Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
14.02.2015 19:42 - Владимир Путин атакува: САЩ причиниха атентатите от 11 септември! Kristina Mileva, http://www.razkritia.com, Автор: nikikm
Автор: grigorsimov Категория: Политика   
Прочетен: 9332 Коментари: 16 Гласове:
10

Последна промяна: 14.02.2015 21:51

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
Шокираща информация излезе в световните медии. Руският президент Владимир Путин разполага със спътникови снимки, които недвусмислено доказват, че САЩ са причинили атентатите от 11 септември 2001 година. Американски експерти твърдят, че независимо от факта, че отношенията между Русия и Съединените щати в момента са достигнали най-голямото си влошаване от Студената война насам, то руския президент досега е създал само „дребни неприятности“ на Барак Обама. Ситуацията е затишие пред буря и руския президент се кани да нанесе само един удар, но той ще бъде смъртоносен.

Русия подготвя публикуването на доказателства, които разкриват, че правителството на САЩ и американските разузнавателни служби са замесени в атаката от 11 септември 2001 г, при която бе ударен Световния търговски център в Ню Йорк, пише руската „Правда“. В доказателствата ще бъдат включени и сателитни снимки, предава още сръбския „Телеграф“. Както посочват от руският вестник, в доказателствата ясно се вижда, че американското ръководство стои зад атака.

image

Владимир Путин атакува смъртоносно САЩ

Атаките са били организирани от американското правителство, но с помощта на посредници, така че нападението над Америка да изглежда като акт на агресия извършена от международна терористична организация.

...

Според руснаците доказателствата ще бъдат толкова достоверни, че ще оборят официалната версия за събитията от 11 септември. Ако доказателствата се окажат наистина достоверни и абсолютно неопровержими, то доверието в американското правителство ще бъде разклати и това ще доведе до масивни протести, което би могло да прерасне чак до революция, твърдят американски анализатори. Редом с това и позицията на Америка като лидер в борбата срещу международния тероризъм ще бъде подкопана.

В последно време администрацията на Обама не спира с атаките към Кремъл, макар те да изглеждаха като невинни закачки. Повечето скандали бяха предизвикани от слухове за здравето на руския президент, който бе нарочен за болен от рак, а по-късно и от аутизъм, като новината се появи във водещи американски издания като „Ню Йорк поуст“ и „Вашингтон поуст“. От Кремъл опровергаха и двете новини, но по всичко изглежда, че на Владимир Путин му омръзна от лошите шеги на Обама. А след като се постараха да съсипят и икономиката на Русия, президентът реши да отвърне на удара с истинска бомба.




Гласувай:
11



1. truthful - Те и СССР знаеха, че КАЦАНЕ НА ЛУНАТА ...
14.02.2015 22:43
Те и СССР знаеха, че КАЦАНЕ НА ЛУНАТА нямаше през 1969-72 г, но в същото време са изнасяли 5 пъти повече газ за Западна Европа.
Та и сега да каже това за 9/11 ама не! Руснаците знаят и за двата малайзийски самолета, но си мълчат. Не само от космоса, но и от радара им в Армавир с радиус на действие 6 000 км!?!? САЩ И Русия само имитират конфликти и под тоя предлог си въртят игрите. III-та световна няма да има. Ако стане всичко отива по дяволите. Но виж с пръскане на кемтрейл!? доста хуманно и демократично, че и без пари, уж!? - населението бавно и сигурно ще се редуцира, а с имитацията на конфликти, терористи, петрол и газ, ЕС и БРИКС положението ще се владее. За повече във филма Краят на играта - план за световно поробване.
цитирай
2. get - - Григоре (адаш)! - НЕ СЕ ЛИ СЕ зам...
15.02.2015 12:23
- Григоре (адаш)! - НЕ СЕ ЛИ СЕ замисли ? - Защо, толкова време му бе необходимо на Путин ... от 11-ТИ Септември 2001 год. ДО МОМЕНТА, да "осмисля" истината за случилото се - та чак сега да ни я ОГЛАСЯВА (като) ФАКТА - ТОВА Е ПРОВОКАЦИЯ?!

