Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
16.11.2015 22:10 - ИМАТЕ ЛИ УСЕЩАНЕ, ЧЕ В ПАРИЖ ИМА НЕЩО ГНИЛО?! Ислямска държава е проект и оръдие на САЩ! Автор: zaw12929
Автор: grigorsimov Категория: Политика   
Прочетен: 4891 Коментари: 7 Гласове:
4


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
Минаха часове от инцидентите в Париж?!
Разбрахте вредите, чухте за жертвитем а усетихте ли мириса на барут, видяхте ли картини на взривени и убити?!  Няма такива  затова сега помислете, не ви ли напомня този добре организиран акт, на онова, което се случи на 11 септември  2001 г в САЩ   Участват  и в двата случая  наети араби.
Случайно  ли става пред  срещата  на Г-20 в Турци
я   това промена дневния ред, н не и мисленето на лидерите, които щяли да изолират Путин.

                

image

С какво пречи Путин, освен с действията на Русия за унищожаване ИД.  Истината не може да се крие завинаги :
Ислямска държава- проект на САЩ?!!! (Снимки побъркват нета)

Снимка на Джон Маккейн с лидера на Ислямска държава подлуди мрежата
http://www.zahariada.com

Любителите на конспирации от няколко дни буквално заливат мрежата с теории, коментари и дори доказателства, че Ислямска държава е проект на САЩ. На пръв поглед, тази безумна хипотеза се обяснява, не само с необходимостта на Америка да използва войната като бизнес и стимул за икономиката си, но и с една снимка, която предизвика истински пожар.

Спорната снимка обикаля интернет пространството и стана обект на ожесточени дискусии в социалните мрежи и форуми. А главния въпрос на всички, е защо Джон Маккейн през 2013 година е позирал с лидера на Ислямска държава в Сирия?

Става въпрос за посещение на американския политик и директор на съвета по въоръжаването към Сената Джон Маккейн през 2013 година. Тогава той посети северната част на Сирия, където се срещна с предполагаеми противници и бунтовници срещу режима на сирийския президент Башар ал Асад.

На една от снимките, направени по време на посещението му, зад гърба на Джон Маккейн се вижда неизвестен мъж, в лицето на когото, политическите опоненти на Маккейн, както и любителите на конспирациите, разпознаха лидера на Ислямска държава Абу Бакр ал Багдади.

Масло в огъня наля още и колегата на сенатор Маккейн, републиканецът Ранд Пол, който потвърди, че сенаторът наистина се е снимал с терористи. Той обаче побърза да замаже положението, като обясни, че политикът дори не е предполагал, че мъжете, с които се е срещал са терористи.

„Вярно е, че Маккейн се срещна с представители на Ислямска държава, но тогава не знаеше кои са те. Ако не говорите арабски трудно е да различите, кои са просто бунтовници срещу режима Асад, от тези, които са членове на ИДИЛ“, обяснява несвързано Пол.

image

И докато колегата на сенатора призна, че той се е срещал с Ал Багдади, но просто не е знаел с кого си има работа, самият Джон Маккейн даде повод за нови съмнения. Той категорично отрече да е имал вземане даване с терористите, по какъвто и да било повод.

image

И заяви, че никога не е комуникирал с членове на Ислямска държава, а мъжът, който се крие зад гърба му, напълно случайно приличал на Абу Бакр ал Багдади. /razkritia.com/

„Ислямска държава“ е рожба на управляващите във Вашингтон и Лондон, които с унищожението на Ирак първо като държава и след това – като народ и общество, извършиха грандиозно престъпление срещу човечеството. Точно както Пол Пот и неговите Червени кхмери, ИД е резултат от терора на Запада, упражняван от користолюбивия империалистически елит, който не се замисля за последствията от действията си. Вината му никога не се споменава в „нашите цивилизовани общества”.

Двадесет и три години след този холокост в Ирак веднага след първата война в Персийския залив САЩ и Великобритания превземат Съвета за сигурност на ООН и налагат наказателни „санкции” над иракчаните – по ирония на съдбата така те само подсилват още повече позициите на Саддам Хюсеин. Това беше едно подобие на средновековна обсада. Почти всичко, което следва да крепи една модерна държава, бе спряно – като се започне от водоснабдяването в училищата, части за рентгенови апарати, болкоуспокояващи за първа помощ и лекарства за борба с неизвестни тогава форми на рак.

