Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
03.02.2015 20:11 - Равинът Уетън: Държавният капитализъм и фашизмът са новият обществен ред, който ще се разпростре по цялата земя! Автор: budha2
Автор: grigorsimov Категория: Политика   
Прочетен: 2503 Коментари: 0 Гласове:
5

Последна промяна: 03.02.2015 20:14

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg

Злото, което равинът Уетън е проповядвал преди 76 години, „не спи под камък“, а шества по земното кълбо. Още тогава, въз основа на еврейския триумф в СССР – възстановената Хазария, с талмудския болшевизъм като държавна религия, равинът възвестил:

"Държавният капитализъм и фашизмът са новият обществен ред, който ще се разпростре по цялата земя. И този социален ред ще просъществува през вековете. Никаква новосъздадена сила не може да спре тази обществена трансформация. Борейки се против държавния капитализъм и фашизъм хората се сражават срещу историята. А онзи, който се бие с историята, бива унищожен от нея. Държавният капитализъм може да бъде победен само с държавен капитализъм. А само фашизъм може да надделее над фашизма.


image


image
В тяхната битка против държавния капитализъм и фашизъм демократичните страни ще бъдат принудени да станат фашистки и да установят държавен капитализъм. Тогава въпросът е: Могат ли евреите да се борят против държавния капитализъм и фашизъм? Могат ли евреите да разчитат на съществуващите демократични страни?
image
Кому фашизъм, кому нацизъм, ама на всички – гол комунизъм!                                                         

image    

    Видяхме, как за няколко месеца демократични страни станаха фашистки. Видяхме, как пазители на демокрацията, които бяха готови да умрат за нея, за една нощ станаха фашисти и се обърнаха срещу собствената си демокрация.
image
        Всеки
честен специалист прегледал видеото с еврейските войници на Хитлер и споменатото Нюрнбергско законодателство, ще потвърди, че нацистките закони повтарят едно към едно еврейската Халака. А онзи, на когото преди войната не разрешили да сключи брак с арийка, най-вероятно е пострадал от своите… Впрочем няма как да е другояче, след като ни е добре известно, че във вените на почти всички нацистки главатари тече еврейска кръв.                                                                                                                                                          Евреите не могат да разчитат на никого, даже на  най-добрите си приятели. Както в миналото, така и сега, евреите ще трябва да се бият сами за своето съществуване. Могат ли евреите да се сражават срещу ситуацията в света, в която загиват могъщи нации и сили? Оттук насетне, що се отнася до останалите народи, те се бият за нещо положително. Сражават се за своята страна, за институциите си, за своята независимост и за икономическите и политическите си позиции в света.
image

А за какво да се борят евреите? Евреите нямат страна. Нямат никакви икономически и политически позиции на света. Те нямат никакво свое правителство и нито една собствена институция. Всичко, за което евреите могат да се бият, е частният капитализъм и загиващата демокрация.

А странно, докато могъщи нации отстъпват пред държавния капитализъм и фашизъм, евреите упорито искат да се сражават с тях. Твърде късно е да оценяваме относителната стойност на частния капитализъм. Частният капитализъм е обречен. И в близко бъдеще той ще умре и ще бъде погребан. Същото важи и за демокрацията. Тя отмира. И в недалечно бъдеще ще е погребана покойница.
image
Изправени пред тази всеобща и постоянна световна ситуация, евреите са длъжни да следват само този курс: Да се откажат от борбата против държавния капитализъм и фашизъм. И да се помирят с тях. Това означава, че евреите трябва да зарежат битката си срещу нацистка Германия и фашизма. Трябва да се откажат от бойкота против нацистка Германия и да проумеят, че следва да променят своите идеи и схващания, философията си и своя начин на живот. За да се приспособят към новия обществен ред. Което ще бъде по-трудно за евреите в сравнение с другите народи. Но нека винят себе си за това.

Като продължават войната си срещу нацистка Германия и фашизма, евреите утежняват собственото си положение и поради това ще им се наложи да страдат. Може би целта, която бива представяна пред евреите, е доста трудна и болезнена. Но те нямат алтернатива. Или ще се приспособят към новия обществен ред, или новият обществен ред ще ги унищожи. Като се помирят с нацистка Германия и фашизма, евреите трябва да бъдат честни и открити. Защото имат работа със самата история.

