Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
26.02.2015 00:50 - Пророчества и съвети на гръцкия монах, дядо Елпидий, за сегашните и идващите времена. Извадка от logoslovo.ru
Автор: grigorsimov Категория: Политика   
Прочетен: 6928 Коментари: 0 Гласове:
3


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
Към кого са задължняли всичките страни на ЕС? В ръцете на неколко човека са всичките пари! Това е невидимият елит на света, и те са стъпалото под краката на Антихриста. Те ще му предадат цялата си власт и средства. И това е целият им план. И според този план, следващият на сцената ще е Антихрист.

Първият етап от Третата световна война е кризата и икономическият, и морален крах. Този етап вече завършва. Сега страните на Европа са обединени. Но това само изглежда така. Скоро страните в Европа ще започнат война, една ерещу друга. Причините ще са много, и пожарът на войната ще обхване всичките.
Отначало ще има вътрешно противопоставяне: различни възгледи, религии, имущества. Бунтове, по разни поводи. После тази тъмна сила ще се излее навън. Отначало, срещу съплеменниците, а после ще дойде ред на съседите. И Европа я заплашва глад. И повярвайте: съвсем истински глад, макар и сега там всичко да изглежда благополучно.
Третата световна война няма да се води така, както първите две. Тогава диктаторите в страните са били единици, а сега са във всяка държава. Изглежда ни безсмислено да разрушават това, което са строили с ръцете си. Но ние все още не можем да осъзнаем, че те – диктаторите в Европа и Америка, изпълняват дословно заповедите на своя стопанин - Луцифер Но това е така.

А нататък ще стане така, че свърх императорите, петте човека, които са елитът на елита, даже вярата на обикновените хора ще използват за своите цели.

В йерархиите на всичките религии, без изключения, са внедрени воини на дявола, които изпълняват всичките му заповеди, без разсъждения. Това, на първ поглед, са талантливи свещеници, имами, лами, и оратори, способни да поведат след себе си масите; но това, което не знаем за тях, е: че те са обучени в масонски центрове за подготовка, с парите на елита. Ето такива «йерарси» и ще са глашатаите на единната световна религия, в името, уж, на любовта и прекратяването на войните и кръвопролитята. И на върха на идеята ще е всеобщата вяра в един бог. “Защо са ни разногласията? Нали богът на всички ни е един“ – такива сладки речи ще се леят от техните катедри... и те ще овладеят милиони умове и сърца.

 

А какви храмове ще строят!!! Красотища!!! Старите храмове от всички родове конфесии ще бъдат преправени по един тертип: и на един бог ще се кланят всички. Там ще са и католици, заедно с мюсулмани, и будисти, и всички заедно, без претенции един към друг. Така сладко ще изглежда обединението им. Но тук само едно има значение, че към Истинския Вседържител, техният измислен бог няма да има НИКАКВО отношение.
Този техен бог ще е сатана. В самия Рим ще построят нов храм на този бог. И от там, от Рим, ще започне да се разраства злото. Когато започне поклонението на този общ бог, даже и в католическата църква ще започнат гонения. А по-точно – от там ще започнат гоненията. Защото в католичеството има обикновени (прости) свещеници, и хора, които даже никога не са се замисляли за догматичните закони. И тогава те ще разберат много неща. И срещу такива вярващи ще започнат ужасни гонения. Те – католиците, имаха Бенедикт, и той беше неудобен, преди всичко на масонския орден, защото, какъвто и да беше, той имаше малко по-различни мечти за католическата църква. Сега избраха нов папа, който за всички е добър: от него се чуват апостолски слова, подменя бюрократичната структура на Ватикана, говори пламени проповеди, призовава към любов към ближния, показва пример на кардиналите и пасторите. Ето затова и ще е неудобен той. Той прекалено правдоподобно се зае да работи в задълженията си като папа. И макар че ще изпълни заплануваното от ордена: ще върне в храмовете напусналите вярващи, но с проповедите си ще подтикне хората към любов и вяра. А това не влиза в плановете на сатанистите. Речите на папата ще принесат плодове, а преди всичко, и самият той ще повярва в проповедите си, но ще се изправи пред дилемата, че ще трябва да изпълнява заповедите на господарите си.

