Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
28.01.2015 19:35 - Бойко Борисов незабавно да обяви, че България спира приема на нелегални имигранти, уж бежанци, http://www.epochtimes-bg.com, Автор: nikikm
Автор: grigorsimov Категория: Политика   
Прочетен: 3578 Коментари: 1 Гласове:
0


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
Ако министър-председателят не направи това, България ще влезе в най-страшна и последна национална катастрофа по време на предстоящия сблъсък на цивилизациите

Служители на „Гранична полиция“ са отказали да пуснат през ГКПП-Капитан Андреево група сирийски бежанци. Групата размахвала преведена на български и легализирана стенограма от заседание на Министерски съвет, на което Борисов съветва бежанците да влизат през граничните пунктове. Придружавала ги българка.

image


Бежанците трябва само да дойдат на граничния пункт, да заявят, че искат статут на бежанец и след това документите им се оправят и се предават на Държавната агенция за бежанците,
обясняват пред в.“Сега“ от вътрешното министерство. През миналата година така са били приети над 300 бежанци.

За да обобщим: българската държава е таксиметрова компания – българските данъкоплатци я финансират – „бежанците“ използват безплатно услугите й – някои български граждани (евреи) играят ролята на ятаци-помагачи-брокери.

По тази схема утре на границата може да дойдат стотици хиляди имигранти от Азия и Африка!

Докога може да продължава това?

По всичко личи, че европейското бежанско законодателство е направено с цел подмяна на коренното население в Европа. В него не са предвидени никакви количествени ограничения, което означава, че всеки от целия свят може да се пресели тук. Очаква се да гръмне огромен скандал затова, че милиони хора са излъгали за държавите от които идват и са получили бежански статут. България трябва незабавно да обяви спиране на приема на всякакви нелегални имигранти като бежанци. Ако фактори от ЕС продължат да ни натискат за прием, трябва да се поиска незабавна промяна на европейското бежанско законодателство, което да спре подмяната на европейското население. Ако няма воля за такава промяна България трябва да напусне ЕС.

Членството в ЕС не е по-важно от това да не се допусне населението на България да се подмени с хора от Азия и Африка. Европейският съюз може да се разпадне със страшна сила и от него да ни остане само смененото население. Разпадне ли се, никой няма да допуска прехвърляне на хора.

По материали от Възмутения гражданин и в. Сега
....................



Гласувай:
0



1. dimat - Няма страшно,напротив!
29.01.2015 16:39
Ще бъде заменена овча нация, с получовешка.Все пак една стъпка в еволюцията,напред.А овчата нация,бивша булгаристанска порода,явно вече ще трябва да изчезне,тъй като е загубила всякакъв усет за оцеляване.Може да изглежда зловещо,но пък е реалистично.
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: grigorsimov
Категория: Политика
Прочетен: 28315814
Постинги: 4287
Коментари: 7547
Гласове: 8239
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031