Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
22.11.2014 22:05 - ОБАМА ОФИЦИАЛНО ПОДКРЕПИ ПОДМЯНАТА НА НАСЕЛЕНИЕТО В БЪЛГАРИЯ - ВКАРВА НИ В ЮГОСЛАВСКИ СЦЕНАРИЙ, Автор: kolevm38
Автор: grigorsimov Категория: Политика   
Прочетен: 3468 Коментари: 4 Гласове:
3


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
Поемал ли е Бойко Борисов ангажименти пред американската администрация за прием на бежанци от Азия и Африка?
Обама очевидно иска две неща от България – скандал с Русия и смяна на населението чрез продължаване на вкарването на емигранти от Азия и Африка на българска територия. Това става безпределно ясно от поздравителния адрес на американския президент до българският министър-председател Бойко Борисов.

image

Администрацията на Обама заявява позиция по изключително чувствителен за българското общество въпрос – този за нелегалната емиграция и заселването в България на чужденци от Третия свят.

С тази си политика Барак Обама може да наруши дълго пазения етнически мир в страната ни и фактически вкарва България в коловоза на Югославския сценарий. Най-бедната и с най-лоша демографска структура държава в ЕС се използва като плацдарм за срутване на Европейския съюз чрез дестабилизацията му.  Това е зловещ удар в гърба на ЕС.

Според писмото, ние сме само за три неща: да се караме с руснаците, да изпращаме войници по света и да приемаме нелегални емигранти.

Бойко Борисов трябва официално да заяви, дали е поемал някакви ангажименти към американската страна по въпроса за приема на бежанци и дали затова неговото правителство не направи нищо за охраната на южната ни граница и всячески се опитваше да саботира строежа на граничната ограда.

Ето пълният текст на писмото (качено на сайта на Министерски съвет) от който всеки нормален човек само може да си направи изводите какво представляваме за демократа Обама:

Уважаеми господин министър-председател,

Поздравления за избирането Ви за втори мандат като министър- председател на България. Очаквам с нетърпение да продължа да работя с Вас за задълбочаване на връзките между нашите две страни.

Във време на множество глобални и регионални предизвикателства зная, че САЩ може да разчита на България като на свой съюзник и приятел в придвижването напред на нашите общи евроатлантически цели. Трябва да продължим да подкрепяме суверенитета на Украйна, изправена лице в лице пред руската агресия, което включва твърдо придържане към санкции. Като отбелязваме десетата годишнина на членството на България в НАТО бих искал да Ви благодаря за трайната ангажираност на вашата страна в Афганистан и за вашата подкрепа на международните усилия за противодействие на Ислямска държава в Ирак и Леванта.

Надявам се, че като министър-председател ще продължите да водите управлението си по пътя на реформите, включително чрез борба с корупцията на всички етажи и надпартийно с цел изграждане на по-силна и по-благоденстваща България и благоприятен за чуждестранни инвестиции климат. Поздравявам България за приемането на хиляди бежанци и ви насърчавам в хода на работата ви за интеграцията им в обществото публично да отстоявате нуждата от толерантност. Имате нашата постоянна подкрепа в тези усилия.

Желая Ви всичко най-хубаво за успешен втори мандат и очаквам нашето бъдещо сътрудничество.

С уважение,

Барак Обама
До
Н. Пр. Бойко Борисов
Министър-председател на Република България София

––––––––––––––––––––––––

21 ноември 2014

 

Екип на Общество.нет (цитирането и активните линкове са задължителни)




Гласувай:
4



1. ssvetozar - Без да оправдавам Б.Борисов,
22.11.2014 23:44
вижте статистиката за т.н. "бежанци" в Агенцията за бежанците. След падането на първото правителство на ГЕРБ - по времето на Орешарски( а и на Близнашки ) имаме нарастване броя на "бежанците" 7-8 пъти.
цитирай
2. анонимен - По-важното е, с какви темпове ще продължи насилственото заселване на азиатци!
23.11.2014 00:19
Целта на еврейството е - да унищожи българите, и не само българите, но и европейците!
цитирай
3. debeloto - Целта на еврейството е - да унищожи ...
23.11.2014 11:37
анонимен написа:
Целта на еврейството е - да унищожи българите, и не само българите, но и европейците!

кой ще им работи като ги унищожи? душите искат, душите.
цитирай
4. demograph - А бе, туземци..
11.04.2016 20:22
Поне си направете труда да си оперете срамните превръзки. Правите му реклама на Боко с глупостите си...
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: grigorsimov
Категория: Политика
Прочетен: 28313674
Постинги: 4287
Коментари: 7547
Гласове: 8239
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031