Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
27.05.2015 23:07 - Циганите ... Автор: kakvonovo
Автор: nikikm Категория: Политика   
Прочетен: 766 Коментари: 0 Гласове:
0


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
Циганите ...

 Eltimir:  /Вечна му памет! Дано да е намерил спокойствие,но се съмнявам!/  Н.М.

С помощта на висшата изпълнителна власт циганите изтласкват българите от обществено-политическия живот и от живота въобще. Изтласкването не среща противодействие. Засега…

Циганите са единия клон на еврейско племе започнало началото си в Египед преди около 3000 години. По незнаен начин голяма група от тях попада в Индия където се размножава паралелно с групата евреи размножена в Италия около Рим. В последствие този факт е "оборван" по различни "научни" методи и начини. Днес истината е известна но все пак... прочетете.

Пак повтарям, това е цитат от “Залезът на боговете” на световно известния философ Фридрих Нитче, или както още го наричат Фридрих Ницше. А за чандала е излишно да пояснявам кои са. Това са същите цигани, които днес искат от нас да ги наричаме “роми”. Мнозина се опитаха да ме опровергаят. Неуспешно. Ето как моите изводи се потвърдиха и от науката:

Професорът от университета в Западна Австралия Люба Калайджиева и изучили произхода на осем от десетте жители на Европа, които е прието да се наричат Gypsies (изопачено от "египтяни"). Получени са нови доказателства, че циганите произлизат не от Египет, както гласи легендата, а от Индия. Откритите генетични мутации са общи за хора, които не са непосредствено свързани. Групата на Калайджиева изучавала генетиката на циганите повече от 10 години. Анализирала пет генетични мутации, свързани с болести като невромускулната миастения, изследвала различни хромозоми, съдържащи така наречените „генетични маркери”, а също измененията в ДНК. Сравнявайки генетичните образци на жителите от Индия и Европа, учените открили сходство в генетичните маркери и достигнали до извода, че първата група цигани, най-вероятно около хиляда души е дошла в Европа преди 32-40 поколения, тоест преди 800-1000 години. Теорията за индийския произход на циганите не е нова. Още преди двеста години била забелязана приликата между циганския език и индуския санскрит. Обаче, по думите на австралийските учени, до този момент не са били представяни биологични и генетични доказателства.”

Всъщност историята е пределно ясна. Още преди много векове в Индия въвели Законите на Ману, насочени преди всичко срещу предците на днешните цигани. Сигурно е имало защо. Заради гоненията в собствената им родина циганите поели на север. После под напора на различни завоевателни армии, преди всичко на Чингизхан и на Тамерлан, които също не се церемонили с тях, циганите тръгнали на запад. Малка част от тях стигнали до Европа и виждаме докъде се стигна. Част останала в Индия, това са днешните далити. И там, и тук манталитетът им е еднакъв. Прочетете още веднъж Законите на Ману, цитирани от Нитче и ще разберете какво представлява този манталитет. Впрочем от изнесените в Интернет Закони на Ману са махната пасажите, отнасящи се до чандала. Съмнявам се, че това е дело на самите цигани. Отново се е намесил някой друг и аз много подозирам кой може да е този друг. И защо го прави. Но хайде, нека не говоря с недомлъвки. На прицел е цялата европоидна раса, която явно ужасно пречи някому. Циганите са част от механизмите за изтребление на тази раса. Племената чандала, развъждани по принципа на обратната селекция, с развитие на всички отрицателни качества са определени от някого да задушат като бурен старите народи на европейския континент. После, естествено и на тях ще им дойде реда, само че от това на нас няма да ни стане по-леко.

Eltimir: 
Да видим как стоят нещата в Русия. Започвам със стихчета на песен, изпълнявана от Жана Бичевская. Извинявам се, че не можах да го преведа в рими, предпочетох да запазя смисъла:

На етническата война

 

Живееха мирно в Рус, сеяха, оряха.