 

Главната задача на ордена е, да подготви благоприятна почва за единна религия. А този папа малко се отклони от този курс. И сегашният папа е пред избора; да се подчини ли на господарите. Но ще го сменят и него. Ще извадят някаква компрометираща информация. В момента, в който се приближи възцаряването на антихриста, във Ватикана ще има антипапа. И вече следващият папа, който също в началото ще е с подобно «благолепно» лице, но той ще е, именно, предтечата и пророкът на Антихриста. И тогава даже кардиналите, несъгласни с политиката на папата, просто ще изчезват, - имаше човек, няма го човека. А пасторите ги очаква още по-лошо.
Най-странното в тази история е, че опозицията на папата и на масоните, ще организира престарелият Бенидикт. И колкото и странно да звучи, но Бенидикт много добре знае кой е Истинският Господ и Бог. И точно около него ще се съберат изпадналите в немилост кардинали и архиепископи, и пастори и миряни, - и ще започнат да се сопротивяват на новата всеобща религия. Тогава и Бенедикт, и останалите ще ги изпратят в изгнание, и то няма да е от приятните.

До сега, още от времената на разкола, католическата църква «живееше и доброденстваше», гонения никога не е виждала, и скърби не е имала. Но сега и с тях ще започне всичко то, и то, в пълна мяра.
Всички служители, без изключения, ще трябва строго да изпълняват заповедите на началника на църквата. Дали ще е за събрание или за меса, - всички ще трябва да спазват установения ред, и да присъстват, против желанието си. И без обсъждания. Строг режим и йерархия, с добре разработен ред. Протестиращите ще бъдат наказвани, и ако някои не успеят да ги премахнат незабелязано, тях ще ги подлагат на жестоко наказание, напрево пред очите на множеството.

Ще има и мнозина, които добре ще разбират, накъде отиват нещата в тази църква. За тях ще е очевидно, че те помагат да се строи църквата на антихриста. Некои ще са малодушни и изпълнителни, но некои ще се събудят, като от кома.

А народът как само ще се радва и ще ръкопляска, че най-после се е появил идеалният папа в нашата църква, и на проповедите му ще се събират милиони, замирайки в умилителен екстаз. Но няма да е за дълго радостта им.
Защото построяването на църквата на антихриста, ще е и един от етапите на третата световна война. Защото, това е идеалният начин да бъде подчинена волята на хората.
А третият етап, вече ще е кръвопролитна война.

Третата световна война ще премине на вълни през целия свят, явно, защото на сатаната няма да се удаде изведнъж да измени цялото човечество. Затова и тази война ще се придвижва на вълни — едновременно – с икономически удари, на няколко места, а после с религиозен удар, ще се въздейства на безутешния човек, със словото, уж, на вярата. И третата вълна ще е с използване на оръжия за масово поразяване.
Активната фаза на третата световна война ще започне с малки сблъсъци между съседни страни, като Северна и Южна Корея, и Китай с Япония.



Непонятни, на първ поглед, претенции, между страни, които до вчера, общо взето, са живели мирно едни до други. Обвинения на едни политици, рещу други, политически скандали, терористични актове, но най-главното ще са катаклизмите, пожарите и наводненията. И всичко това ще се случва едновременно. Планетата ще е, като тенджера под налягане.


Напряженията между страните ще са с такъв резонанс, че само с намесата на много политици, ще може да се сдържа започването на кървопролития. Всичките тези конфликти в Либия, Египет и Сириия - която вече гори, са подготвени от ръцете на масоните. Чрез техните ръце са платени парите, за да се създаде безпорядъкът. Така и ще продължава наоколо, защото са ги подпалили преднамерено...
И със Северна Корея всичко е целенасочено планирано. И така, постепено, разпалвайки противопоставянето между всички видове движения — словесно, икономически и с дрънкане на оръжия, ще стигнем до началото на войната. Война кървопролитна, война страшна, война лицемерна.
Постепенно ще набира сила и икономическата криза.

