Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
09.12.2015 21:37 - В.П.Филимонов: за антихриста и Турция като разменна монета на истинските "господари на света". logoslovo.ru
Автор: grigorsimov Категория: Политика   
Прочетен: 4176 Коментари: 0 Гласове:
6

Последна промяна: 10.12.2015 15:16

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg

Думите на отец Борис Молчанов се оказаха пророчески. Новата Световна война започна през 90-те години с варварските бомбардировки на градове и села в Ирак и Югославия, от които загинаха старци, жени и деца. Това беше добре пресметнато масово убийство, чийто духовен смисъл е съвсем очевиден.

Следващата фаза на тази война стана глобалната операция против неуловимите «международни терористи». Тя бе разпалена от предтечите на антихриста, след 11 септември 2001 г. и се води именно с цел да се «установи еднообразен политически и социален строй в целия свят».

«У вас още няма демокрация? Затова ние летим към вас!» - това са думите от плакат със снимката на президента Буш. И последвалите след това «акции на възмездие» против невинните жители на Авганистан, още веднъж показаха сатанинската същност на «новия световен ред».

Водещите политици от мнозинството страни на света, влезли в «антитеррористическата коалиция», неуморно провъзгласяваха: «Заплахата има глобален характер... Ние имаме един враг... И само с общи усилия можем да осигурим "мир и сигурност" в света». Под такива заклинания постоянно се раздават призиви за построяване на единен глобален електронен «рай», къгдето на всички ще бъде осигурено «устойчиво развитие», «повишаване качеството на живота», «намаляване опашките пред чиновниците», «прогрес и процъвтяване». И вече, не в отделно взета страна, а в световен масщаб.

Но реалната действителност ни принуждава да се замислим, защо терористите предприемат смъртоносните си терористични атаки изключително срещу напълно невинни мирни граждани. Докато уж трябваше, главни цели на «ислямстките фанатици» да са «силните в тозо свят» - президенти, премиери, военни и други важни чиновници, «носещи демокрацията» в мюсулманските страни.

Тук е уместно да напомним дейността на терористите в Русия, в края на XIX и началото на XX век, когато жертви на злодействата им биваха представители на властта, започвайки от Императора Александър II, през Столипин, министри, градоначалници и полицейски началници от висок ранг.

Затова случващото се в наши дни напълно разголва замислите на предтечите на антихриста. С вероломното нападение срещу роския СУ-24 започна поредното отчитане на времето, нов етап от подготовката за възцаряване на «човека на греха, сина на погибелта» (2 Сол. 2:3). При това, процесът все повече се ускорява. Ситуацията се нажежава със всеки час и може да придобие взривоопасен характер.

Турция е разменна монета за истинските «господари на света», макар да има доста сериозен военен потенциал. Това е втората по сила армия в НАТО, и по редица показатели превъзходжда руската. Само бойните кораби на Турция в Черно море са в пъти повече от руските. А мощната й авиационна армада наброява повече от 400 единици. Имат и ракетно оръжие, и други съвременни средства...

Известен е и менталитета на сегашните потомци на османците... Под техен контрол са Босфора и Дарданелите, и те ще плюят на съгласуване с ООН, за затваряне на проливите. Затова трябва да разберем, че си имаме работа с много сериозен противник. Още повече, че зад гърба му са САЩ и НАТО.

Без съмнение, и прословутите Ал-Кайда, ИДИЛ, Джебхат ан-Нусра и другите терористични формирования, са рожби на западните спецслужби и са в тесен контакт с тях. Кукловодите им са същите, като на Едорган и Обама, които са не повече от пионки в голямата глобална игра. И именно кукловодите решават въпросите за планетарното управление, и се стремят, с война да доведат света до управляем хаос, когато «народите, понесли всичките ужаси на войната, няма да виждат никакъв изход от бедствената безизходност» и сами ще поискат един «добър и справедлив» управител над целия свят.

Наднационалните (еврейски) структури са тези, които насаждат по целия свят убийствените масови ваксинации, ювеналните и гендерни технологии, прокарват разпространението на ГМО и използват най-новите електронни технологии за изграждане на система за абсолютно поробване на хората. Във всички страни се внедряват типови платформи за «електронно правителство» и електронни «паспорти», по единен световен стандарт се създават се глобални бази с биометрични и други лични; по един шаблон се приемат за «защита на информацията», за «държавните услуги» и други противонародни «нормативни актове».

Същите сили контролират оборота от наркотиците, ръководят наводняването на християнските страни с имигранти-друговерци, пропагандират сурогатното майчинство, разрушават системите за образование и здравеопазване, внедряват ЕГН-тата и другите «нововъведения», и спомагат за масовата дебилизация на населението. Архитектите на «новия световен ред», носителите на духа на антихриста, са представители на транснационалните (изключително - еврейски) структури, чиято мистическа задача е, да подготвят възцаряването на «сина на погибелта». Те действат буквално със сатанинска енергия, създавайки в света условия и обстоятелства, подходящи за много близкото пришествие на антихриста, като владетел над целия свят и господар над цялото човечество.

Новата Световна война е необходимо условие в подготовката за възцаряване на антихриста. Това е тотална война против човечеството, и е от съвсем ново вид. Тя е в ход вече отдавна, приемайки най-различни форми.

Всичко, безусловно, е в ръцете Божии. Колко пъти вече Русия, намирайки се, на вид, в безизходна ситуация, е печелела блестящи победи. Колко пъти Пречистата Богородица е защищавала Своя Дом. Но само ако разчитаме на свърхестествена помощ Свише, и само когато осъзнаем своята немощ и дойдем до истинно покаяние. Жалко само, че мнозина не осъзнават това, и се надяват само на собствените си сили.

Покаяние и молитва – това е нашето главно оръжие. И пак - покаяние и молитва. А сме и в Рождественските пости.

В.П. Филимонов, руски писател

 

 

! (Книгата на професора по богословие, протойерей Борис Молчанов «Тайната на беззаконието и антихрист» е била издадена първо в Харбин, 1938 г.)

 

 

http://www.logoslovo.ru/forum/all_1/topic_13359/

 

Превод, Григор Симов




Гласувай:
6



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: grigorsimov
Категория: Политика
Прочетен: 28317831
Постинги: 4287
Коментари: 7547
Гласове: 8239
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031