Свято помнеха законите на древността.

За етническа война хората не бяха чували.

Така бе наредено в Русия – нациите са равни.

 

Ние не чуваме канонадата на психотронните оръдия,

Но забравихме, даже да ни убият в какво до вчера се кълняхме.

На етническата война убиват душите,

За да се сковат сами ръцете и мозъците.

 

На етническата война няма капитулация,

На етническата война пленници не вземат.

На етническата война снайпер не стреля,

На етническата война куршуми не свистят.

 

Не се виждат в полята танкове и военни,

Авиация отгоре също не се вижда,

Дезертьори има, но няма ранени и пленници,

На етническата война пленена е страната.

 

На етническата война няма нито фронт, нито тил,

На етническата война врагът е вътре в страната.

От етническата война трудно ще се отървеш,

***
            Да, такава песен се пее в Русия и руснаците почнаха да проглеждат. Да разсъждават и да търсят изход. За разлика от нас, на които всичко ни е наред, и които се задоволяваме с някоя и друга псувня по адрес на управниците и депутатите. 
 „Война, която по своите мащаби напълно заслужава названието „Световна”, се води тихо, с помощта на информационно, на психотропно и психотронно оръжие, с помощта на така наречените „етнобомби”. Основно тя се води против славяните. За разлика от „горещите” Първа и Втора световни войни, тази война използва по-коварни, по-изтънчени методи. И ако във Втората световна война славяните победиха, макар и с огромни загуби, не съумявайки да се възползват от резултатите на своята победа, то в тази тиха етническа война е трудно да предскажем дали нашата страна ще оцелее. Ние отстъпваме по всички параметри.” Тук авторът допуска грешката, допускана от всички останали. Вглеждайки се в собствения си пъп, разглеждайки проблемите на своята страна и на своя народ, той пропуска да види, че войната се води срещу всички европейци. Германецът ще каже същото за Германия, французинът – за Франция, и даже англичанинът ще посочи трагичното състояние на своята „добра стара Англия”, където вече в самата столица Лондон англичаните са малцинство. Навсякъде е едно и също. Да разкажем за Русия. Ако пропуснем името на страната, българинът ще помисли, че говорим за България, италианецът ще каже, че описваме Италия. И така стигаме до „магията”. Каква магия? Тази, която ни пречи да видим какво се случва извън собствения ни двор. Магията на пропагандата, на психотрониката, на информационното въздействие. Магията, която ни внушава, че проблемите са си единствено наши, и че трябва да си ги решаваме единствено самите ние. Не, проблемите не са само наши. Без да осъзнаем този факт, ние никога няма да намерим пътя към тяхното решаване. Проблемите са наши общи и ние трябва да ги решаваме заедно.

Eltimir: 
Ето и на практика какво се върши: „А се развличат циганите? Имам приятел, съдебен експерт в Донецк. Кантората му се намира в Калинински район. В същия район се намират няколко неголеми водохранилища, типични за Донецк водоеми.  През лятото тук лудуват живеещите наблизо циганчета, зимата се пързалят на кънки по леда , а през пролетта почват да изгребват натрупалите се през годината трупове на руски жени. За няколко месеца под водата те изгниват до такава степен, че почват да изплуват заедно с прикрепените към тях тежести. На много от тях са отрязани ръцете, липсват пръсти, очите са избодени. При това ситуацията не е от епохата на „перестройката”. Около колко такива езерца живеят цигани, колко трупове изплуват от тях, кои са тези жени…” 

            А после кримизащитниците почват да пищят, че някъде кръвожадните местни жители извършвали погроми срещу циганите. Къде е обаче тук магията? Магията е в пропагандата, с която ни заливат. Магията е, че ни объркват мислите с нищо незначещи думички и ни пречат да видим действителността такава, каквато е. Изглежда в руската провинция четат по-малко вестници, по-малко гледат телевизия и затова по-често вземат правилни решения. 

