Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
17.01.2015 10:02 - ПОМАГАМ БЕЗПЛАТНО НА ВСЕКИ, ЗА ПЪЛНО ИЗЛЕКУВАНЕ ОТ РАК, ДИАБЕТ, БОЛКИ В СТАВИТЕ, Автор: zaw12929
Автор: grigorsimov Категория: Политика   
Прочетен: 12213 Коментари: 2 Гласове:
5

Последна промяна: 17.01.2015 10:20

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
ПРИРОДНИТЕ СРЕДСТВА СА БЕЗПЛАТНИ, БЕЗОПАСНИ СИГУРНИ, ЗА ДА БЪДЕТЕ ЗДРАВИ, ИЗЛЕКУВАНИ. НЯМА НЕЛЕЧИМИ БОЛЕСТИ, ВРЕДНИ ХРАНИ, ИМА ВРЕДНИ КОЛИЧЕСТВА И АКО ИМАТЕ БЛИЗЪК БОЛЕН ОТ РАК- без разлика какъв- нека започне всеки ден да изяжда 10-15 ядки от кайсия, ( ИЛИ ВИЖ ПО ДОЛУ КАКВИ СЕМЕНА И КОСТИЛКИ ГИ ИМА- КУПИ СИ СУШЕНИ СИНИ СЛИВИ, ЯЖ СЕМКИ ОТ ЯБЪЛКИ, НО СМАЧКАНИ, СМЛЕНИ )  които са и за лечение и за профилактика, но да  са горчиви!! Какво да правите с кайсиите?!  Тях разделете с приятели. Те са измежду 10-те най полезни храни на планетата. Съдържат една уникална съставка, която убива рака. Познайте защо чужди сили направиха всичко възможно да си унищожим кайсиевите градини.  Ако видите жена, която има  (мустаци, брадичка) окосмяване на лицето, това е резултат от… лекарства. Затова пазете се здрави. Храната, която ни дава земята българска – съдържа онова, което ни дава  СИЛА НА УМА И ТЯЛОТО: ЗДРАВЕ,  , КРАСОТА и дълголетие. А решението СРЕЩУ ЗАБОЛЯВАНЕ ОТ РАК  е много просто - сурови ядки от кайсии, които са изключително богати на витамин B17. Достатъчно е да изяждате по само две три горчиви ядки на ден и вероятността някога да се разболеете от рак става изключително малка. Като естествено не трябва да се взимат много на веднъж, за да причинят странични въздействия.  Витамин B-17 е един от основните хранителни източници в култури като тези на ескимосите, народа хунза, абказците и много други. Знаете ли, че в тези племена никога не е имало и един случай на рак? Според д-р Кребс на ден ние се нуждаем от минимум 100 мг витамин B-17 (равностойно количество на около седем кайсиеви ядки), за да си гарантираме живот без рак. Храни, съдържащи витамин В- 17  са :
  • ЯДКИ ИЛИ СЕМКИ НА ПЛОДОВЕ: Най-голяма концентрация на витамин B-17 в природата, освен в горчивите бадеми: ябълки, кайсии, череши, нектарини, праскови, круши, сини сливи, сушени сини сливи.
  • БОБОВИ: бакла, леблебия, леща , бял боб, зелен нахут градински боб.
  • ЯДКИ: Горчив бадеми, макадамия, кашу.
  • ПЛОДОВЕ: Почти всички горски плодове. Къпина, арония, червена боровинка, бъз, малина, ягода.
  • СЕМЕНА: Чиа, ленено семе, сусамено семе.
  • ТРЕВИ: Акация, алфалфа – люцерна (кълнове), водорасли, млечка, пшенична трева
  • ЗЪРНЕНИ: лющен овес, ечемик, кафяв ориз, лющена елда, чиа, ленено семе, просо,  ръж, фий, пшенични зърна.
  • РАЗНИ: бамбукови филизи, обичка, сорго, дива хортензия, тис (бодлички, свежи листа).
Две основни правила: Първо, яденето на всички съдържащи B-17 плодове изцяло (наред с ядките), без да се ядат повече ядки, отколкото бихте яли, ако ги ядехте в целия плод. Пример: ако ядете по три ябълки на ден, семките от трите ябълки предоставят достатъчно B-17. Не е необходимо да изядете половин килограм ябълкови семки.     Второ, по една ядка от праскова или кайсия на 5 кг телесно тегло се счита за повече от достатъчно като нормална предпазна мярка за превенция на рака, макар че точното количество може да варира при различните хора според индивидуалния метаболизъм и навици на хранене. Мъж, тежащ 77 кг например може да яде по 15-16 кайсиеви или прасковени ядки на ден и да си набавя биологически нужното на тялото му количество витамин B-17.
Важни забележки:
Разбира се, можете да консумирате твърде много от всичко. Твърде многото ядки или семки например може да се очаква да доведат до неприятни странични ефекти. Тези естествени храни би следвало да се консумират в биологично необходимите количества (не повече от 30 до 35 ядки на ден)
.
Големи концентрации на B-17 се получават от яденето на естествените храни в суров вид или на кълнове. Това не означава, че лекото сваряване или друга топлинна обработка ще унищожат съдържанието на B-17. Храните, готвени на температурата, използвана от китайците например не губят съдържанието си на B-17.     Назад във вековете Витамин B-17 е противотуморно вещество (известно като амигдалин или лаетрил). Тези  съставки го правят жизненоважен за избягването на рака. Най-голяма концентрация се открива в кайсиевите ядки и в другите горчиви ядки.
 