Къде, първо, е предвидено да се нанесе ударът? Ударът ще е върху развитието на промишленоста и селското стопанство. Ето затова е нужна и кризата – да спрат държавите да произвеждат. Ако не се произвежда, тогава трябва да се купува. Нямате ли средства за купуване, залепете си устата. Последната фаза на икономическата криза ще бъде активирана много жестоко. Особенно у нас в Гръция. Чак до там, че на островите няма да се доставят никакви продукти и лекарства, защото няма да има гориво за корабите и самолетите. Затова и го казвам, и се надявам този запис да стигне до мнозина: – запасявайте се с продукти, докато боба и брашното още не са поскъпнали.


 

И ето така ще започне войната, за която говорим вече от неколко години. Война между такимва страни, като Русия, Китай, Япония,Турция, Америка и водещата тройка на Европа. Разбира се ЕС ще успее да въвлече във войната всички страни на Европа, които поддържат НАТО.
И ето тогава ще дойде непоправимото зло. Хората просто няма да знаят, какво да правят. Мнозинството няма да поискат да воюват. Но и мобилизацията ще се провежда под строг режим. И коя държава ще може тогава да произвежда достатъчно количество продукти?

Първоначално ще се стараят да спрат търговията през ганица, а после и вътрешната. Няма да има продукти и за своите народи. Сега 80 на 100 от продуктите в магазините, на всички страни, са вносни, а доставчиците са единици (а вече, само Китай!). Ето че за неколко години те организираха структура за контрол над храните („Гладът е най-силното оръжие“! - цитат от тайните ционистки протоколи). И го организираха целенасочено, и за определено време, защото им е нужен контрол над храните по време на войната и по време на възцаряването на антихриста. Сега като че ли се изпробва здравината на плана. И ето че по време на войната ще се „случи“ колапсът. Гладни и полуобезумяли от глад и страх, хора, ще се борят за храна, с оръжие в ръце. – И за това са се погржили управниците...
После, внезапно започналата война, като че ли ще утихне. Но няма да спре напълно. Тя ще премине в граждански войни, вътре в държавите. Ще горят всички страни. Тежко е да се слуша това, и е страшно за хората. Но ние православните вече знаем за всичко това и приблизително си представяме, какво ще се случва. И ще ви кажа още, че това няма да приключи бързо.
Ние тук в Гърциия сме, и в добра, и в лоша ситуация (говоря за народа, а не за масонските слуги)... и колкото и неправдоподобно да изглежда, но нашата армия и флот, уж ги има, но и като да ги няма. Разходите са орязани, и за поддържка на техниката, и за гориво, средства се отпускат само при крайна нужда. А по времето на започването на войната, нашата армия няма да има гориво. И не само армията, но и корабоплаването. Само частните корабопритежатели ще имат гориво, и напълно ще се прекрати движението между островите и континента.

Така че, ако ни дадат от НАТО кораби и самолети, ние ще воюваме, а ако не, тогава гръцките кораби ще са неподвижни, като корита. Но кораби няма да ни дадат, и самолети няма да ни дадат. Защото добре знаят, че най-голямата надежда за гърците е Русия, и Константинопол.

Разбира се, че за момента Турция е суперсила. Нямаме никакво сравнение, нито с бойния им дух, нито с армията и флота им. Но все пак те се плашат от нас, защото знаят, че с нас е Бог. С нас е Благодатта Му, а не с тях. Затова и с корита сме готови да воюваме. Но... най-вероятно, няма да воюваме. Затова и се създаде такава ситуаци, по Промисъла Божий, защото ще воюват против нас, с твърдото намерение, да ни отнемат всичко: нефт, газ, злато, залежи, но ние няма да можем да воюваме, а и те няма да успеят да ни отнемат ресурсите.