Точно преди Коледа на 1999 година Министерството на търговията и промишлеността в Лондон ограничава износа на ваксини, предназначени за защита на иракските деца срещу дифтерия и жълта треска. Ким Хоуелс, лекар, който е и заместник-министър в правителството на Блеър, обяснява защо – „Детските ваксини могат да се използват като оръжие за масово унищожение”. Британското правителство успява да се измъкне с подобни изказвания, тъй като повечето медийни репортажи от Ирак са манипулирани от Министерството на външните работи, което обвинява Саддам Хюсеин за абсолютно всички беди, които сполетяват държавата.

Лицемерна „хуманитарна” продоволствена програма, наречена „Петрол срещу храни”, всяка година отпуска по сто долара на иракчаните. С тези пари се очаква хората да живеят нормален живот или поне да се снабдяват с продукти от първа необходимост. Помощник генералният секретар на ООН Ханс фон Шпонек ми каза: „Да се дава такова смешно подаяние, при положение че хората там нямат дори чиста питейна вода, камо ли пари, за да си платят лечението, е само една част от кошмара. Не си правете илюзии – всичко това е умишлено. Никога преди не съм желал да използвам думата геноцид, но сега е неизбежно да го направя”.

Отвратен, Фон Шпонек си подава оставката като хуманитарен координатор на ООН в Ирак. Неговият предшественик Денис Халидей също напуска, защото, по негови думи, е бил подстрекаван да прилага политика, граничеща с геноцид – съвсем целенасочена кампания, която ефикасно е унищожила над един милион човешки същества.

Проучване на УНИЦЕФ показва, че между 1991 и 1998 година, когато икономическата блокада е била най-тежка, са загинали над половин милион иракски деца на възраст под пет години. Американски репортер излага тези данни пред Мадлин Олбрайт, държавен секретар на САЩ, и й задава следния въпрос: „Струваше ли си цената?”, а Олбрайт отговаря: „Вярваме, че си струва”. 

През 2007 г. висшият британски дипломат Карн Рос, отговарящ за санкциите, познат още като Господин Ирак, заявява, че правителствата на САЩ и Великобритания успешно са лишили народа на Ирак от минималните средства да оцелява. Когато интервюирах дипломата три години по-късно, той беше обзет от разкаяние. „Срамувам се! – заяви Рос. Днес той е рядък пример за това как правителствата лъжат и как използват медиите за поддържане на фалшиви илюзии. – Подхвърляхме на журналистите манипулирани факти, а другите просто скривахме.”

На 25 септември заглавие в „Гардиън” гласи: „Изправени пред ужаса на ИД, трябва да действаме”. Авторът на статията е Питър Хейн, бивш министър на външните работи от кабинета на Блеър. През 1998 година, когато Денис Халидей разкрива истинските мащаби на страданията на иракчаните, за които е отговорно най-вече правителството на Блеър, Хейн го обвинява в ефира на Би Би Си, че е „застъпник на Саддам”. През 2003 година Хейн подкрепя атаката на Блеър над Ирак, и то на базата на прозрачни лъжи. По-късно, на конференция на Лейбъристката партия, той определя щетите от инвазията като „несъществен въпрос”.

Сега Хейн изисква „въздушни удари, дрони, военна екипировка” за „изправените пред геноцид” в Ирак и Сирия. В главата на Обама също се въртят подобни мисли, тъй като той вдигна така наречените „рестрикции” на САЩ да бомбардират и да използват военни дрони. Това значи, че ракети и 200-килограмови бомби могат да унищожават домовете на хората, както се случва без рестрикции в Йемен, Пакистан, Афганистан и Сомалия – както направиха в Камбоджа, Виетнам и Лаос. На 23 септември крилата ракета „Томахоук“ удря село в сирийската провинция Идлиб, убивайки поне дванадесет цивилни, включително жени и деца. Никой не се възмущава от този факт.

В деня, когато излезе статията на Хейн, Денис Халидей и Ханс фон Шпонек случайно бяха в Лондон и ме посетиха. Те бяха шокирани колко убийствено лицемерен може да бъде един политик и негодуваха от необяснимата липса на интелигентна дипломация, която би могла да осигури мирно решение на конфликта. Из целия свят, от Северна Ирландия до Непал, тези, които се определят за терористи и еретици, сядат и разговарят на една маса. Защо това не се случва сега в Сирия и Ирак?