- Поздрав!
цитирай
3. grigorsimov - на get:
15.02.2015 15:17
Аз ако не знаех, нямаше да ви занимавам...
Истината е, че "светът лежи в зло", и че "княз на света е дяволът", и че Иисус е казал в лицата на еврейските първенци: "... Ваш баща е дяволът, и вие неговите похоти искате да изпълнявате...". (И те все по-усърдно ги изпълняват!)
И че още много, много преди Христа, евреите са били "колонизирали" всички народи, и затова, още от тогава народите (вкл. Римската еврейска империя) живеят в юдейско робство или крепостничество, и само имената на проклетите им "социални" системи се различават, а същноста е винаги една: тотално юдейско господство - във всички страни. А всичките досегашни империи са били, и са (вкл. комунистически Китай) - еврейски, юдомасонски, т.е. - сатанинако- мафиотски, по същество, и феодални, демонократични, или комунистически, по вид.
Разликата е само, че днес вече се изпълнява предреченото в Откровението (Апокалипсиса) на свети Апостол Йоан, и множеството съвременни Откровения и пророчества на богоносни православни монаси, а и на обикновени, даже невярващи, хора. А откровенията и пророчествата са ни дадени, и ни се дават и днес, - за предупреждение и поучение от Човеколюбивия Син Божий, Господа наш Иисус Христос, Който скоро (след като светът преживее "скърбите", т.е страданията, "каквито не е имало до сега, от сътворението на света, и никога повече няма да има"), ще дойде пак, и ще порази с дъха си, възцарения от юдеите, над целия свят, антихрист, и ще съди живи и мъртви...
И, слава Богу за всичко!
цитирай
4. hhm - Г-н Симов, как така хем Римската ...
18.02.2015 01:44
Г-н Симов, как така хем Римската империя била юдейска, хем юдеите са били роби на Рим и са имали римски губернатор, който да ги управлява, че дори не са можели сами да изпълнят смъртната присъда на Христос а се е нажолило римския губернатор да издаде смъртната присъда?

И как като Римската империя е юдейска, юдеите се вдигат на бунт против Рим по времето на император Тит и в следствие на този бунт храмът и град Йерусалим биват разрушени и евреите разпръснати по целия свят?

Много по-достоверно е да се приеме, че Римската империя е на едомците, извечния враг на Израел. И каква е тази омраза към юдеите, когато сам Христос беше юдеин и сам Той казва - "спасението е от юдеите". Вие напълно обърквате юдеите, които са възлюбени от Бога заради бащите и едомците които се представят за юдеи, а не са, но са сатанинска синагога, както е записано и в книгата Откровение за която споменавате.

Никога ли не сте се замисляли, защо комунизма е червен и издига червеното знаме? Не знаете ли значенито на думата Едом, която означава "червен" и едомците буквално означава "червените"?

Никога ли не сте чели записаното в Евангелието, че "Човеколюбивия Син Божий, Господа наш Иисус Христос" ще се завърне да спаси юдеите от смъртоносната хватка на едомците и амаличаните, които ще измамят всички народи да воюват срещу тях именно чрез преписване на злото, което те са извършили на името на юдеите, в което лукаво клеветене и вие участвате със своето макар и добронамерено невежество.

Та ако юдеите са корен на всяко зло както вие твърдите,то тогава агагецът Аман, който направи заговор да избие всички юдеи по време на вавилонския им плен трябва да бъде герой за вас и емблема на вашето символ верую. Но какво направи Бог с него и синовете му, не сте ли чели и как избави юдеите от ръката му? Не се ли боите че с вашите напълно погрешно прицелени конспиративни теории вие сте съюзник и съучастник с духа на Аман? Ще избегнете ли неговата съдба, ако не се покаете от този едомски и амаличански квас?
цитирай
5. grigorsimov - на hhm:
18.02.2015 08:53
Можеш да си разсъждаваш колкото искаш, и за историята, и за политиката, но не познаваш ли дяволската същност на световното еврейство, - нищо няма да разбереш, или ще си мислиш, че си разбрал. Защото най-висшата юдейска каста (или - масонска степен) е загрижена толкова за низшето (простото) еврейство, колкото е загрижена и за неевреите - "гои". Грижата им се простира до там, да ползват и едните, и другите, за сатанинските си цели. А конкретно, Йерусалим е бил разрушен, за да бъде още по-озлобен и разпръснат по света, и този остатък от евреи, които не са искали доброволно да се разселят сред гоите. А разселването е нужно на еврейството, за да експлоатират, контролират и поробят абсолютно всички народи по света, и особено арийците (европейците), и още "по-особено" славяните (белазците - тракийци), които по-късно стават православни.

