Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
22.03.2015 23:04 - Международният елит, http://www.budnaera.com, Автор: nikikm
Автор: grigorsimov Категория: Политика   
Прочетен: 4739 Коментари: 0 Гласове:
1


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
Шепа неимоверно богати хора умеят да извличат облаги от всяка сделка, не защото виждат бъдещето, а защото сами подреждат бъдещето развитие и го изработват. Те са малка група свръхсилни, свръхвлиятелни бизнесмени - съветници на управленията, които американците наричат "Вътрешните".

   Тези хора не нарушават законите - те правят законите. Те нагласяват наредбите, които другите са длъжни и трябва да изпълняват, оркестрират държавни събития и международни кризи, играят си с международния пазар, както желаят. А има и втора група хора, които следят всяка стъпка на първите с единствената цел да се обогатят от техните маневри. Повечето от тази група не се интересуват от политическите последствия. Интересува ги единствено как да се възползват от стъпките на свръхгрупата. Тяхна професия е икономическото и политическо разузнаване, от което преживяват, и то много добре. Те следят всяко действие на елитните, изучават техните сигнали и знаят как да отговарят на техните движения. Всички си мислим, че живеем в хаотичен свят. Но той не е нищо, в сравнение с това, което ни очаква. Очакват се много по жестоки финансови и политически кризи. Сериозно е опасението, че Третата световна война чука на прага на света. Светът е още в началото на бурята, която едва започва да се развихря. И най-невероятното и странното е, че тази буря с всичките нейни последствия, е била запланувана.

