Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
01.06.2015 19:50 - От Речта на Джон Фицджералд Кенеди до убийството му, http://illuminatibg.blogspot.com.au/ Автор: nikikm
Автор: grigorsimov Категория: Политика   
Прочетен: 4480 Коментари: 1 Гласове:
11

Последна промяна: 01.06.2015 19:58

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
Джон Фицджералд Кенеди, в опита си да отстрани паразитите юдомасони от властовите позиции, се обръща към американската нация със следната реч:
image



Дами и господа,

Самата дума "секретност" противоречи
на свободното и отворено общество.

И тъй като ние сме хора,
генетично и исторически
сме противници на тайните общества,
тайни клетви и тайни събрания.

Защото всеки от нас по целия свят е срещу
една монолитна безскрупулна конспирация,
която най-вече си служи с прикрити методи,
за да разшири сферата си на интереси.

Инфилтрация вместо инвазия,
подривна дейност вместо избори,
заплахи вместо свободен избор.

Това е система, която мобилизира
огромни човешки и материални ресурси,
за изграждане на плътна мрежа,
високо ефикасна машина
състояща се от военни, дипломатически,
разузнавателни,
икономически, научни и политически операции.

Техните подготовки са тайни,
а не публични.
Техните грешки се погребват,
не са на първа страница.

Дисидентите им се заглушават,
не се награждават.

Разходите не се обсъждат,
тайните не се откриват.

Ето защо атинският законодател Солон
обявява за престъпление
всяко избягване на дискусия.

Търся вашата помощ в огромната
задача
да информирате и предупреждавате
американския народ,
уверен, че с ваша помощ, човекът
би бил такъв какъвто се е родил да бъде:

СВОБОДЕН И НЕЗАВИСИМ

Чуйте и сами оригинала на речта му, на аудиозапис: JFK Speech




Убийството на Дж. Ф. Кенеди image  
   
Човекът, предприел трудното начинание да освободи американската нация от робството на частните банкери, е великят президент на САЩ на име Джон Фицджералд Кенеди. Но и той като историческия си предшественик е убит за това, че дръзва да застане срещу плановете на големите.
   През 1963г. издава указ, теоретично непознат за американския народ - Изпълнителна заповед Ном: 11 110, за да попречи на Федералния резерв да продължава да отпуска заеми, обременени с лихви, на правителството на САЩ. Само с един обикновен подпис президентът Кенеди поставя извън играта Федералния резерв, а заедно с него и глобалния елит, контролиращ едрите финансови кръгове. Ако смелият му проект се бе увенчал с успех преди гибелта му, скалъпвайки фарса на самотния терорист, много страни по света щяха да последват американския пример и така да освободят човечеството от най-наглите паразити!

   По силата на този указ Министерството на финансите емитира повече от 4 милиарда долара, но малка част от тях успяват да влязат в обращение заради убийството на Кенеди. Новата държавна валута, която той одобрява, е емитирана като освободена от лихви и дълг, но със сребърно покритие, отговарящо на сребърния резерв в трезора на държава. Така прави опит да замени банкнотите на Федералния резерв, емитирани от Централната частна банка, с банкноти, собственост на САЩ, отпечатани от Американския държавен трезор. Разпоредбите, свързани с външната политика, включително и монетарната, се оказват единствените, които на практика са в състояние да сложат край на проблема с публичния дълг, като прекратят набързо войната с Виетнам (една от поредните войни, които елитът бе пожелал, за да хвърли в дългове американския народ) и върнат на държавата паричния суверенитет. Ако бяха оставили Кенеди да изпълни поетия ангажимент за изтегляне на войските от Виетнам до 1965г. и да приложи Изпълнителна заповед Ном. 11 110, това със сигурност щеше да унищожи печалбите и сериозно да застраши упражнявания от банкерите контрол върху света.
   Това е истинската причина, поради която президентът Кенеди е убит на 22 ноември 1963г. А емитираните по неговото нареждане народни банкноти веднага се изваждат от обращение. Убийството му е поредното предупреждение за всички след него да не се намесват в механизмите за контрол и създаване на богатства. И така Кенеди споделя трагичната съдба на Линкълн, а марката на автомобила, в който се вози в деня на убийството, по ирония е Линкълн!

