Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
14.10.2015 16:19 - Световното правителство (извадка). novorus.info
Автор: grigorsimov Категория: Политика   
Прочетен: 3535 Коментари: 4 Гласове:
7


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg

Директорът на Руския институт за стратегически изследования: Има ли световно правителство?

Бивши генерали няма. Ярък пример е Леонид Решетников, генерал-лейтенант, в запаса, от Службата за външно разузнаване, сега – началник на уникалния Руски институт за стратегически изследования, чийто учередител е самият президент на Русия. Можете да си представите, на какво ниво се изучават препоръките на анализаторите от този институт.

- Ние работим по задания от Администрацията на президента, но и по собствени инициативи. В щата си имаме 210 специалисти, с широка гама специалности...

 

  • Леонид Петрович, вие сте бивши разузнавач, а значи сте знаещ човек. Доколко са верни конспиративните теории за световно правителство? Има например теория, че зад всичко случващо се в Русия стоят Рокфелови и Ротшилдови, които се борят едни с други. Едните ни устроили революцията 1917-та година, а другите – перестройката… (Г.С: Споменатите еврейски, банкерски фамилии са от един "отбор", но главни сред тях, несъмнено са Ротшилдови! А съперничествата им, или са измислени, или заблуждаващи.)

    - Когато се отнасят иронично към теориите за заговори, аз им казвам: «Слушайте, в цялата световна история, всичко е заговори!». Не си струва да се взираме само в две фамилии, но има влиятелни хора, които се опитват да направят света по-управляем. Унищтожават националните държави, а сега се заеха с Европа. Аз считам този поток бежанци за много съмнителен – той е организиран изкуствено. Погледнете само, какви са хората в колоните – млади момчета, до 30 годишни и яки мъже! И това не е случайно. Явно, на Европа тепърва и предстоят весели дни.

    - Но кои са тези влиятелни хора?

    - Финансисти, промишленици, ръководители на транснационалните (еврейски) корпорации. Хора без националност, космополити (евреи). И то много идейни, каквито са били нашите болшевики или френските революционери, и това трябва да се има предвид, за да се разберат мотивите им. Даже печалбите за тях не са главното. И ако за мен идеята е Христос, за тях е Антихрист.

    - Как така? Нима те отслужват «черна меса»?!

    - Възможн е някои да служат, макар и да не е задължително. Важното е, че те се стараят да разрушат традиционния свят, отношенията и ценностите. Те съзнателно се борят с Бога.
    У нас в страната мнозина наричат себе си атеисти, но в действителност не са такива. В храм не ходят, но имат, както се казва, страх Божий, и не считат, че всичко им е позволено. А онези считат!
    Човекът е над всичко, той управлява света и космоса, но, разбира се, не всички, а избраните, за каквито те се мислят и към които се причисляват. И Бог не им е началник. Всичките злобни и отрицателни персонажи на световната сцена, за последните триста-четиристотин години, са дело на тези сили.

    - Има и такава версия, че за всичките неприятности в света стои Англия.


    - Навярно има частица истина и в това. Много мърсотия тръгна именно от там. Първи се отличили, като отсекли главата на краля. Първи се отрекли от църквата и създали своя, англиканска, заради похотите на друг крал, Хенриха VIII, за да може да се ожени за любовницата си. От там са и всевъзможните тайни общества, и много друго. Бившата им колония САЩ доста е понесла. Но рабатата сега не е в страните. Аз съм уверен, че и демократът Обама, и републиканецът Буш-младши са патриоти на своята страна, и даже са вярващи (да, - вярват в дявола! Г.С). Но хората, чиито интереси те представляват, плюят на интересите на САЩ. Ако им се стори, че тази световна тояга САЩ, вече не е ефективна, те лесно ще я счупят, и заради своите интереси ще принасат в жертва интересите на САЩ.

    - Кои влизат в това антихристиянско Политбюро?

    - Те са в сянка. Знаете ли, на мен ми се е налагало да се срещам с хора и фамилии, които никога няма да видите в списъка Форбс, но състоянията им се изчисляват в стотици миллиарди, Бил Гейтс, в сравнение с тях е хлапе. И с тези, които са в сянка, е трудно да се бориш. Остава ни само честно, смело и последователно да защитаваме своите принципи, своята страна. И ние задължително ще победим!