Промисълът Божий е подготвил така, че финансови интереси в Гърция имат и неколко свърх-държави – това са Америка, Германия, и Франция, и Русия, и Израел. И всички те привидно имат добро отношение към нас. НО зад това добро отношение се крие финансов интерес и печалба
И това е причината за всичко. И затова така ще бъдат засегнати интересите на тези супер държави, че като следствие, Турция ще бъде заличена от лицето на земята.
Стълкновенията между всичките изброени участници във войната, ще се случат в такъв отрязък от времето, когато Америка ще бъде подложена на съвсем небивали и странни катастрофи, земетрясения, смерчове и торнада, а вътре в страната ще се разгори противопоставяне на народа срещу правителството. Катастрофите там ще са, не само природни, но и изкуствени, и ще са толкова чести, че ще ни поразяват. Затова и на Америка няма да и е до турската територия. Затова и най-доброто решение в онзи момент, ще е предаване на Константинопол на гръците. Защото, освен храма Света София, нищо друго няма да остане в Истамбул. Градът и областта наоколо ще са изравнени със земята. Картините от втората световна война ще са пред очите ни, само че много по-грозни. Принудително, и Америка, и Русия, ще предадат тези земи на гърците, първоначално, като за временно. И така Гърция ще се увеличи териториално.

Но... Каква е лошата ситуация за Гърция? Лошото ще е, че няма да преживеете това време, лежейки на дивана, а всички истински ще го преживеят. Прехвърляйки войските през Гръция, към Турция, американските и китайските войски, ще преминат през Гръция, по нашата Виа Игнатия. И да пази Господ всички, които ще са на пътя на тези армии. Аморалносттта им е толкова огромна, че ще я изпитаме в пълна мяра. Оръжието в ръцете им, ще е «зелен светофор» за произвол. Пази Боже и всичките обикновени хора, които ще са тогава в градовете. Реки от кръв, в прекия смисъл, ще текат там. Пощада няма да има, ни за стари, ни за млади, ни за деца. Да ни пази Господ от това, което наближава.
Ние тук живеем в обкържението на светци. И точно това ще ни спаси. На където и да тръгнеш, навсякъде храмове и черквички, построени за нашите светци. Затова светците и мъчениците, и преподобните наши са застанали в молитва пред Господа. Всичките светии, започвайки от свети Сиридон в Кипър, и завършвайки тук, със свети Нектарий, свети Георги, свети Димитър... стоят и молят Господа за православните, за нас заблудените. Цялата гръцка земя е полята с кръвта на светци, и нашата земя е благословена от тази кръв, и почитането на светците у нас не стихва. И те са надеждата ни за спасние.
Но докато работата стигне до война, също по Промисъла Божий, нашият народ ще преживее такъв глад, такива болести, такава висока смъртност от глад и липса на лекарства, че ще може тази смъртност да се сравнява със смъртността през Втората световна война. Но ще умират и не православни. Ще има убийства и самоубийства. На места, ще се стига до кланета с мюсулманите- имигранти. Така ще е, повярвайте. Гладът, без да почука, ще нахълта във всеки дом. Вижте как масоните са планирали всичко безупречно: в началото - безработицата, която удари младежта, после средната възраст, т.е. тези, които имат свои магазини, ресторани и фабрики за дребно производство. Една трета от тези предприятия сложиха катинари на вратите. А после дойде ред на държавните служители, и сега е ред на пенсионерите. Пенсионерите хранеха семействата си, а сега няма да могат. И ето ви – глад...


 

Извадка от: logoslovo.ru/forum/all_1/topic_11388/

Превод, Григор Симов




Гласувай:
5



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: grigorsimov
Категория: Политика
Прочетен: 28370050
Постинги: 4301
Коментари: 7559
Гласове: 8248
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930