Следователно, това е първата стъпка от програмата: Евреите са длъжни да се приспособят към нацистка Германия, фашистка Италия и фашизма като цяло.“

Почти веднага еврейският терорист Абрахам Щерн, роден в Сувалки, тогава в Руската империя, а днес в Полша, подписал предложения за сътрудничество между ционистите в Палестина, от една страна, и италианските фашисти и германските нацисти, от друга.
image
Яир, какъвто бил нелегалният му прякор в Британския мандат, адресирал проектите си за създаване на еврейски фашистки и националсоциалистически части лично до Бенито Мусолини и Адолф Хитлер. Няма лъжа и измама. Документите са налице и са обнародвани.

А колко още предстояло!

Първо, върнете се към онова, което споменах във връзка с Андрей Луканов и домораслите ни комунистчета. И към констатацията на равина Хари Уетън, че „пазители на демокрацията, които бяха готови да умрат за нея, за една нощ станаха фашисти и се обърнаха срещу собствената си демокрация“! Сравнете пророкуваното и осъщественото. Не е ли едно и също?

Второ, твърде отдавна, през 1974 година, в Швейцария издадоха книгата на евреина Ханеке Кардел, офицер от Хитлеровия Wehrmacht, озаглавена: „Хитлер – основателят на Израел“.

Трето, понеже не са живели в условията на държавния капитализъм, наричан социализъм – тоталитарния комунизъм, на Запад сравняват ставащото с фашизъм. Преди да напусне този свят, еврейският милионер Еърън Русо засне своя документален филм, носещ наслова: „Америка: От свобода към фашизъм“!
image
Сега погледнете назад, към началото. И вижте онова, което ви предложих – да не се подлъгвате по пропагандата. Те не изграждат онзи „класически“ частнособственически капитализъм, описан от Адам Смит, който витае (само) в масовото съзнание. Този етап отдавна приключи. С пълен триумф на невидимите владетели на човечеството.

Понастоящем Те са се упътили към единната световна държава. Както повечето интелигентни хора добре знаят, тя е мечтата, крайната цел на комунистическата идеология. Държавният капитализъм е преходът към нея. Нима не го помните? Или не сте чели и чували за неговия тукашен, отвратителен вариант? За нетърпящото възражение господство на номенклатурата – туземния „елит“!
image
“Alea jacta est” – „жребият е хвърлен“. Rubicon transitur – Рубикон е прекосен.

Разбирате ли, какво искам да ви кажа? Огледайте се. Какво наблюдавате? Можете да наричате всичко това „конспиративни теории“, а мен – техен разпространител. Което с нищо няма да промени действителността, а още по-малко – вашия живот. Струва си да припомня мнението на Хенри Форд, който станал първият християнски милиардер в САЩ. С други думи – постигнал е повече от всички вас, взети заедно.
image
Когато го запитали, дали вярва в автентичността на „Протоколите на ционските мъдреци“, автомобилният магнат отговорил:

„Единственото изявление, което се чувствам задължен да направя във връзка с „Протоколите“ е, че те пасват идеално на всичко, което става наоколо. Написаното в тях е намирало проявление в цялата история дотук и продължава в наши дни.“

Когато му възразили, че документът е фалшификат, той повдигнал рамене:

„Каквито и да са, нали нещата в тях съвпадат с всичко, което става?“

Нима нещата, предвидени от равина Хари Уетън, не се сбъдват. Какво представлявал фашизмът в Италия? Корпоративен капитализъм, който притежавал държавата. (А държавите са тотално притежание на сатанинското юдомасонско еврейство! Григор Симов)
image
Каква е настоящата система, в която сме накиснати? Наричат я корпоратокрация. Което ще рече власт на корпорациите.

А т. нар. common people – обикновените хора? Онези, които са извън 21-е процента, съставляващи богатите и средната класа в САЩ. Нека другаде да са повече. Какво ще стане с тях?                                                                          
image                                                                                   diagnosa.net/                                                                                                                                              image



Гласувай:
5



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: grigorsimov
Категория: Политика
Прочетен: 28319105
Постинги: 4287
Коментари: 7547
Гласове: 8239
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031