Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
20.02.2015 20:30 - Рокфелер, за готвените атентати в Ню Йорк и за войната срещу измисления тероризъм! Автор: grigorsimov
Автор: nikikm Категория: Политика   
Прочетен: 2028 Коментари: 4 Гласове:
0

Последна промяна: 20.02.2015 20:32

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg

Рокфелер, за готвените атентати в Ню Йорк и за войната срещу измисления тероризъм!



2007 г. в интервю при Алекс Джонс, Аарон Русо признал, че 1994 г. с него поискал да говори Ник Рокфелер, след като гледал филма му Mad as Hell. «Ние се срещнахме и той ми хареса» — каза Аарон. «Ник е много умен човек». Рокфелер често идвал в дома на Русо, и там те надълго разговаряли. Рокфелер предлагал на Аарон да участва в семейните им бизнес проекти…
«Ние дълго и за много неща говорихме» — спомня си Русо. «За намаляването на населението на Земята… В известен смисъл, бях съгласен с него, защото планетата наистина е пренаселена, но лично аз нямам право да решавам, кой да живее и кой да умре… 11 месеца, преди 9/11/2001 г. Той ми разказа за готвещо се голямо събитие» (разбира се, без подробности) и за нахлуване в Авганистан и Ирак, за завземане на нефтените месторождения и установяване на плацдарма в Близкия Изток… “Това ще е война срещу террористи, без реален враг” — казваше Рокфелер»… (т.е. терористите са измислени, а истинските терористи са – воюващите „срещу тероризма“ – световното юдомасонство, начело със САЩ и Израел). Тази война няма да спечелим, защото е безкрайна! Основната задача на военния конфликт е – постоянно тероризиране и подчиняване на обществата, с цел, последващо въвеждане на «Нов световен ред».

«Мен определено се опитваха да ме завербоват… Настойчиво ми предлагаха да вляза в неправителствената организация «Съвет за международи отношения» (Council on Foreign Relations). Аз отказах, въпреки симпатиите ми към Ник, защото явно бяхме от различни страни на барикадата...».
Рокфелер питал Аарон: «Защо толкова те е грижа за съдбата на хората? Какво общо имаш с тях? Те са ни просто слуги...».
Руссо отговорил: «А вие какви цели преследвате, когато и така вече имате пари и власт...»? (а по точно: всичките пари и цялата власт!!)
Рокфелер пояснил: «Главната цел е да контролираме цялото общество… Да направим така, че банкерите и елита да управляват света».
Аарон: «Всичките ли членове на «Съвета за международни отношения» са съгласни с тази политика?»
Рокфеллер: «Не, не, не… Мнозина наистина искат да помагат на хората».
«Той искаше да ме направи част от плана им, и да стана член на CFR (Съвета за международни отношения)… Те ме считаха за инициативен активист, и предпочитаха да сътрудничат с мен, а не да воюват», — разсъждаваше Аарон.
Но Русо отказал да влезе в CFR и не предал политическите си възгледи. Но обратно, той направил разследване на дейността на „Федеральната резервна банка“ на САЩ и заснел най-важния док. филм в живота си - «Америка: От свободата до фашизма» (2006 г.), разоблачаващ плановете на CFR и на Рокфелеровите могъщи финансови кланове.
До 1913 г., преди създаването на „Федералия резер“, Америка се считала за свободна страна. Но частният (еврейски) контрол над парите – чрез ФЕД, федералният данък общ доход, личната национална идентификационна карта (national identity card), исползваща чипа RFID, който позволява да бъде следен (и командван!) притежателят й, е последната крачка преди задължителното имплантиране на чипове в организма на хората) – и всичко това превръща САЩ в полицейска държава. Затова е очевидно, че е най-важно да бъде унищожена Федералната резервна банка.

Президентът и правителството не контролират Америка, управляват я корпорациите (еврейски) . Страните, влизащи в НАТО, скоро също ще изгубят всяка самостоятелност. На практика, това е световен фашистско-комунистически режим, криещ се под маската на демокрация.

Аарон Русо разви широко обществено движение против Федералната Резервна Банка. И поради популярността и способността му да довежда делата си до край, той получи огромна обществена подкрепа. Финансовият елита доста добре познаваше Аарон, защото той беше един от малкото, способни действително да им попречат. Отказавайки им сътрудничество, Русо, фактически, подписа смъртната си присъда...

 ............... 

Григор Симов: Това е кратка извадка от публикация за дейността, филмите и интервютата на изключителния Аарон Русо, пред популярния водещ Алекс Джонс. 

Имам записан филма на Русо (с български субтитри) за разговорите му с Ротшилд и за готвения ни Нов Световен Ред! Но не умея да го кача в интернет. Затова, търсете филма му в интернет, или го гледайте, с руски субтитри, на адрес: 

logoslovo.ru/forum/all_1/topic_11215/

 

 

 





Гласувай:
0


Вълнообразно


1. raders - Може и да е вярно, но по-вердятно е ...
20.02.2015 20:54
Може и да е вярно, но по-вердятно е измислица с цел замъгляване съзнанието на немислещото простолюдие. Не знам защо, но никак не вярвам на хора, които вечно плюят по някого /няма значение от коя страна на барикадата/.
цитирай
2. nikikm - Виж,
20.02.2015 21:54
ти си имай правото,за това ти плащат! Та,като става на въпрос за плюенето,както ти наричаш свободното изказване на мнение,което противоречи на това на господарите ти,на него се противопоставя действителността с убийства,психотерор,заличаване на цели народи с културата им /нашият/,системно ограбване и геноцид! Та,така погледнато,везничката ти литва нагоре!
цитирай
3. raders - ти си имай правото, за това ти пла...
21.02.2015 20:38
nikikm написа:
ти си имай правото,за това ти плащат! Та,като става на въпрос за плюенето,както ти наричаш свободното изказване на мнение,което противоречи на това на господарите ти,на него се противопоставя действителността с убийства,психотерор,заличаване на цели народи с културата им /нашият/,системно ограбване и геноцид! Та,така погледнато,везничката ти литва нагоре!


Казвам, че има много истини в това, което си представил. Но и много фантастика. Що се отнася до плащането, много бих искал да узная кой би ми платил за разобличаването на откровени глупости. Определено бих се възползвал. Само че за такова нещо никой не си развързва кесията. Партиите вероятно също предпочитат тълпата да бъде държана в невежество и заблуждавана от разни писачи. Така че за разум не се плаща, момче, поне в България. Със здраве!
цитирай
4. nikikm - Добре де,
22.02.2015 00:22
нали ти писах,че твоето мнение си е твое и не обиждай тези с друго мнение!Надявам се не си мислиш,че нямат право на това! А и стилът ти на писане прилича много на дежурните по блог!Колкото за момчето,не се изтиряй толкова,пиши за неща,които знаеш.Пък и като напишеш така снизходително момче,сигурно изпитваш по-особени чувства,на по-голям,по-можещ и по... Сладур!
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: nikikm
Категория: Политика
Прочетен: 19794012
Постинги: 44977
Коментари: 6162
Гласове: 7179
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930