Както еболата, дошла от Западна Африка, и вирусът, наречен „безкрайна война”, дойде отвъд Атлантика. Лорд Ричардс, който до съвсем скоро беше главнокомандващ на британската армия, вече иска да се предприемат незабавни военни действия. Обама, Камерън и тяхната „коалиция на твърдата воля” желаят да сеят насилие от кабинетите си върху територии, където кръвта от предходни конфликти още не е засъхнала. Те никога не са ставали свидетели на бомбардировки и явно затова ги обичат толкова много, щом искат да нападнат своя потенциален ценен съюзник Сирия. Това не е нищо ново – изтекъл американско-британски разузнавателен протокол описва следното:

„С цел да се улеснят умиротворителните сили трябва да се положат специални усилия да се отстранят някои ключови лица, за да се продължи с провокирането на вътрешните размирици в Сирия. ЦРУ и МИ6 са готови да предизвикат инциденти в Сирия, с помощта на отделни лица те трябва да всеят нужното количество страх, инсценирани гранични сблъсъци ще осигурят необходимия претекст за външна намеса. ЦРУ и МИ6 трябва да използват както психологически, така и насилствени методи, за да се увеличи напрежението”.

Не си личи, че това е написано през 1957 година, нали? В света на глобалния империализъм нищо не се променя особено. Миналата година бившият френски външен министър Ролан Дюма разкри, че две години преди Арабската пролет войната със Сирия вече е била планирана. Великобритания е готвела инвазията на бунтовници в Сирия. Британски служители от най-високи нива разкрили на Дюма тези намерения и дори го попитали дали би желал да вземе участие. Тази операция е била отдавна планирана и сега просто влиза в действие.

Опонентите на ИД са дамгосаните демони на Запада – Сирия, Иран, „Хизбула“. Препятствието е Турция, „съюзник” и член на НАТО, която съзаклятничи с ЦРУ и МИ6 за подкрепа на сирийските „бунтовници”, включително тези, които в момента се наричат „Ислямска държава”. Подкрепата за Турция в нейното желание за регионална доминация, като се свали правителството на Асад, може да свърши с истинска война и ужасно осакатяване на етнически най-разнообразната държава в Близкия изток.

Само примирие – колкото и трудно постижимо да е то – е единственият изход от този сложен лабиринт на империалистически интереси. Иначе обезглавяванията ще продължат.

Освен опити за постигането на мир трябва веднага да бъдат спрени всички доставки на военна техника и материали към Израел и да се признае независимостта на Палестина. Проблемът с Палестина е гнойната рана на този регион и основното оправдание за ислямския тероризъм – както самият Осама бин Ладен беше заявил. Палестина може да донесе не само кръвопролития, но и надежда. Дайте справедливост на палестинците и така ще започнете да променяте света около тях.

Преди повече от четиридесет години бомбардировките на Никсън и Кисинджър над Камбоджа предизвикаха ужасни щети, от които страната все още не се е съвзела. Същото важи и за войната на Буш и Блеър срещу Ирак. С безпогрешен усет за момента Хенри Кисинджър издаде новата си книга със сатиричното заглавие „Световният ред”. В една подлизурска статия Кисинджър е описан като „един от най-стабилните и ключови архитекти на света през последните двадесет и пет години”. Кажете това на хората в Камбоджа, Виетнам, Лаос, Чили, Източен Тимор и останалите жертви на неговата „дипломация“. Само когато успеем да разпознаем военнопрестъпниците сред нас, кръвта най-накрая може би ще спре да се лее и малко по малко ще засъхне. 

* „Искам да удрят по всички” – реплика на Ричард Никсън, която той казва на Кисинджър по телефона, когато му нарежда да уведоми Пентагона, че желае Камбоджа да бъде подложена на масирани бомбардировки. 

Източник: http://johnpilger.com/articles
Превод от английски: Филип Каменов
glasove.com

  Без САЩ комунизма нямаше да се роди

Списание „Американски Евреи” от 10-ти септември 1920 година пише: „Болшевишката революция в Русия беше работа на Еврейски мозъци, извършена от Еврейско недоволство, чрез Еврейско планиране, чиято цел е да създаде Нов световен ред...

Корпоратокрация? Това е глобалната империя на световната комунистическа върхушка

Защо Западът не разреши да бъдат съдени комунистите [Видео]

Защо САЩ са основните поддръжници на комунизма по света? [Видео]

Защо Рокфелерови финансират интернационалния комунизъм

...«нов световен ред» означава международен контрол на армията, въоръженията, данъците, образователната система и върху абсолютно всичко. От кого? Разбира се, от по-големите братя - Ротшилдови и Рокфелерови. Крайният им план е световна диктатура, която някои може би ще нарекат социализъм, други комунизъм...

imageНовият Световен Ред е КОМУНИЗЪМ: Австралийският конгрес разобличава Новия световен ред [Видео + Audio]

Ан Бресингтон подчертава, че Римският клуб, в който членуват Тед Търнър, Буш, Горбачов и общо взето всички, които дърпат конците, никога не се е отказвал от идеята за световно господство на КОМУНИЗМА...