Отново извадки с риск да ме обвинят, че преписвам от руски източници. Всъщност нека да поясня. От нас, българите се крие информация по редица жизненоважни въпроси и тази информация я намирам в рускоезичния Интернет. Последва обвинението, че съм преписвал своите, посветени преди всичко на България книги от руски автори. Вярвам, че има разлика между цитиране и позоваване от една страна и плагиатстване от друга. Да, аз ползвам информация от Русия и вярвам, че тази информация е полезна за разбиране на нашите, български проблеми. Как ще разберем какво реално се върши тук, у нас, ако не знаем, че същото се върши и другаде по света. А се оказа, че именно руснаците най-малко цензурират информацията. Жалко, че не владея китайски език, иначе бих ползвал и китайски източници. Сега съм принуден да цитирам руски:

            На 30 юли 2002 г. МВР на Русия провежда операция "Табор”. В хода на операцията са разкрити 592 престъпления, още 195 били предотвратени, предава РИА "Новости". При циганите се намирали 2143 деца на възраст до седем години и 2274 – на възраст от 7 до 16 години, за произхода на които циганите не могли да дадат обяснение. Операция "Табор” била заклеймена от еврейски и правозащитни организации, а в Русия продължили да изчезват деца. Според различни източници, циганите в Русия са между 300 хиляди и един милион, като значителна част от тях са бежанци от Средноазиатските републики, предимно от Узбекистан и Таджикистан. Там кой знае защо решили, че циганите не са желани в новите държави и взели да ги преследват. Из официални руски публикации:

„26 септември 2003 година, Узбекистан: Циганите отново стават номади. Централно-азиатските цигани-люли не можаха да се интегрират в обществото и се върнаха към скитническия начин на живот.” Забелязвам нещо трудно обяснимо. Циганите имат склонност да отдават своите предпочитания на етноси и нации, изповядващи исляма пред народите от европейски произход. Обаче именно европейците, включително и руснаците проявяват търпимост и човечност към тях, докато в ислямските страни изобщо не се церемонят с чандала. И защо „правозащитниците” не протестират, когато в ислямските страни се отнасят зле към циганите? Чудесен пример в това отношение са голяма част от циганите, живеещи в България, които се пишат турци и открито изразяват ненавистта си към всичко българско. Защо ли не отидат в Турция, пък да видим как там ще ги приемат? Хелзинкският комитет обаче нито веднъж не е протестирал срещу отношението на турците към презряните „ченгене”. С което не искам да кажа нищо лошо за мюсюлманите. Точно обратното. Ако ние, европейците проявявахме същата нетърпимост към престъпните прояви от всякакъв род, то циганите едва ли щяха да бъдат така криминализирани като сега. Следва малък обзор:

„В Русия люли пристигнаха в средата на 90-те години на ХХ век от Таджикистан и Узбекистан, откъдето те бягаха, спасявайки се от глад и погроми. По данни от последното съветско преброяване на населението, през 1989 година в републиките на Средна Азия живеели около 25 хиляди люли, макар специалистите да уточняват: реалната численост на циганите винаги е поне два пъти по-голяма от обявената. Основно занятие на люли е просията.

Eltimir: 
На 8 април 1971 година в Лондон се состоял I Световен конгрес на циганите, на който се събрали представители на над 50 организации от 30 страни, където работят обществени и правозащитни цигански организации. С решение бил създаден Международен Съюз на циганите, притежаващ определен статус в ООН. 8 април е обявен за Международен ден на циганите. Празнуват го цигани от 60 държави.”