   Кенеди произхожда от фамилия, която традиционно се ползва с протекциите на елита. Затова е и много добре запознат с всички най-тъмни задкулисни игри в икономиката, политиката и войните, организирани от него. Не е тайна, че е избран за президент благодарение на мръсните гласове на мафията, а предизборната му кампания финансират пак същите щедри меценати от едрите финансови среди. Въпреки това, той се заиграва в двойна игра с наивната цел да се добере до стаята с бутоните, откъдето да се опита да промени хода на историята.

image    Обстоятелствата около убийството на Кенеди и отклоняването на съдебните органи от вярната следа
   
   Още с встъпването си в длъжност отношенията между Кенеди и ЦРУ са силно изострени. Президентът много добре знае, че Алън Дълес - шефът на ЦРУ по онова време, е доверено лице на тайните общества (тъй като е в близки роднински връзки с Рокфелер и делови човек  от едрите финансови среди). По тази причина се разпорежда той да бъде освободен от длъжност заедно със заместник-директорите си Чарлз П. Кейбъл и Ричард Бисел. Предприемайки подобно действие, Кенеди обявява открита война на тайните служби. Алън Дълес е сред кредиторите на Хитлер, подставени от елита, и с уволняването му Кенеди се опитва да неутрализира действията на американските секретни служби, като с помощта на брат си Робърт - министър на правосъдието, премахва и реорганизира оперативните звена.

   Не бива да ни изненадва фактът, че убийството на президента Кенеди много бързо е приписано от ЦРУ на Лий Харви Осуалд, макар и да съществуват доказателства срещу тази версия. Разследването, което се води от окръжния прокурор на Ню Орлеанс Джим Гарисън, сочи в действителност, че Осуалд по никакъв начин не може да бъде обвинен за това престъпление, тъй като, както разкриват любителските кадри, заснети от Ейбрахам Запрудер, Кенеди е застрелян с куршуми, идващи от предната, а не от задната част на автомобила. Накратко казано, Осуалд няма как да е бил в състояние да уцели президента от книжарницата, в която се е скрил според възстановката на официалната версия. Истината е, че покушението над Кенеди не е дело на обезумял самотник, както опитват да ни внушат медии и институции, а плод на група добре обучени професионални убийци.
 
image  След като си дава сметка, че секретните служби са го превърнали в изкупителна жертва, Осуалд решава да хвърли светлина около случая и да даде показания пред съда, но преди да проговори, е убит от евреин-мафиот на име Джак Руби (истинското му име е Джейкъб Лион Рубенщайн). Въвличането на представили на купола на едрите еврейски финансови среди в това второ поръчково убийство не остава неразкрито.
 
   Добре известен е фактът, че най-силният и влиятелен човек в САЩ е мафиотът-евреи Майер Лански (истинското му име е Майер Суховлински). Той е и сред инициаторите на проекта, който води до изграждането на Лас Вегас и сътрудничи активно на американските секретни служби. Сред деловите му съдружници са имената на най-видните представители на италианската мафия - Ал Капоне и Лъки Лучано. На свой ред и Джак Руби е убит, за да се потулят отново задкулисните игри, които могат да разкрият истинските извършители на убийствата. Всеки път, когато обстановката става опасна, Лански се укрива в Израел, където се ползва с покровителството на високопоставени политици.
   Именно един от сътрудниците му - Майер Харис (Мики Коен), който е внедрен в артистичните среди на Холивуд, запознава Мерилин Монро с Кенеди, за да бъде използвана от глобалния елит като агент информатор. Освен че има връзка с актрисата, евреинът Коен е известен и с многото си сексуални забежки с най-големите звезди от света на киното, като, разбира се, използва любовните си авантюри, за да ги изнудва и заплашва, когато се наложи. След като е употребена, и Мерилин Монро е застигната от злочестата съдба на Кенеди и останалите. Убиват и нея, а за да прикрият престъплението, се разиграва сцена на самоубийство след злоупотреба с наркотици.