Прочети неколко пъти "тайните протоколи" и множеството други "тайни" юдейски документи, които по Божията промисъл са станали явни и отдавна са достъпни за мислещите хора. Защото няма да има никакво извинение (пред Бога и пред народа) за незнанието, особено във времето на интернет!
цитирай
6. hhm - Вие г-н Симов,
18.02.2015 11:30
представяте себе си за "православен християнин", но очевидно нямате никакъв респект към написаното в свещеното Писание. Аз ви цитрах думите на самия Христос, който казва, че "спасението е от юдеите" (Ев. от Йоана 4:22), но за вас явно едомските клевети имат по-голяма тежест от думите на Христос.

Показвате също съществено непознаване на фактологията, защото названието "гой" е използвано в Писанието също и за еврейския народ и няма нищо презрително в него. Самата дума означава "народ" и нищо друго. Протоколите на Сион не е юдейски документ, а документ на розенкройцерите и темплиерите, които са сатанинска синагога.

Говорите за масони без въобще да разбирате и знаете, че масонските ложи съвсем официално се контролират от Британската корона и са инструмент на Британската империя, която е съвременното продължение на Римската империя. Цялата западноевропейска монархническа аристокрация е с едомски произход и са контролирани от Ватикана посредством банковите картели и тайните общества.

Отново отказвате да обърнете внимание на думите на Христос в книгата Откровение, където се казва, че има мнозина, които представят себе си за юдеи с цел да ги оклеветят, но не са никакви юдеи, а са сатанинска синагога (Откр. 2:9). Сам Христос казва, че НЕ СА ЮДЕИ, но вие продължавате настървено да твърдите, че сатанинската синагога СА ЮДЕИ. Влизате в директно противопоставяне на думите на самия Христос, обаче в същото време наричате себе си християнин? И ставате съучастник на онези, които клеветят юдеите с нескрита омраза и желание за мъст.

Ако въобще искате да знаете нещо за световния заговор, защо не се обърнете към свещеното Писание и да видите как този заговор е разкрит там. Прочетете Псалом 82:1-9. Там ясно се вижда, че заговора е от едомци, амаличани и други подобни на тях народи и не идва от юдеиите, а е насочен СРЕЩУ юдеите. Именно от този заговор срещу юдеите идват лъжливите теории, които разпространявате в своето наивно невежество.
цитирай
7. grigorsimov - Ето думите на Христос, към юдейските първенци и свещеници:
18.02.2015 13:01
..."Ваш баща е дяволът, и вие неговите похоти искате да изпълнявате..."
А останалото, както вече писах по-горе, може да се намери в "Тайните протоколи на ционските старейшини" и в безброй още тайни, но станали явни, юдейски документи. А пълната картина на злото ще се разкрие, чак след разгласяването на "тайната на беззаконието"...
Но и с тайната на беззаконието, отдавна е доказана, юдейската сатанинска роля в света.
И само който не иска да знае, той не знае, или, по-скоро, се прави че не знае!
цитирай
8. grigorsimov - А ако не се доверявате на юдейските документи, за същността на юдейството, прочетете:
18.02.2015 13:13
"Страшният Съд Божий - видение на Григорий..."
Изслушайте и аудиозаписите на едно съвременно откровение, което с много повече подробности, и на съвременен език, потвърждава и допълва видението на монаха Григорий, от 10-ти век.
Ето адрес за аудиозаписа, в който напълно невярваща и грешна жена, руска еврейка, до видението й, в началото 1994 г., разказва за огромната информация, която и е представена, само за една нощ.

http://grigorsimov.blog.bg/politika/2015/01/16/preporychvame-vi-audiozapis-na-syvremenno-otkrovenie-na-rusk.1330996
цитирай
9. hhm - На кого говори Христос?
18.02.2015 13:36
Вие добре цитирате думите на Христос, към някои от юдейските първенци, но очевидно вадите думите изцяло както от контекста на Евангелието така и от историческия контекст.

Първо какъв е историческия контекст? По времето на цруването Макавеите и по-точно на John Hyrcanus огромна част от едомците биват починени и обърнати в юдаизма. Това става около 2 века преди Христос. По този начин по времето на Христос сред юдеите е имало множество едомци, които вече са успели да позиционират себе си в позиции на учители и водачи. Това не означава, че всички са били такива, но има ясни индикации, че лидерството на юдеите е инфилтрирано. Да не говорим, че самия цар Ирод е от едомска династия.

