Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
13.05.2015 11:34 - «Правовата база» на безправието! /или - Тайната на безаконието/
Автор: grigorsimov Категория: Политика   
Прочетен: 1419 Коментари: 0 Гласове:
3


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg

Всичко е започнало много по-рано, отколкото можем да си представим  – още с Конвенциятя на Съвета на Европа «За защита на физическите лица при автоматичната обработка на личните данни», приета още през януари 1981 г. в Страсбург.  А кога Русия е подписала и ратифицирала този толкова важен закон, и кой конкретно е причастен, честно казано – не зная. И това е доста характерно за този вид подмолна дейност. Нашето внимание изкусно се отвлича от подобни невзрачни, нищо не значещи, на пръв поглед, документи, със скучни названия! И чак после ще ви поставят пред свършения факт, че Русия е поела задължения (и то какви), които трябва да се изпълняват!  Задължения за преминаване към автоматизирано обработване на личните данни, на своите граждани.  А това, освен всичко друго, са данните за расовата принадлежност, за политическите и религиозни убеждения, и други, вкл. особенностите на здравето и половия живот.

Правото да се разпорежда с тези данни е предоставено на оператора. А кого представлява този оператор? Родата ни държавал ли?..  Не, не, - въобще не представлява нашата държава…

image

 

Днес – електронни паспорти,

Утре – изземване на парите (в брой), и имплантиране на микрочипове! А микрочиповете под кожата са пултове за управление на хората.

Каква участ готвите за нас и нашите деца?


1999 година, пак така незабелязано, беше приета «Концепция за формиране на информационно общество в Русия». В нея се казва: «В началния етап от създаването на социално значимите информационно-коммуникационни системи и комплекси, държавата поема основните разходи, а по-нататък тя се оттегля от пазара. При което се предполага, че значителни финансови ресурси ще постъпват от населението, за предоставяните платени информационни и коммуникативни услуги»… (Вече е създаден и Порталът gosuslugi.ru. и за целта са похарчени сто милиона рубли).

И така, държавата скромничко «ще се оттегли от пазара». А какво ще стане нататък? Граждаите на Русия ще бъдат предадени (или продадени) като «електронно население» на новите стопани /собствениците на коммуникационните  системи и бази данни/, и правителството, както е и предвидено, ще предаде своите пълномощия на собствениците на системата. А тези наднационални (юдейски) структури вече няма да имат никакви конституционни задължения към гражданите на Руската Федерация. Защото целта на всяка комерческа система е да извлича печалби. (Но всъщност, основната цел съвсем не е печалбата, а е ”Световен електронен юдейски концлагер”, т.е. електронно роботизиране, поробване и разчовечаване на народите в Русия, и в света!! Г.С.)

Началникът на ”Россвязи” В.Бугаенко, уж на шега, каза: «Удобно нещо е електронният гражданин: сутрин натиснеш «Enter» – и започва да работи, вечер щракнеш «Quit» – и заспива. За заслуги, електронното правителство може да те избере («Select»), а може и да те премести («Paste»). Но има и клавиш «Delete»!?».

Въвеждането на електронните паспорти, по същество, е лишаване на гражданите от пълноценни документи. И всеки става зависим от стопанина на електронната система.

Впрочем, за какво са му на затворения в Паноптикума, документи?! Публицистът В.Филимонов е прав: «Фактически това вече на са документи, а са електронни микропроцессорни устройства, за идентифициране (и командване) на хората, чрез компютърна техника».

Излиза, че още през 1999 година, без участието на гражданите и без обсъждане на въпроса в Държавната Дума, е приет документ, демонтиращ конституционните основи на Руската Федерация.

По същия тих начин са приемани всичките изброени стратегии. Опитайте се да намерите в интернет международните актове (приети в Окинава и Тунис), на които се базира електронизацията в Русия! Неспециалист практически не може да ги открие...
......................

А за въвеждането на електронните карти, първ, разбира се, ще е най-компютъризираният град Москва. В писмо до председателя на Московския градски съвет (Мосгордума)  В.М.Платонов, от 9 март 2011 г., протойерей Всеволод Чаплин писа: «…моля ви,при разглеждането на проектозакона за град Москва «За универсална електронна карта» да вземете предвид желанието на гражданите, които имат намерение да се откажат от нея».

Но още същия ден законът бе приет, и макар че преди това «М.Платонов заявяваше, че никой няма да принуждава московчаните да използват електронните карти, и че всеки "сам ще вземе решение да използва ли катрата"».  Но наглата лъжа е в стила на властите. След приемането на закона, официално съобщиха, че никакви протести от страна на граждани и религиозни организации, не са регистрирани. А имаше четири хиляди телеграми и десет хиляди писмени обръщения към Мосгордумата. А след това каналите за връзка бяха блокирани. Очевидци на процедурата свидетелстват, че всичките участници в това дело, трескаво бързали да приемат закона. Да не би изведнъж да се окаже, че няма да могат да се отчетат пред новия кмет!

И успяха!

Или така им се струва...

 

Извадки от: logoslovo.ru/forum/all_1/topic_12068/

Превод, Григор Симов




Гласувай:
3



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: grigorsimov
Категория: Политика
Прочетен: 28314739
Постинги: 4287
Коментари: 7547
Гласове: 8239
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031