Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
14.01.2015 09:53 - От нас произхожда всесковаващият терор - цитат от тайните юдейски протоколи от 19-ти век!!
Автор: grigorsimov Категория: Политика   
Прочетен: 12083 Коментари: 2 Гласове:
10

Последна промяна: 14.01.2015 10:09

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
Свобода на словото - за юдеите, а за нас - мълчание!
Експертите по тероризма, включително и
New York Times, си задават един и същ въпрос тези дни: “Как е възможно да се обяснят пропуските на френското разузнаване, разкрити от стрелбата в Шарли Ебдо?”

The Times”  пък пишат: “Как няколко джихадисти и вероятно голям брой съучастници в тяхната мрежа успяват да избегнат погледа на полицията и разузнавателните служби на Франция след като са им били добре известни тези хора в продължение на години?”

Очевидният им отговор е: „Когато става дума за тероризъм, има огромна зейнала дупка в нашето разузнаване.“ (Защото тероризмът винаги произхожда от сатанинското юдейство, без значение, дали формално ще е от Израел, САЩ или Палестина!! Г.С.)

Френският експерт по тероризъм Гастон Гренуи обяснява: „Какво ще кажете за (твърдението на Френската полиция), че високо-професионални специални сили тип терористична група просто случайно биха „забравили“ личните си карти в изоставена и приготвена за бягство кола?“ (повече тук)

Точно така, джихадистите, които са убили в преследванията дори са били в списъка с терористи на САЩ и Великобритания.
От Belfast Telegraph съобщават: „Ние не говорим само за празнина в разузнаването“, добавя парижкия анализатор Дагоберт ДеМерду. „Ние говорим за пропаст в разузнаването – една поразяваща цепнатина с размерите на Големия каньон в ушите на хората. Тази „черна дупка в разузнаването“ е просто изумителна.“

Някои експерти решиха да разделят тези, които знаят, че 9/11 (и други терористични атаки) е вътрешна работа , от тези, които все още не са го разбрали. Според Майкъл Менса от „Mensa Standardized Testing and Pizza Delivery”, тестовете за интелигентност показват, че разликата е от около 60 точки между двете групи.

Различните хипотези могат да се обяснят с липсата на сведения между скептиците и хората от овчелюдието. Според Менса те включват:

  1. Овчелюдието яде с 550% повече ГМО от скептиците и вероятно нанотоксините унищожават техните мозъци.

  2. Скептиците избягват да гледат водещите телевизионни канали, които е доказано, че излъчват импулсни вълни за деактивиране на гама-радиацията.

  3. Теоретиците на конспирациите са доказали, че използват ключови части на мозъка, участващи в познаваемите способности и невронните вериги, които са отговорни за свързване, извод-чертеж, визуализация, логика, и да виждат, какво е точно там пред лицето на човек.

След като дързостта и очевидността на

фалшивия флаг

от терористичните каскади се увеличава, недостига на интелигентност ще продължи да се увеличава също. Ако сегашните тенденции продължат, овчелюдието и скептиците могат от ден на ден да почнат да еволюират в съвсем различни видове.

image

Това, което се случва през последната седмица е типичен пример как овчелюдието може да бъде накарано да вярва в нещо. Така, че нека започнем с конспирациите.
Вече писахме по темата, но все пак това буди много въпроси, така че ще го повторим. След разстрел от УПОР с АК-47 (Калашник), въпросният полицай е все още с глава на мястото си, а кръв няма. Ето ви го и видеото:

 

Обърнахте внимание, че екстремистите викат „Алах Акбар“ и „On a venge le prophete Mahomet“ на чист френски, което означава „Отмъстихме за пророка Мохамед“. Ако те бяха истински екстремисти ислямисти, то щяха да произнесат и двете фрази на арабски език.
Също така днес, 12-ти януари, пробутаха на овчелюдието, че мъжът качил видеото със „застрелването на полицая“ в интернет –
съжалява за това

Професионални терористи си „забравят личните документи” в открадната кола? Не ви ли напомня това за 11-ти септември

и официално разпространената информация как бяха разпознати „терористите” от Ал Кайда? След разбиването на единият самолет, полицай намира „личните карти на пилотите“ на 3 преки от кулите. Взривил се самолет, но на 3 преки намират личните им карти, странно. Сега се случва пак същото. Недоумение буди факта, че става дума за лична карта. По дяволите поне да бяха сменили репертоара, примерно с намерено кръщелно свидетелство. Малко разнообразия да имаше поне.

Приготвената за бягството кола била паркирана (внимание!) до ресторант за кашерна храна на 2 мили от Шарли Ебдо. Тази кола, черен ситроен, била зарязана пред ресторанта докато другата, сиво рено, била приготвена за бягството на убийците. Обърнете отблизо внимание на това, че едната кола е била паркирана пред еврейски ресторант и това, че еврейската общност заявява, че „Франция ще защити еврейските училища и синагоги с армия, ако това е необходимо ”, въпреки че нападението не беше срещу евреи.

