Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
27.11.2015 12:55 - САЩ са одобрили свалянето на руския Су 24. Автор: idealist
Автор: grigorsimov Категория: Политика   
Прочетен: 2324 Коментари: 2 Гласове:
9


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
Вече стана напълно ясно - Турция е свалила руския Су 24 с негласната подкрепа на САЩ. Маршрутът и времето на полета на руските самолети са били предварително предоставени на щаба на коалицията, ръководена от САЩ. Тази информация е препредадена на турските военни и това им е дало възможност да подготвят своята засада.

Този факт поставя сериозния въпрос - защо на САЩ им е нужен подобен сериозен конфликт между втората по сила армия в НАТО и втората по сила ядрена държава? И това във време, когато целият цивилизован свят е поставен под сериозната заплаха на тероризма и вълните от икономически имигранти.

Първият, набиващ се на очи отговор е най-логичен - ястребите и олигарсите в САЩ осъзнават, че след включването на Русия в антитерористичните действия, те рискуват да загубят милиарди долари. Едва ли Ердоган е прибирал само за себе си огромните печалби от кървавия петрол на ИДИЛ, нали?

Втората причина за търсенето на подобна много рискована ескалация на конфликта е падането на маските. Руските удари по петролните хранилища и кервани показаха на целия свят какво в същност стои в основата на съществуването на ИДИЛ. Целта е, да се създаде хаос в този богат на петрол регион, който да позволи безнаказаното разграбване на неговите богатства и трупането на нови милиардни печалби от американските и транснационални олигарси. (А всъщност, не печалбите са най-важни за юдейските (комунистически - юдосатанински) корпорации, а създаването на хаос, анрахия и неограничен терор, от страна на световните задкулисни кукловоди - господарите на корпорациите, за които е най-удобно, да си вършат сатанинските дела, на тъмно - в мътната вода на повсеместен терор, войни, перманентни революции и "реформи" - до дупка, т.е. до края на света и до самото Христово Пришествие, в слава!!)

Остава ни сега да се надяваме на политическата мъдрост и прозорливост на руския президент Путин. Защото ако той емоционално се впусне да отмъщава на Турция за предателския удар в гръб - целта на САЩ ще бъде постигната. Да бъде отслабена все повече Русия от една страна. И от друга - да се дръпнат юздите на все повече недоволстващите европейски лидери, чиито държави понасят както негативите от санкциите срещу Русия, така и тежките последствия на имигрантския натиск и терористичните атаки.

"Ей, - Гряди, Господи!"




Гласувай:
9



1. krumbelosvet - САЩ в комунистически заговор.
27.11.2015 14:16
Интересно
цитирай
2. grigorsimov - на krumbelosvet:
27.11.2015 16:21
Ако знаеше, че руските емигранти, революционери - болшевики, до един са евреи, подготвени и финансирани от американските и германски банкери - евреи; и че са въоръжени и изпратени в Русия, от САЩ и Швейцария, - може би нямаше да се учудваш.
Освен това, комунизмът, като теория и практика, съвсем не означава стремеж към някакво справедливо общество, а си е чиста дяволска демагогия - измама, за насилствено налагане на банкерска диктатура, - не на "пролетариата", а на банкерите, юдомасони, сатанисти...
Не че другите (юдейски) политически системи и режими, са много по-добри. В това се убеждаваме ежедневно - от нашето плачевно демокраично ежедневие.
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: grigorsimov
Категория: Политика
Прочетен: 28315719
Постинги: 4287
Коментари: 7547
Гласове: 8239
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031