Забелязвате ли тенденцията? Циганите биват изселвани къде доброволно, къде зорловолно от Азиатските държави и от държавите с тъмнокожо население и биват заселвани в държави с население от европейски произход. И какво правят „клетите изгнанници” като ги заселят там? Горките преследвани, отишли в  Руската Федерация, където продължили да се занимават със своите традиционни занаяти. Просия, кражби, отвличания на деца, търговия с наркотици, грабежи, убийства… Поради което съществуват основателни съмнения, че скоро и оттам ще им се наложи да бягат. Какви варвари се оказаха тези руснаци! Никаква толерантност не проявяват, не позволяват да ги колят като животни, да ги насилват и да тровят децата им с хероин. Вдигат се в своя защита и направо палят жилищата на натрапниците. И циганите бягат, какво им остава. Няма значение, любвеобвилната България ще ги приеме. Тя, България приема всички на своя територия. Всички, освен чуждите граждани с българско национално самосъзнание. За циганите – наркотърговци няма никакъв проблем. Резултатите не закъсняват: „48 кг амфетамини на стойност над 1 милион лева бяха открити при акция в циганската махала във Варна. Таблетките били опаковани в 94 пакета и внимателно скрити в тайник на микробус. Антимафиотите изненадали трафикантите в момента, в който товарели наркотика в двора на къща на ул. "Деница" в циганския квартал "Максуда". Там живеел етническият турчин Али Мехмед Назиф, който от години живеел в Турция.” Да се върнем в Русия.

Как е в републиките? Началникът на Управлението по делата на миграцията в министерството на вътрешните работи на Карелия  Виктор Красножен твърди, че не е възможно да бъдат преброени всички цигани.  Сведения има само за криминално проявените, при това не за всички. Да ги върнат в родината им е практически неосъществима задача. Таджикските цигани слизат от влака още преди да достигнат границата и се разпиляват из цяла Русия.  Освен това все нови и нови групи номади нелегално преминават през прозрачните граници на СНГ и почват своите скитания из цялата Федерация.  

„-Те не искат да работят, аз нееднократно съм им предлагал списък с предприятията, готови да ги вземат даже без адресна регистрация, - казва  Александър Гезалов, член на Комисията по правата на човека. – Не могли да мъкнат тежести по строежите, а заплащането било недостатъчно. А като им предложиш пари за билет до вкъщи, те пак не си тръгват. Защото тук ги жалят и им дават милостиня. Те така са устроени – бродят от място на място и никога никъде не работят. У тях само жените, използвайки децата изкарват някакви пари. Мъжете нищо не вършат, просто си седят вкъщи. Те никога не се мият, живеят сред страшна мърсотия и затова реално са опасни. У тях можеш всичко да намериш – започвайки от бълхи и въшки, и свършвайки с екзотични южни болести, които почват да се разнасят и у нас. Позицията на нашата организация е такава – циганите не бива да скитат по улиците на нашите градове. Те трябва да се върнат в своята родина. 

Елена Литвин, 08 декември 2004 г.”

Отново да поразсъждаваме над нечовешки бързото размножаване на циганските племена. Фактите говорят за явление, което ние не само не забелязваме, но и не искаме да забележим. Сигурно защото то е толкова чуждо, толкова неестествено, че ние отказваме да повярваме в неговата реалност. Налага се да повярваме. Налага се, ако искаме и утре да ни има.

            12 май 2005 г.: „Всяка година в Москва изчезват няколко десетки бебета. Малка част от тях понякога биват намирани у цигани. Известно е, че кражбата на деца е традиционен цигански занаят.” Мнението е на участник в руски Интернет форум. Забележете каква дума употребява – „занаят”! Тъй като участниците в дискусията са представени с псевдоними, публикувам само техните мнения: „Откъде циганите в руската провинция имат кралски дворци и големи вносни автомобили, с какво се занимават, докато останалата част от населението тъне в бедност и смъртност?” Отговорите в общи линии бяха еднозначни. Богатството на циганите идва от търговия с наркотици, а милицията не ги закача, защото е подкупена. Според мен такова виждане е повърхностно. У нас, например циганите вече са по-богати от българите. И това положение на нещата бе създадено само за някакви си 15-20 години. Средностатистическият българин непрекъснато обеднява, а средностатистическият циганин забогатява. Илия Минев, когото обявиха за национален герой, и комуто след смъртта издигнаха паметник в центъра на София умря сред бедност и мизерия, но докато беше жив никой не се загрижи за него. Докато за „бедните социално слаби” цигани със златни ланци по вратовете се грижи цяла сюрия „правозащитни” организации и фондации. Не вярвам да е случайно, не вярвам, че някой не стои зад процесите, щом същите процеси наблюдаваме и в други държави. Когато човек се запознае с цялостната картина ще забележи, че сякаш има един-единствен план за цялата планета, и че поведението на циганите всъщност следва стриктно този план.