Как извършителите са знаели, че в централата на изданието Шарли Ебдо ще се състои събрание на целия им екип точно в същия час на нападението?

Навлизаме още по-дълбоко в дупката на заека. Следвате ли ни?

За тези, които не знаете, “саяним” са полу-официални агенти, обикновено наети от еврейски общности в чужбина, които могат понякога да бъдат привиквани да съдействат на Израел. С други думи „саяним“ се ползва на иврит за „асистент“ и е термин ползван за наричането на оперативно лице ползвано от Мосад. Тези им агенти са набирани сред еврейската диаспора за да помагат на Мосад с операциите им извън Израел. Преди време беше докладвано от водещата британска преса, че „има до 50 висши офицери от Мосад базирани в Европа, които работят с мрежа от хиляди лоялни на Израел агенти“. (Hughes, Chris (December 5th 2011).’Israel’s Global Hit Squads’ The Daily Mirror) Можете да прочетете

тук повече по темата

image

Подхвърлените лични документи са класическа стратегия на Мосад за ползване на „престъпник“, който е вече в тяхната система с врагове с цел да бъде лесно използван за наивник.

Естествено паралелно с това се представят масово на тълпите от обора ето такива новини:

“Нападението срещу Свободата” The Times.
Войната срещу Свободата” The Daily Telegraph.
“Нападението над Демокрацията The Guardian.
НЕ! Полицай е убит защитавайки свободата на словото. Злото в лицето на Исляма ТРЯБВА ДА СПРЕ!” The Sun.
Избити за минути – Британия под тревога след като джихадисти застреляха 12 в Париж.“ The Daily Express.

Не се учудваме, че подскачат хора крещейки “убийте копелетата, избийте мюсюлманите, да го духа Палестина, бомбардирайте Иран”. А и самите изброени медии са добре известни, какво точно представляват, и за какво са ползвани.

Първите реакции разбира се бяха „виновни са Ал-Кайда“, „виновни са ИДИЛ“, „трябва да дадем решителен отпор“ и естествено, че този отпор е желаната реакция, защото дни след джихадистките атаки във Франция беше
свикана „извънредна среща в Париж“, която има за цел да се засили борбата с тероризма в Европа от САЩ (и Израел в сянката). На наблюдателите е известно, че и двете екстремистки организации, вече сме писали доста по темата, са създадени от ЦРУ. И двете се ползват за удари по целите противници на Израел и САЩ. И на банкерският Елит (тихо да не ни чуят!). Някои от целите и известни сценарии са Сирия, Сърбия, Либияи много други.
Сценариите са подобни и с процеса по „залавянето“ на преследваните терористи. Те винаги са екзекутирани в крайна сметка. Както се случи и с „терорист номер 1“ Осама бин Ладен (ака Тим Осман,
кодово име дадено му от ЦРУ
).

Да не забравяме, че това може да бъде и предпоставка/ускорение за безпроблемното прокарване на
Трансатлантическото търговско и инвестиционно партньорство (
ТТИП), което е планирано за тази година. Това е споразумение за свободна търговия между ЕС и САЩ, което означава, че корпорации отровители като Монсанто ще бъдат вкарани на европейска почва. Което на своя страна ще докара още по-усилената анти-руска кампания и по-усърдното дупчене за шистов газ, за което идват да ни “отървават от руската ни зависимост” също Джон Кери и Филип Хамънд. - вижте тук и тук

image

Прави впечатление и изказването на израелския министър-председател Бенямин Нетаняху, който предупреждава:Ужасните деяния, които видяхме днес в Париж няма да бъдат последните.“

„Можете ли да си представите да сте оженен (или омъжена) за човек от овчелюдието и да ви се роди малко полу-човече от овчелюдието?“, пита Корвил МакГоргел от института за Приложна еволюционна спекулация. „Ужасяващата тръпка, която сте почувствали, когато ви зададох този въпрос е, че това, което виждаме е в ранните етапи на една нова форма на еволюционната дивергенция, която в крайна сметка ще остави „не-теоретиците на конспирациите“ някъде между неандерталеца и птицата Додо.“ Това е показно, че хората от овчелюдието не са в състояние да оцелеят, а с това темпо дупката в сигурността ще може да се разреши сама някъде след 30 г. Недостатъкът е, че може да има няколко дузини повече фалшиви флагове, които ще са всеки по-очевиден от предният, но тъй като овчелюдието от неразбиране скита извън ръба на своята еволюционна задънена улица, имаме основание да мислим, че те ще оставят един „по-добър свят“ за нашите внуци.

image

Следователят, който разследваше нападението над Шарли Ебдо се самоуби в сряда 7-ми януари. Той се самоубил в 1 часа през нощта преди да предаде доклада си. (повече тук

И ако все още не сте потънали в тоталната конспирация, може да продължите да ни следвате.