Светът е подготвен за кризи, както и американската сила е подготвена да отстъпи първенството си на други, и то само поради единствената причина, че... шепа свръхбогати евреи, юдомасони - сатанисти, са запланувани така. Правят го, защото се стремят към още повече богатства и власт. Тази опасна, но доходоносна игра със световните финанси и световната политика те играят от много поколения насам. Превърнали са тази игра в наука - в много рентабилна наука. И те смятат, че сега вече са готови да поемат пълния контрол над света. Наименованието на този контрол е Новият ред на света. Както и да се нарича предстоящото, то е лоша новина за всички, които ценят свободата си. Свръхбогатите не ги интересува, че малцина измежду човеците разбират техните проекти и планове, не приема техните мечти и се мъчат да събудят останалите човеци.
   Избраните, които използват огромните си богатства и власт, за да манипулират икономиката и да възбуждат конфликти, всичките са членове на крайно малък, но несравнимо мощен картел. Действат в организации, каквито са Кръглата маса, Билдербергите, Трилатералната комисия и Съвета за чуждестранни връзки. Сатанинското им съюзяване е единствено с цел - придобиване на още повече богатства и власт, и налагане на собствената им воля над целия свят. Тези хора са движещата сила, която отговаря за централните банки и тяхното упражление, във всяка държава. Те управляват световните международни банки, комуникационната среда, образователната система и освободените от данъци фондации. Такива хора има навсякъде във висшата власт и управата, във Вашингтон, Ню Йорк, Лондон, Цюрих, Москва, и в София, между съветниците на президента. Те не са само обикновени и незначителни изпълнители по места. Те са близките помощници и спътници на световното скрито управление.
   Истината е, че те държат у себе си по-голяма власт, отколкото всички държавни управления, взети заедно! По йерархия те са над управленията. За тях българинът /евреин/, Кръстю Раковски в затвора Лубянка в Москва казва ,,Силата, чието име дори не трябва да се споменава". Способността им да постигат целите си е изумителна, защото контролират всичко, което виждаме и чуваме, и скриват онова, което не искат да знаем, избират лицата, които да бъдат предложени за важни политически длъжности - включително президентите на държавите, решават кои големи компании да се развиват, кои да бъдат спасени от фалит, кои да изчезнат, определят всеки ден стойността на долара, стойността на златото и платината, повишаването и намаляването на лихвите, и много други.
   При такава власт те, естествено могат да правят почти всичко, каквото поискат. И го правят! Не само от алчност и ненаситност - движи ги невероятната арогантност. Доволни са, изпитват удоволствие, че могат. Правят го, защото са със съзнанието, че имат властта да управляват или разорят човешкия живот - изопачени същества, които получават удоволствие от самата игра. Всеки нюанс в играта, всеки дял от нея им доставя удоволствие. Всяко подчиняване на техния мускул или показване на тяхната сила им носи проклето удоволствие. Върховното им удоволствие ще бъде - превземането на всички световни пазари и заграбването на цялата власт (истинската им цел) /А всъщност, всичко това те отдавна са го постигнали!! Г.С./  Те искат единствено да управляват света. И действително са убедени, че е тяхна привилегия да го управляват! Мечтаят да постигнат това, както и предшествениците им от преди две столетия. В името на целта са обединили големите таланти, богатства, учени и връзки от повече от две столетия насам. Целта им не е нищо друго освен - Нов Световен ред, под пълен и абсолютен техен /сатанински/ контрол.
   Те залягат упорито върху този ужасен план в продължение на десетки и десетки години. С Френската революция и с Обществото на народите, след като постигнаха Първата световна война. Напреднаха с Втората световна война и Организацията на обединените нации. Вкараха САЩ в предварително подготвени войни като тази в Корея и във Виетнам, и настаниха своите ,,Сини каски" в Катанга и другаде по Африка, в Средния изток, като част от злокобния си план.
   Предусещайки, кога планът за Нов световен ред няма да успее, елитът променя тактиката си. Надяват се, че всеобщ световен,организиран от тях, протест, предизвикан с програмирани повсеместни стопански кризи и политически безредици, лесно ще доведе до приемане на техните планове. Голяма част от хората в света, недоволни от днешната обстановка, могат бързо да попаднат в техния капан.
   Елитът отдавна е завзел пълната политическа и финансова власт.  И преди да направи едно световно управление, най-напред ще образува регионални банки, и впоследствие само една световна банка. Ще уреди регионална валутна система, следвана от единна световна валутна система, и като завършек - обединени държавни управления, следвани от венеца на делото му - единно световно управление /начело с техен школуван измамник "месия" - познатят ни от пророчествата - антихрист/. Той е сигурен, че след като неговият капан се затвори, ще бъде късно вече за когото и да боло да му се противопостави;
   Всеки от нас би си задал въпроса: по какъв начин тези хора могат да постигнат това? Какво ще убеди държавите да предадат финансовата и политическата си независимост на Новия световен ред? Те имат изпитан способ. Ще създадат много кризи във всички държави, фалити на банки, опашки за хляб и въоръжени конфликти по света. Добър пример е постоянният конфликт в Близкия изток. При такава обстановка на глад и убийства, елитът ще ни предложи, като решение на проблемите, своите обещания за мир и изобилие. И истинска трагедия е, че човек се хваща веднага за такива обещания, като удавник за сламката. Човекът от Източния комунистически блок и от другите комунистически страни купуваше хляба си само на опашки и ще му е лесно да приеме обещанията за манна от небето. По-трудно ще е на хората живели в системата на капитала, защото може да се опитат да се противопоставят, а и ще платят скъпо, ако приемат техния контрол, техния нов световен ред! Опасно е, че голяма част от хората в света, без много да се замислят, ще приемат техните подли и фалшиви дяволски обещания.
   От почти столетие насам елитът използва изкуството на търпеливото степенуване - любим негов танц е ,,две стъпки напред, една назад".
   Елитът е направил разчетите, че е вече към края на продължителната кампания за построяване на Новия световен ред и вече затваря кръга. Чувства се как се ускоряват крачките към финала. Неволно забелязваме, че събитията препускат. Не беше отдавна заплануваният крах от 1987г., след което настана ,,разрухата на комунизма" й построяването на ,,Обединена Европа".
   Всеки, който се опитва да не се съгласи, става прицел и мишена на скритите управници; Маргарет Тачер се противопостави на техните планове за Обединена Европа и е вече в историята на политиката. Лех Валенсе пък ги прегърна и стана президент на Полша. Саддам Хюсеин бе подведен от тях да окупират Кувейт, не след дълго САЩ му отговориха с половин милиона армия, която воюва не по американско решение, а под контрола и командването на ООН, а всъщност, под маската на "коалиция на желаещите"!!. Незапомнена пародия - това са пионките от ООН, които знаеха само да вдигат ръка за съгласие с елита. И за пръв път в историята си Организацията на обединените нации, образувана уж с единствената цел да пази и поддържа мира в света, извърши открито противозаконен акт, като обявява война на Ирак. Това е началото. Една от ускорените стъпки на елита. Открито личат признаците на други вълнения, които скоро ще настъпят.
   Тези хора притежават цялата световната власт и сила. Нямат обаче мощта и поддръжката на Всевишния. Усилията им да построят нова Вавилонска кула ще се провалят...  Честни човеци следят всяка тяхна стъпка и я правят достояние на широките маси. Важно е да се изучават и да се обявяват на всеослушание техните планове. Като знаем какво ни гласят, няма да бъдем изненадани, и готови ще посрещнем и избегнем очакващите ни катаклизми. Колкото е възможно до повече хора трябва да достигнат познанията за плановете и маневрите на шепата безсъвестни и безскрупулни хора. Познанията ще са от наша лична полза и от полза на държавата ни. Наложително е да се противопоставяме на всеки техен план - той е користен, работи само в тяхна полза и срещу бедната и средната класа. Хората може да се замислят върху някои прости факти: банки фалират ежедневно, на тяхно място никнат като гъби други. Изчезват незнайно къде авоарите на фалиралите банки - и отиват в скрити каси. Ощетените са нещастните дребни вложители. Усилено се пуска слухът, преди няколко години, че
световният финансов гигант ,,Банк ъф Америка" е в опасност, и губи стотици милиони долари!  Настъпи бясна паника първо в САЩ, а след това в Западна Европа. Акциите на банката спаднаха до 9 долара едната. Вложителите побързаха да се отърват от тях, а елитът ги закупуваше тайно. Само след година те станаха 27 долара - милиарди долари са влезли в касите на мегабанките за сметка на много нещастни хора загубили и последните си спестявания! Такива игри се играят ежедневно. А пред честния човек се поставя само въпроса, как да преживее и как да си спечели и извоюва правата отново да живее спокойно на планетата Земя. Много е трудно, но не е невъзможно. 99% от човечеството са тези, които трябва да го разберат. /illuminatibg.blogspot.com.au/




Гласувай:
2



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: grigorsimov
Категория: Политика
Прочетен: 28348788
Постинги: 4298
Коментари: 7559
Гласове: 8246
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930