Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
12.03.2015 09:59 - Враговете на човешкия род - евреите, срещу чесъна.... Автор: goi
Автор: grigorsimov Категория: Политика   
Прочетен: 5045 Коментари: 3 Гласове:
7


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
По нова евреиска телевизия три-четри еврейки се вихрят с цялата си глуповата начетеност и еврейска злоба да пазят монопола на еврейските лекарства.
Изядоха една жена която прави екстракт от чесън. Гледам еврейката, и някаква "лекарка" от "комисия", реват до небето - не било изследвано. Документи нямало! Някой да е виждал документите за изследване или състав на което и да е лекарство? А ваксина??? За евреите може за нас не... Това е чесън и е въпрос на личен избор. Приказката е, защо медиите го показвали? Разбирате, че това е затъмнение на лекарствата които не се произвеждат от рокфелеровци!

Аз например знам, че има препарат, лекуващ рака, който е открит в САЩ прес 50-те години от двама евреи. Доказан е с опити върху 75 000 души и после е скрит и смачкан. Знам че има сайт на български
cancerless.eu , който е блокиран от търсачките до ден днешен. Ако напишете в гугъл cancerless.eu го намира но само при canserless мълчи като риба.
На този сайте е показан химическия механанизъм на действие на веществото имагдалин. там се предлага продукт, който лекува организма като отстранява раковите клетки. Продукта струва 10 лева, досатъчен за един месец. Представлява сладка смес от мед, ядки и водорасли. Резултатите които чувам са потресаващи - чисти рака, включително метастазите... 


Трябва да смачкаме тая змия дето убива децата ни и нас, дето си е присвоила менторството над нашия ден и казва кое е законно и кое не е!
..........................................

В Русия вече тихомълком е приет закон за забрана на отглежането и употребата на чесъна!!! И е въпрос на близко време, това да се случи и у нас. 
И не само това, но съвсем скоро ще забранят (разбира се - под благовидни, "загрижени" за вашето здраве, предлози) отглеждането и притежаването на каквито и да е домашни растителни и животниски храни!!!
В "свободния" Запад това отдавна е направено (гласно или негласно). Защото евреите отлично знаят, както и пише в тайните им протоколи, че -"гладът е най-силното оръжие"!  И затова в двора си, на Запад, не могат да имат, нито плодно дръвче, нито леха, нито саксия с чушки или домати, нито кокошка, нито коза!!!  Даже и резервоар за дъждовна вода (но и ветрогенератор, и соларни панели) да си постави човек, - идват, денем или нощем командосите, и всичко помитат, защото тези неща са опасни за сатанинската власт на задкулисното Световно Юдомасонско правителство, което съвсем скоро възнамерява да възцари над целия свят, своя еврейски лъже-месия - Звяра Антихрист, в когото ще се всели самият сатана!




Гласувай:
7



1. ravramov - Уважаеми г-н Симов,
12.03.2015 11:24
да, проклетите юдео-масони стоят зад всяко зло по света и както Сам Господ е казал "сега е тяхно времето и властта на мрака" (Лук. 22:53).
Ние обаче не можем да победим злото в света и да смачкаме змията, както казвате, но можем да победим злото в самите себи си, с Божия помощ разбира се.
Св. Игнатий Брянчанинов е казал да не се опитваме да спрем отстъплението, което е допуснато от Бога, а да опазим себе си от него и да бъдем верни.
Да пазим светата Православна вяра и Бог ще ни опази.
Сам Господ ще унищожи дявола и неговите служители само с едно дихание на устата Си (2 Сол. 2:8).
Поздрави!
цитирай
2. stanemirkata - Кой запад имате предвид?
13.03.2015 09:12
Защото мой познат австриец има лозе в двора си, а съпругата му си отглежда домати и разни зелении в големи саксии.
Абониран съм поне в 10 сайта регистрирани по целия свят, показващи интересни екологични прийоми за отглеждане на плодове и зеленчуци в условията на домашната градина. И никъде не е ставало въпрос за забрани и насилие от страна на властите.
Впрочем на запад има силно развита индустрия за подпомагане на домашното производство на плодове и зеленчуци.
Относно лекарствата съм склонен да повярвам в теорията за укриваните лекарства от големите фармацевтични компании, с цел запазване на монопола им.
цитирай
3. grigorsimov - na ravramov
14.03.2015 17:14
Да, св. Игнатий Брянчанинов е казал, че не можем да спрем отстъплението, но е казал да предупреждаваме ближните за всичко онова, което ближните ни не забелязват, заблудени от тоталната пропаганда и измама, навсякъде около нас!
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: grigorsimov
Категория: Политика
Прочетен: 28356102
Постинги: 4299
Коментари: 7559
Гласове: 8247
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930