Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
06.01.2015 11:22 - Чешкият президент Земан против криминалните политици на Украйна, Автор: lidislidis
Автор: grigorsimov Категория: Политика   
Прочетен: 8132 Коментари: 0 Гласове:
2

Последна промяна: 06.01.2015 11:24

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
Mного чехи, поради грешна или недостатъчна информация, идеализират Украйна. Те вярват, че нещо подобно на Чехословашката Нежнa революция се случва там. Въпреки това, по мое мнение, тъй наречената цветна на революцията, която доведе Виктор Юшченко и Юлия Тимошенко на власт, е дело на лидерите на двете мафиотски банди, които са на кормилото на Украйна ... и бандите започнаха война една срещу друга. Kорупцията в Украйна е едина от най-високите в света. Ето защо аз смятам, че ...не е имало демократична революция. Вярвам, че гражданската война, която е в ход в Украйна в момента, ще продължава дълго време", заяви Земан.  
                                    image

3.1.2015г.
Чешкият президент Земан в интервю пред чешкия вестник "Право"


Той каза също, че това се доказва от факта, че страните в гражданската война преговарят помежду си в Минск. В Украйна от много десетилетия няма кадърни политици, има мафия и борба за власт от мафиозите.
Украинският президент Петро Порошенко може да бъде човек на мира но не иска, тъй като е пионка, продукт  на мафията, докато премиерът Арсени Я. изглежда се държи, като министър-председателя на войната, ако се съди по думите му и по делата му. Яценюк отбягва мирно решение на Украйнския проблем и иска да го реши със сила. Това е страшно.     Той добави още
    "Не смятам, че моите позиции по отношение на Русия, Украйна и Китай са неверни, и считам, че се споделят от много политици по света ", каза Земан, когото противниците му го критикуват, че се примирявал с Китай и с Русия, и с Владимир Путин.     Запитан дали е съгласен с решението на чешкия кабинет да не приема сирийски бежанци, за сега, Земан каза.   "Хуманитарната помощ следва да се предостави на сирийските бежанци в родината им, и да нахлуват като емигранти в съседните им мюсюлмански страни и да търсят убежище там, - ние не сме мюсюлмани ", заяви Земан.
  Той каза, че ислямизацията е много сериозен проблем, и плана на (еврейската) ислямска държава да поеме контрола над половин Европа, на половината Африка и голяма част от Азия, независимо от броя на жителите мюсюлмани там, може да стане реалност.     "Само глупак не би видял, че положението е сериозно, с оглед на успеха на ислямска държава досега, най-вече в Ирак и заселването на стотици милиони емигранти в европейските страни, заселени от ЕС нарочно, незаконно официално и по черни мафиотски канали", заяви Земан.     Запитан какво политиците на Чехия биха могли да направят по този въпрос, той каза, че е призовал министъра на Чешката отбрана да започне изпращането на 150 войници на Голанските възвишения, от другата страна на които операциите са били започнати от организацията на An-Nusra, нещо средно между Ал Кайда и ислямска държава.     "Ние трябва да отидем там, за да покажем, както показахме с участието ни в мисията в Афганистан, че ние сме в състояние да се борим с ислямския тероризъм не само на думи, но и с дела", заяви Земан.

(Григор Симов: Т.н. ислямски тероризъм е изцяло юдейско творение (и под еврейско ръководство) и целта им е да унищожават ислямските държави и ислямските народи, а по късно, ако могат - и Европа!! Вижте срещу кого се бият и какви хора избиват и издавателстват над тях. Но не и срещу евреи, и срещу Израел!!!
Не случайно в тайните протоколи на ционските старейшини, от 19-ти век, пише: "От нас произхожда всесковаващият терор"!
     
А на друго място Земан казва: "Има нещо гнило, и в Украйна, и в ЕС"!)
          Превод Лидия Сиркавара  



Гласувай:
3



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: grigorsimov
Категория: Политика
Прочетен: 28371017
Постинги: 4301
Коментари: 7559
Гласове: 8248
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930