Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
06.02.2015 15:07 - Ванга за Украйна и Донбас: "И ще дойде Стрелецът...", Novorus.info
Автор: grigorsimov Категория: Политика   
Прочетен: 4043 Коментари: 1 Гласове:
8

Последна промяна: 06.02.2015 19:11

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
Ванга през живота си е направила много предсказания, при нея са ходили хора от целия свят, търсещи истината. Некои от предсказанията й изглеждат напълно нелепо. Като, например: "Курск ще потъне". Как може да потъне град Курск, край който няма, ни море, ни океан? Но след известно време потъна подводницата Курск.

Некои предсказания тя казвала да не се разпространяват, до определено време. В онова време те изглеждали странни. Например: "Крим ще се откъсне от единия бряг и ще прирасне към другия". И чак сега стана ясно, какво е имала предвид Ванга. Крим излезе от Украйна и се присъедини към Русия.

  Безсмислено изглеждаше и това предсказание:

"В края (Донбас) с подземните дупки и изкуствените планини, всичко ще се разтресе, от което ще рухне много на Запад, и много на Изток ще се въздигне. И ще дойде Стрелец(ът), и ще стои 23 години, а което е било 23 години, ще се превърне в прах".

Сега става очевидно, че става дума за Украйна и Донбас. Украйна съществува 23 години след разпада на СССР, а в Донбас има много шахти (дупки) и терикони (табани или изкуствени планини). Стрелецът, вероятно е Игор Стрелков, бивш командващ на армията на ДНР. Възможно е и Стрелецът да е месец Декември (или човек, който е роден през декември?), защото според хороскопа, това е месец на стрелеца.

А нататък е още по-интересно:

"Ще има клич, ще има порох, ще има тъма, ще има кролик, но всичко ще се развее и ще бъде разнесено от вятъра".

Най-вероятно, клич е Кличко, порох е Порошенко (това е прякорът му от детството), кролик (джудже) е сегашното прозвище на Яценюк, а тъма е Тимошенко. В 4 том на книгата има и още предсказания:

"В града на хълма, зад голямото море, в тъмната барака ще се увеличи отчаянието, и рижите псета ще изгубят и малкото си разум".

Възможно е, това да е Капитолийският хълм във Вашингтон, зад Атлантическия океан, а Обама (черната барака) ще се отчае, и рижите псета (Псаки) – двете рижи представителки на САЩ, едната в Държавния Департамент, а другата в ООН – ще си изгубят ума.

И накрая:

"Няма сила, която да може да сломи Русия. Русия ще се развива, ще расте и ще укрепва. Всичко ще се разтопи, като лед, само едно ще остане непокътнато – славата на Владимир и славата на Русия. Доста много е жертвано. Никой няма да може да спре Русия. Всичко ще смете по пътя си, и тя, не само ще се запази, но и ще стане властелин на света".

Знаят ли световните политици за тези пророчества? мисля, че знаят. Нима искат да настъпят мотиката, за да се убедят, че боли? Жалко за хората, които гинат във войната, по волята на такива политици.
 

Страница от книгата с пророчества на Ванга, издадена 1999 г.!

 

image

Ванга. Предсказания и пророчества, том 4, М., 1999, изд. "ТП".

Виктор Томилин
Центральное информационное агентство Новороссии
Novorus.info

Превод, Григор Симов

 

........................................

Превеждам и един от коментарите в Novorus.info, който може би пояснява, за коя Ванга става дума?!:

 

...„Това предсказание е на Казахстанската Ванга! Вижте на ютуб“!



 


 




Гласувай:
9



1. ssstto - Вашингтон е
06.02.2015 17:42
по-известен като град на блата, но може и в преносен смисъл.
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: grigorsimov
Категория: Политика
Прочетен: 28348173
Постинги: 4298
Коментари: 7556
Гласове: 8246
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930