   Между впрочем, Коен е един от най-близките сътрудници на Менахем Бегин (известен терорист, станал по-късно президент на Израел - държавата на Ротшилд). По тази причина той използва Мерилин като троянски кон, за да стигне по-близо до Кенеди, а после да предава информация от първа ръка на израелските тайни служби. Една от срещите между Коен и Беегин по-късно е описана от Джими Фратиано (шеф на мафията), наречен Шпионина:
След като приключихме разговора, се заразхождахме напред-назад из стаята, а после ни бе представен някакъв си човек на име Менахем Бегин, който бил боса на ,,Иргун" - нелегална престъпна организация в Палестина. Въпросният човек носеше на ръката си черна превръзка и твърдеше, че е издирван за взривяване на бомба в хотел, където намират смъртта си 100 човека. Той бе злощастен беглец. image    В опита си да разкрие истинските убийци, прокурорът Джим Гарисън призовава Клей Лавърн Шоу (бизнесмен и агент на ЦРУ) да даде показания. За съжаление, не успява да свидетелства, защото е убит малко преди да се изправи пред съда.
   Клей Шоу е оправдан и обявен за невинен. После се разкрива, че години наред е работил за ЦРУ и дори е бил директор на Перминдекс - отдел на Мосад за организиране на убийства. Гарисън посочва и факта, че всички свидетели на убийството са били заплашвали да не излагат версия, различна от официалната. Тук е излишно да добавяме, че по време на разследванията прокурорът непрекъснато е критикуван и нападан както от основните медии, така и от институциите, контролирани от елита. Впрочем голяма част от хората, дали показания пред Комисията Уорнър, на която е възложено да поеме разследванията, твърдят, че показанията им са били преиначени!

   Тука става дума за държавно убийство, което се ползва с протекциите на високопоставени политици и висши институции - убийство, което носи подписа на елита. Но въпреки обструкционизма и непрекъснатото отклоняване от вярната следа, има факти, които повече от красноречиво говорят, че американските секретни служби са съучастници в убийството на Кенеди.
   След покушението тялото на Кенеди е транспортирано със самолет от Далас до Вашингтон за аутопсия. Натовареният с тази деликатна задача патолог е заобиколен от държавни служители. И въпреки това мозъкът на президента (който след като бъде обследван, е можел да разкрие откъде са дошли куршумите) изчезва по най-мистериозен начин от моргата. Много други хора, които са разполагали с неудобни факти, свързани със случая, умират при пътно транспортни произшествия, престрелки или от инсценирани класически самоубийства, които често пъти сполетяват неудобните свидетели в подобен род разследвания.

   Втората официална разследваща комисия от Камарата на представителите (HSCA) доказва с 51 свидетели присъствието на втори стрелец от хълма, останал неидентифициран, което потвърждава хипотезата за заговор. Синът на Хауърд Хънт - известен агент от ЦРУ, въвлечен в скандала Уотъргейт, разкрива, че баща му е бил на площад Дейли Плаза, когато Кенеди е убит. И наистина са открити снимки, на които Хауърд Хънт е заснет заедно с Джеймс Ърл Рей (убиецът на Мартин Лутър Кинг) и Франк Стърджис.

   Кой тогава би могъл да организира подобна операция на прикриване и отклоняване от вярната следа, ако не самите секретни служби, обслужващи тайните общества?



Гласувай:
11



1. grigorsimov - Вижте и публикацията: На кой господ всъщност се кланят евреите - кратко, ясно и неопровержимо!
01.06.2015 20:13
http://grigorsimov.blog.bg/politika/2013/01/14/na-koi-gospod-vsyshtnost-se-klaniat-evreite-kratko-iasno-i-n.1042063
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: grigorsimov
Категория: Политика
Прочетен: 28312257
Постинги: 4287
Коментари: 7547
Гласове: 8239
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031