ВТОРО: НАПИШЕТЕ МИ ПО ТОЗИ СПИСЪК  КОИ ОТ  БОЛКИТЕ   ИМАТЕ
1.  ВИСОКО КРЪВНО
2. БОЛКИ В ГЪРБА, ВРАТА, КОЛЕНАТА
3. ЧЕСТО УРИНИРАМ
4 ЧЕРЕН ДРОБ....
5. склероза
6  безсъние
АКО СТЕ БОЛЕН ОТ РАК, ПОБЪРЗАЙТЕ , ПРАТЕТЕ МИ
НА   Лични съобщения (в блога на - zaw12929), като посочитеваш  имейл за обратна връзка/ 
ВАШИТЕ ДАННИ      ВИСОЧИНА,....   СМ        ТЕГЛО....  КГ    възраст ....
възрастта няма  значение  /  ВАШЕТО МЕСТОЖИВЕЕНЕ
Ако ги получа,
ЩЕ  ВИ НАПРАВЯ  ПЛАН ЗА ИЗЛЕКУВАНЕ безплатен   за да започнете веднага , както с В 17 и с всичко друго природно лечение и храна, за сигурно излекуване
 Непоносимо е да зная, че всяка година у нас се раждат 55 000 и умират над 120 000 от които преждевременно от рак, инсулт, инфаркт и България се стопява... освен емигрантите и трябва да се спасим... с всички добри средства, дадени от българската райска природа...



Гласувай:
5



1. grigorsimov - Внимание! Не питайте в аптеките за витамин В17, защото не се продава.
17.01.2015 10:11
Произвеждал се е до преди 50 години в САЩ, под името Леатрил, но понеже наистина лекува и предпазва от рак, затова е спряно производството и продажбата му. И въобще не се безпокойте от количеството изядени ядки! Яжте, колкото ви е вкусно и колкото имате. Това, че можело да се отрови някой, от повече изядени ядки, не е вярно.
цитирай
2. mihala - Всеки организъм има контрол на п...
02.08.2016 13:31
Всеки организъм има контрол на поведение.Вслушвайте се във вашето вътрешно аз и ще разберете кога да спрете да ядете нещо. Природата ни вика за да ни запази.
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: grigorsimov
Категория: Политика
Прочетен: 28316956
Постинги: 4287
Коментари: 7547
Гласове: 8239
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031