Но явно, това ти е задължение - пред "някого", - когато някъде се разобличават юдомасоните, какъвто е случаят с тази ми публикация, а и с повечето други, разбира се. Нищо че не аз съм авторът й!?

...
Да воскреснет Бог и разточатся врази Его и да бежат от лица его всех ненавидящих Господа, яко исчезает дим - да исчезнут, яко таит восък от лица огня, тако да погибнут грешници от лица Божия, а праведници да возвеселятся!...

Да бъде твоята воля, Господи!
цитирай
5. estirbg - Григоре,
08.11.2014 23:04
щом блогбг е дал прозорец за мнения под всяка статия, според теб това какво значи?
Друг е въпросът, че недемократичният ти дух не допуска различно мнение, както по-горе споменах.
В случая в статията това разобличаване е фалшиво и е хитър капан на сатана. Точно това исках да предупредя, но...няма да пиша при теб, за да ми триеш труда и най-вече времето.
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: grigorsimov
Категория: Политика
Прочетен: 28314892
Постинги: 4287
Коментари: 7547
Гласове: 8239
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031