Само преди няколко седмици Франция започна паническо бягство след като гласува да се признае Палестина за независима държава. Израел беше силно разочарован от това. Сега Палестина ще се присъедини към Международния наказателен съд

, и е на път да съди Израел за геноцид. Явно затова изведнъж „ислямския тероризъм“ реши да накаже Париж за това, че са обърнали гръб на Израел. Заради гласуването и позицията им? Разбира се.

image
Ако си помислихте, че до тук приключват съвпаденията сте по-вероятно доста добре засегнат от възхода на овчелюдието, или в най-лекия случай сте зле информиран.

През изминалата 2013 г. малайзийскии съд в Куала Лумпур осъжда Израел виновен

за геноцид. Месеци след това започват да падат от небето малайзийски самолети.

През 2011 г. норвежката младежка лейбъристка партия е била на път да наложи блокада на Израел. Внезапно лидерите на партията (на младежкото крило) бяха екзекутирани, професионална екстерминация, за която е писано много.

image

Норвежки младежи от лейбъристката партия с табела „Бойкот на Израел“ протестират пред норвежкия външен министър. След два дни много от тях бяха убити.

Какво ще кажете затова как НАТО наказва „свободата на словото“ в Либия през 2011 г.? Самолетите им бомбардираха либийски радио и телевизионни станции.
Знаете ли, колко
много журналисти се убиват от години наред вече, но точно сега решиха да вдигнат овчелюдието. Много удобно. Ами бомбардировките на НАТО над сръбската държавна телевизия, които убиха 15 журналисти, къде ги забравиха сега, и тогава къде беше Европа? Едно видео на разрушената сграда. Лицемерието е безгранично. Ами атентатите в Русия? Защо мълчат всички медии и ЕС за хилядите избивани невинни рускоговорещи украинци от Киевската хунта (поставена от САЩ) в момента? Просто е по-удобно да се свеждат до това да сочат с пръст и викат „Путин е Виновен

“.

image

Видяхте ли как събраха овчелюдието на „марша на солидарността“ в Париж, където бяха почти всички лидери (нашият рапон Бойко-тиквата също беше там)? Много бързо действат, но когато около 2 млн души излязоха на протести в Мадрид, Испания през 2011 г., срещу цялата система на управление, тогава мобилизираха медиите да не отчитат реалността. Разбира се това също ни подсети и за атентатите в Мадрид, когато отново бързичко им спретнаха такива „маршoве на солидарността“

и след това избори и смяна на правителство. Там също има много сходности.

image

Нека бъдем ясни. Ние не сме мюсюлмани. Противници сме на тероризма. Дори не подкрепяме смъртната присъда. Противопоставяме се на насилието като средство да се правят политически или етически гледни точки. Напълно подкрепяме свободата на словото и дори харесваме критичният хумор и начин на говорене. Но хора, ние просто днес не се чувстваме да сме Шарли. Дори много реално сме отвратени от колективното лицемерие около убийствата във Франция.

Изданието, или хората останали живи в изданието ще пуснат 1 000 000 копия през следващата седмица, обикновено са 60 000 (вижте тук повече

). Погледнете предстоящите им публикации:

imageДа обиждат пророка Мохамед и мюсюлманите в името на свободата на словото е някак си доста нередно. Подигравките с Християнството също бяха част от дневният им ред на служителите от Шарли Ебдо, за голяма радост на международното еврейство, основните им господари, които им дават, както морална така и финансова подкрепа за техните „сатирични“ изяви.

image

Вече би трябвало да се ориентирате, нали?

Направете една сатирична карикатура за Аушвитц, или изразете съмнения затова, че 6 милиона евреи са убити в газови камери и ще ви напъхат зад решетките в 16 държави

по света: Австрия, Белгия, Чехия, Франция (oui monsieur, там също я има тази “свобода на словото”), Германия, Лихтенщайн, Люксембург, Литва, Холандия, Полша, Португалия, Словакия, Швейцария, Унгария, Румъния и Израел.

Жална ни майка след подобно заявление. Май имаме големи ташаци за да заявим днес, че “Ние не сме Шарли”. Ако обичате не ни убивайте! Не ни убивайте затова, че свободно изразяваме правото си на глас!

Прекалено много свобода на словото, приятели. Свобода на словото за тях. За нас – мълчание.

image


ANONYMOUS BULGARIA 

Заглавието е от
grigorsimov.blog.bg

 




Гласувай:
10



1. kakvonovo - Поздрави...
14.01.2015 10:43
Събитията съвпаднаха с увеличаване на "ръсенето" от самолети и тровенето на човечеството с алуминиеви съединения. Киселинни фактор на питейните води е невиждано висок дан 8,5 рН. На практика тази вода е отровна. Мислете!
цитирай
2. dimat - В цялата тази ситуация,
14.01.2015 16:32
най-тревожно е поведението на овчото гойско стадо.Със всеки изминал ден, то все повече, се води, по предписанията, на ционистката мафия и сякаш, нещата, вече са станали необратими.Утре това стадо,подкарано от медии и мода,ще се втурне само да бъде чипизирано.Само и с твърдото убеждение,че това е е негово лично убеждение.
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: grigorsimov
Категория: Политика
Прочетен: 28348737
Постинги: 4298
Коментари: 7559
Гласове: 8246
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930