            Заглавието ме изправи на нокти: „Молдавски цигани продават украински деца като роби” И снимка на едно от децата-роби:

Eltimir: 
08 юни 2005 година: „Оксана Домановска била намерена съвсем случайно от правозащитните органи. Случило се преди месец, по време на акция срещу организирана престъпна група в циганското селище  Вулканеща, Ниспоренски район на Молдавия. Един от бандитите, 50-годишният Спиридон Агапа, почти три месеца държал детето в кокошарника!” Къде са правата на човека и Молдовският Хелзинкски комитет? Няма ги, също като у нас. По същото време, също у цигани били намерени отвлечени момичета и деца в Ставропол. Да не излезе накрая, че не само циганите не се асимилират никъде, сред никой народ и в никоя страна, ами самите те асимилират части от народите, сред които живеят? На пръв поглед изглежда абсурдно и невъзможно, само че фактите говорят именно това. Накрая излиза някакъв пришълец-кардараш, произведен в ранг „народен представител” като влашкия циганин Тома Томов, депутат от Коалиция „За България” и ви казва в очите, че страната е тяхна, и че коренното население няма повече какво да търси тук. Можете да се насладите на част от неговото изказване, публикувано във в-к „Труд”. Преди да питат ние какво имаме против циганите, нека те ни отговорят кой какво има против българите в България. И защо? Същият въпрос почнаха да си задават руснаците в Русия, румънците в Румъния, унгарците в Унгария, чехите и словаците в Чехия и Словакия… Сърбите и те са на път да си го зададат.

ЗАГОВОР НА МЪЛЧАНИЕ

            Такъв заговор е наложен около циганския проблем. Много празни приказки, много екзотика, много криворазбрана хуманност и малко истина. Такава ситуация не може да е създадена от самите цигани. Дълго се рових в разни статистики, засягащи циганите и установих, че те са неточни и противоречиви. Оставам с впечатлението, че някой твърде могъщ се стреми да изкриви всяка информация, отнасяща се до това племе. Ето показателен пример: „ЦИГАНИ (самоназвания рома, джипсис, житанос, бохемиънс, хайденс, боша и т. н.; келдерари, ловари, серви) — народ с обща численност 2 620 хиляди души. Основни страни на разселване: Унгария — 400 хиляди, Словакия — 300 хиляди, Румъния — 260 хиляди...” Аз пък знам нещо съвсем различно. Че в света живеят около 20 милиона цигани, като 10% от тях са в България. И че до 2020 година този процент е планирано да достигне до 25. Ако някой тръгне да ми възразява, нека първо обясни противоречията, както и да посочи евентуалната цел на лъжите. Предварително ви казвам. Целта е да бъдат създадени няколко цигански държави. Част от тях ще бъдат използвани за разчистване на терена от коренното население, след което ще се заселят други, които на свой ред ще прогонят циганите. Накрая по всяка вероятност ще остане една циганска държава, все пак прогонените чандала все някъде ще трябва да отидат. А те наистина ще бъдат гонени отвсякъде, след като се разбере за какви отвратителни цели са били използвани.



Тагове:   циганите,


Гласувай:
0


Вълнообразно


Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: nikikm
Категория: Политика
Прочетен: 19791541
Постинги: 44961
Коментари: 6162
Гласове: 7179
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930