Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
22.08.2015 23:22 - Хегемонизмът на САЩ и Израел с подкрепата на Европа предизвика бежанската вълна, http://www.budnaera.com/ Автор: nikikm
Автор: grigorsimov Категория: Политика   
Прочетен: 4442 Коментари: 1 Гласове:
9


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg

Безгрижността на европейските правителства и милитаризмът на Вашингтон станаха причина за огромния брой мигранти в европейските страни, твърди американският политолог Пол Крейг Робъртс в сайта на института IPE (Institute for Political Economy), цитиран от "Монитор".

Бягащите в Европа жители от Близкия изток и Северна Африка са резултат от политиката на хегемония на САЩ и Израел, която стана причина за гибелта на голям брой граждански лица, счита експертът.

Робърс отбелязва, че притокът на емигранти в Европа е толкова голям, че правителствата на европейските страни си прехвърлят вината едно на друго и са в постоянен конфликт кой колко бежанци трябва да приеме.

Европейските правителства и тяхното безгрижно население носят отговорност за проблема с мигрантите. През последните 14 г. Европа подкрепяше агресивния милитаризъм на Вашингтон, който разруши живота на милиони невинни хора.

Унищожаването на цели държави като Ирак, Либия и Афганистан, а сега Сирия и Йемен, плюс продължаващите убийства на пакистански граждани с пълното съучастие на корумпираното и предателско правителство на Пакистан породи проблема с бежанците, който маразматиците европейци си създадоха сами, твърди американският политолог.

Както пише Робъртс, безгрижността стана характерна черта за западния свят, за което страните в Европа получиха проблема с бежанците, който обаче не е достатъчно наказание на Европа за престъпленията против човечността и подкрепата на хегемонията на Вашингтон.

Експертът обръща внимание на потвърждението на бившия директор на американската Агенция на военното разузнаване Майкъл Флин, че администрацията на Барак Обама преди се изказвала за подкрепа на ислямистите, които сега са част от терористичната групировка „Ислямска държава”.

„Ако светът не се събуди и не разбере, че центърът на всеобщото зло се намира на Запад, то човечеството няма бъдеще”, обобщава авторът. /
blitz.bg/

САЩ наложиха комунизма на света

Списание „Американски Евреи” от 10-ти септември 1920 година пише: „Болшевишката революция в Русия беше работа на Еврейските мозъци, извършена от Еврейското недоволство, с Еврейско планиране, чиято цел е да създаде Нов световен ред...

САЩ създадоха комунизма в Русия, а след това и в Китай, издигайки на власт Мао Дзедун, осъществил най-големия геноцид в историята (Видео)



Гласувай:
9



1. stariatb - Автора на постинга често ни пред...
23.08.2015 00:31
Автора на постинга често ни представя малко огласявани мнения на световно утвърдени източници по възлови събития. Поздравявам го за това и защото познавам и лично негови високо стойностни мнения, пък и действия. и му желая живот и здраве.
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: grigorsimov
Категория: Политика
Прочетен: 28313398
Постинги: 4287
Коментари: 7547
Гласове: 8239
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031