"През 1987 г. Михаил Горбачов, също член на Римски клуб, каза: Вървим към Нов Световен Ред, светът на комунизма и никога няма да се върнем назад"

 




Четете още на: 
http://www.budnaera.com/201503/1506021494.html#ixzz3rZmaLJn



Гласувай:
4



1. fascindoo - не гнило,
16.11.2015 22:44
а много ГНИЛО!
цитирай
2. aboychev - НАЙ-ГНИЛОТО Е
17.11.2015 03:10
ЧЕ НА
КАЛПАВА РУСИЯ
АМЕРИКА Й ПРЕЧИ
МОСКВА НЕ МОЖЕ ДА СИ
ВНЕСЕ
НИТО ТЪПОТА
НИТО УМ
ТЪПОТАТА Я ИМА В ИЗОБИЛИЕ
А
НА ИДИОТИТЕ В КРЕМЪЛ
АКЪЛ
Е ВРЕДНО ЗА ЖИВОТА
ДА СЕ НАЛИВА
цитирай
3. grigorsimov - на aboychev:
17.11.2015 09:37
- Кратка извадка от руска публикация - За Филаделфийската Църква, за Народността, и за евреите... в Русия!!

- Там има важен момент за възстановяването на Народността. Това ще е пълно и, донякъде, жестоко избавяне от игото жидовско. До такава степен, че евреите ще са в ужас и ще падат пред краката на Русия. А ще ви кажа и това, че тези гадове, освен езика на силата, нищо друго не разбират. Така че, ще го разберат до там, та това ще разколебае представата им за Бога. Но в каква форма ще стане това, – само Бог знае... И само така ще е възможно връщнето към предишния статус на Русия.

Няма да ни бъде даден Цар, ако Русия ще е светилник, кадящ задушаващ богоборчески смрад. А така наричаната Евро-Русия, извинете, не е никаква Русия. Не е Народност, а сбирщина. И който и да ви говори за православни евреи, и друго там, че главното било да са руснаци, по дух – това е ерес и е пречка за възстановяването на сакрална Русия. Нека си идат в Израел и нека там да си бъдат «руснаци по дух».
Радикално ли е? Да, радикално е...
цитирай
4. watchtowerman - Исламский терроризм был создан по заданию КГБ
17.11.2015 21:16
http://9tv.co/news/2014/11/13/189778.html
цитирай
5. planinitenabulgaria - Другарю Григор Симов,
17.11.2015 21:29
Като поглеждам постингите Ви, оставам с убеждение, че Вие сте по-умен от Делян Пеевски. А пък г/жа Цав ми изглежда по-интелигентна от блогър Джелезов и поетка Стих взети заедно.
Дали това е възможно? Да не би пък да се заблуждавам?

В началото на тази година стана ясно, че Путин притежава най-мощната в света атомна бомба, която може да взриви дистанционно от дипломатическото си куфарче. Бомбата е толкова мощна, че може да унищожи планетата Земя и така всичките му врагове да загинат. Бомбата е укрита в спичечния завод в города Калуга. Напишете нещо за тази бомба. Тя носела отново името Енола Гей...
Да живее международното положение!!
цитирай
6. nkf - Друже Симович, остави ти филаде...
18.11.2015 13:53
Друже Симович, остави ти филаделфийската църква, ами кажи другаря милошевич (твой любимец) православен сърбокомунист ли е или е православен сърбокомунист от югославски обред? И още - другарю сърбоман Симович как тъй си християнин, че и "православен", пък рониш крокодилски сълзи за масонското творени югославия /юдославия/? Друже Симович,ти съ сръбско/югославско или руско самосъзнание си, щото е видно, че съ българско не си. Та, друже Симович, ти като гръкославен хитриянин съ сърбо-руско самосъзнание, не се лич увстваш малко от малко неудобно на българска електронна територия? Друже Симович, имаш ли обяснение, защо всички гръкославни хитрияни съ сърбо-руско самосъзнание сте толкова нагли, лъжливи и дебелоооки - и най-вече отявлени българомразци?
цитирай
7. watchtowerman - Симич-а е на плата от болшевишко-атестичните-комуноидн служби...
18.11.2015 19:03
И е "анонимецът" в последний коментар... Ченге Андропово...
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: grigorsimov
Категория: Политика
Прочетен: 28313351
Постинги: 4287
Коментари: 7547
Гласове: 8239
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031