В контекста на Евангелието самите тези водачи, които се противопоставят на Христос сами разобличават себе си, че не са юдеи а едомци, когато заявяват пред Христос, че "никога никому не сме били роби" (Ев. от Йоана 8:33). Знае се обаче, че всички юдеи са били роби в Египет, но за разлика от юдеите едомците не са били роби. Ето в този контекст Христос ги нарече, че техен баща е дяволът. За разлика от тях имаше съвсем други юдейски водачи като Никодим и Гамалиил, които бяха благочестиви човеци и които въобще не заслужават вашето безпочвено генерализиране.

Ето защо г-н Симов може досега да не сте знаели, или да не сте искали да знаете, но от днес нямате никакво оправдание да не знаете или да се правите, че не знаете.
цитирай
10. hhm - По отношение на записите
18.02.2015 13:48
Благодаря за линка, ако ми остане време бих ги прослушал, но вие забелязахте ли дискусията в самия форум, който сте посочили за източник, че там почти всички хора казват, че това са лъжи? Вие защо така лесно вярвате?
цитирай
11. grigorsimov - Кой лъже и кое е лъжа, ще проличи на Страшния съд Божий!
18.02.2015 14:53
И е "естествено" мнозина, а и мнозинството, да не искат да повярват, или пък вярват, както на тях им харесва, или както ги мамят юдеите. Ако не беше така, нямаше Господ да предвиди Откровението (или на гръцки - Апокалипсиса) и възцаряването над целия свят, на юдейския месия - измамник, антихрист, който вече е пред прага ни.
цитирай
12. hhm - Г-н Симов,
18.02.2015 16:37
Напълно съм съгласен, че на Божият съд ще стане всичко ясно. Но тогава ще е твърде късно да се покаят хора като вас, които разпространяват омраза към народа с чието име сам Бог е избрал да нарече Себе Си, наричайки се Бог Израилев.

Има само един юдейски Месия и това е Христос. А Антихристът е едомския месия, който по всичко личи, че ще се издигне от Британската империя. И точно този Анхтихрист ще иска да избие всички юдеи по земята, на което вие и хора като вас с вашите убеждения ще ръкопляскате и с това ще погубите душата си завинаги.
цитирай
13. hhm - Г-н Симов,
18.02.2015 18:36
А нима когато Антихристът започне да избива евреите по света, вие и хора като вас няма да го приемат за спасител на човечеството от "юдейската зараза"? Толкова ли сте слепи, че не виждате капана, който ви е заложен?

Не сте ли чели, че свещеното Писание казва, че при завръщането си Христос ще унищожи войските които са заобградили Йерусалим с цел да унищожат евреите. На някакви баби, виденията и бълнуванията можете да четете, а Писанието защо не можете?

И между другото, аз нищо не разпространявам, просто изобличавам неадекватността на това, което вие разпространявате. Дано Бог ви отвори очите, защото изпитвам уважение към личността ви, но сте паднали в капани, които са гибелни за вас, а разпространявате кваса с който сте заразен и на други хора.
цитирай
14. grigorsimov - Антихриста ще го приемат за спасител на човечеството, и такива като тебе!
18.02.2015 19:52
И пак ти напомням, че тук не е място за юдейска (сатанинска) пропаганда!
"Интернет - широк", поне за сега, и не се натрапвай, където явно не си на място.
Защото този блог не е място за спорове, а за информиране.
цитирай
15. feldmarschall - Путин хуйло
18.02.2015 20:20
Путин е курва! Цял свят знае това, ама що не го каза преди 10 години ?
цитирай
16. isaibnmaryam - До номер 12
19.02.2015 17:10
До номер 12, малко си противоречиш обаче, не усещаш ли? Исус е месията, който беше изпратен на евреите, но те го отрекоха. Виж сам какви обиди се сипят по адрес на Исус и Мария в Талмуда, които евреите почитат повече от Тората. Затова и след отреичането на Исус, сега евреите все още чакат своя месия, който като дойде ще бъде припознат като юдейския месия. Това ти казва Григор Симов. До г-н Симов, един от последните автентични антикомунисти, дано повече хора видят как сте на страната на православна Русия в момента и да спрът с повтарянето на Русия - комумизъм, и така нататък.. Поздрави :)
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: grigorsimov
Категория: Политика
Прочетен: 28313268
Постинги: 4287
Коментари: 7547
Гласове: 8239
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031