    Михаил ПАНЮКОВ

    http://novorus.info/news/analytics/40964-rusofoby-proderzhatsya-na-ukraine-esche-maksimum-20-let.html

    извадка
    Превод, Григор Симов




Гласувай:
8



1. kbalenciaga - За парите
15.10.2015 12:34

В днешния свят, особено с навлизането на електронното банкиране, няма значение кой, колко пари има...ГОЛЯМО ЗНАЧЕНИЕ ИМА КОЙ ГИ КОНТРОЛИРА!
Защото, примерно в САЩ не се знае колко милиарди, дори трилиони долари, са вкарани в обръщение, които са БЕЗ ПОКРИТИЕ.
На кои, и как са раздадени, също не се знае.
Разбира се това не се знае от хората, но Олигархията си прави с тези пари каквото си поиска.

Ето в актуалния случай с ИД.
Казват, че били вярващи мюсюлмани и т.н.
Лъжа и Измама е това.
Истината е, че без потоците пари, които текът към ИД, няма да има нито джихадисти в Сирия, нито ИД!

А тези пари не падат от небето...
Дори и в банкоматите на "емигрантите" налазили ЕС.
Естествено всичко това не само се контролира, но и се вижда ясно, от къде, как, към кого.

А на хората се спускат Големи Дезинформации, че от ИД продавали петрол и археологически ценности, и от там са им основните доходи.
ЛЪЖА И ИЗМАМА Е ТОВА!
цитирай
2. fascindoo - ... и колко ТОЧНО!
15.10.2015 15:00
«Слушайте, в цялата световна история, всичко е заговори!»
---
Заговори от евреи и Синедриона им за световно господство!
А днес - 15 млн. евреи срещу 7 000 000 000 неевреи на планетата Земя
цитирай
3. starotomagare - За всяко ниво на богатство съотв...
15.10.2015 15:55
За всяко ниво на богатство съответства и силата на власта произтичаща от това.Нима не е толкова логично тези които контролират световните капитали да се стремят да контролират света още повече ,че и обратно властта гарантирано носи огромни печалби.Всичко друго като морал,нравствени ценности ,вяра в Бог и висша надчовешка справедливост за тези манияци нямат никакво значение.Техните дела и планове са толкова античовешки ,че те задължително ги прикриват с димната завеса на лъжлива пропаганда а и всевъзможни средства за затъпяване на човечеството.Не случайно налаганата система е толкова толерантна например към престъпниците и строга спрямо обикновените почтени хора.Насаждане на пороци ,страх, отчуждение и като резултат чувство на самота и безпомощност в добавка дезимформация и осакатено и объркано образование -чудесна атмосфера гарантираща пълната липса на адекватено противодействие срещу власта им.
цитирай
4. germantiger - ...
15.10.2015 17:00
Другаря Решетников е защитника на Християнството и вярва в Христос?!
Несъмнено един комунист-атеист е вярващ - без колебание е така, особено ако е руснак, той винаги е чист, правилен и прав.

Другаря Решетников с право съзира конспиративност, евреийска или английска вина, но при всяко положение е сляп за руска такава вина. Без съмнение руската политика и руснаицте не са виновни за нищо, те и в бъдеще няма да бъдат виновни за нищо (според самите тях и много от българите).

Този цитат показва как другаря Леонид се забавлява, не съпреживява, нито съжалява, аз и не желая, не очквам наистина грижа, както и аз нямам такава за него и неговите хора, но позата на загрижен казак за европа е трагикомична:
"Погледнете само, какви са хората в колоните – млади момчета, до 30 годишни и яки мъже! И това не е случайно. Явно, на Европа тепърва и предстоят весели дни."

Иначе казано - на него му предстоят весели дни, както и на българите които желаят смъртта на Европа, а те тук са много вкл. в блог.бг - просто ИСТИНА
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: grigorsimov
Категория: Политика
Прочетен: 28313336
Постинги: 4287
Коментари: 7547
Гласове: 8239
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031