Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
17.12.2015 16:39 - Раждането на не руския Антихрист сред руснаците*.
Автор: grigorsimov Категория: Политика   
Прочетен: 5962 Коментари: 7 Гласове:
4

Последна промяна: 17.12.2015 17:22

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
Знаеш ли признаците на антихриста, казвай ги щедро на всички». (Св. Кирил Александрийски).

Пророчествата и логиката, че над Новия Световен Ред господстват еврейски лихварски семейства, а и хилядолетните очаквания на Месия, от еврейския народ, говорят, че Антихрист может да бъде роден, възпитан и поставен на власт, само в еврейска среда. Иначе той няма да бъде признат от властващите (масонски) ложи на юдеите – ционисти. Което ще рече – от световните олигархически кръгове.

Пророчествата, че в Русия ще се роди Православнен Цар – Спасител на цялото човечество, няма как да не се разглеждат от «ционстките дяволски мъдреци», като шанс за собствените им планове, – да подменят Царя със свое протеже, роден сред руснаците, но с юудейски корени. Тогава ще бъдат задоволени и хилядолетните очаквания на еврейския народ за Мессия, който ще «спаси Израел», без приемане Волята на БОГА. Така еврейският народ ще бъде използван, като «таран» за въздигане на руския престол, на еврейски антимесия. Пророчестваата за Антихриста могат да се представят, като пророчества за Православния Цар, а пророчествата за Царя на Правдата, - като пророчества за лъжеца Антихрист.

БОГ е знаел вариантите на тези замисли и ни е предупредил за такава подмяна.

«В Израел се е родил Иисус Христос, истинният Богочовек, Синът на Бога Отца, с вдъхновение на Светия Дух, а сред славяните и руснаците ще се роди истинният Антихрист - Бесочовек, син на жена блудница от Дановото поколение и син на дявола, чрез изкусствено осеменяване с мъжко семе, с което ще се всели в утробата й, духът на мрака.
Но некой от руснаците, доживял до рождението на Антихриста, подобно на Симеон Богоприемец, благословил Отрока Иисус и възвестил за раждането Му, света, ще прокълне родения Антихрист и ще възвестит на света, че това е истинният Антихрист». (Серафим Саровский (по публикацията на игумена Андроника (Трубачёва) «Антихрист и Русия» из журнала «Литературная Учёба». Кн. 1. 1991 г. С. 133-134)).

 

«От нечиста блудна дева ще се родит антихрист. В тази девица ще се съчетае разпътството. Тя ще е съкровищница на прелюбодействието, на всякое зло по света и на всяка нечистота. Всякое беззаконие ще се въплъти в заченатото в нея, и от тайния блуд ще се совокупят в едно, в червото й, нечистотите, и с обедняването на света ще се оживотворят. Когато осиромашее светът от благодат на Всесветия Дух, тогава оня в нечистото черво на най-злата мнима дева, ще се оживотвори. По-лошата от всички, които до сега са живяли, ще зачене от таен, противоестествен блуд, - онзи, който ще е вместилищ на всяко зло, - противоположно на Христос, който е бил съвершенството на всяка добродетел, а Пречистата Му Майка е била най-съвършената сред жените. Този плод ще се роди тогава, когато в света оскъдеят добродетелите.
И след когато се окаже, че няма никакви началници по селата, градовете и окръзите, антихрист ще се самопровъзгласи за началник над градовете, селата и окръзите. Тогава той ще вземе властта над целия свят, - ще почне да се разпорежда и да властва даже и над чувствата на хората. Хората ще вярват на това, което говори, понеже той ще действа, като самодържец. Т.е. хората, и без това, превърнали се в дяволски съдове, ще се доверят на антихриста и ще го направят световен самодържец, понеже той ще е оръдие на дявола, в последния му опит да изтреби християнството от лицето на земята. Изпаднали в погибел, хората ще го мислят за Христос Спасител, и че той ще им издейства спасението. Тогава Църковното Евангеле ще е в пренебрежение.

 

«Серафим Саровски ще се съживи за неколко часа и за укрепване на хората ще произнесе проповед в храма, пред самия антихрист..» (Соль Земли (Фильм 1), протоиерей Николай Рагозин, 1:27).


*Във връзка с едни пророчества, че антихрист ще се роди сред славяните и руснаците, а в други, че ще се прояви в Англия или САЩ:
- Евреите, напуснали Съветския Съюз и Русия, са неколко милиона. И те отдавна са жители или граждани на Израел и Америка, а и на Канада, Австралия, и... Англия. Некои пророчества подчертават, че въпреки, че Антихрист ще бъде признат и приет от народа на Израел, като месия и главен жрец на отново построения Храм на Соломон, той ще е отдалечен от културата на евреите и юдаизма. И православните евреи, и истинните юдеи, първи ще забележат подмяната и ще е обърнат против Антихриста и слугите му.


«Евреите и славяните са двата народа за съдбите Божии, съсъдове и свидетели Нгови, ковчези неразрушими...
За това, че евреите не приели и не признали Господа Иисуса Христа, те са разсеяни по лицето на цялата земя. Но по времето на Антихриста множество евреи ще се обърнат към Христа, понеже ще разберат, че погрешно очакваният от тях Месия (помазанник за царуване) - не е друг, а е същият, за когото Господ наш Иисус Христос е казал: «Аз дойдох в името на Моя Отец, и не Ме приехте, а друг ще дойде, в свое име, и него ще приемат»

Роден, израснал и възпитан с идеите на атеизма, сатанизма, ционизма и масонството, с «религиозната им мимикрия» - толерантността, – Антихрист, изпълнявайки своята воля и волята на дяволите, сега може да се появи от всяка страна, където има властващи ложи на ционо-масонството. И най-удобният континент, изцяло оплетен с ложите на ционо-масонството, е Европа. А в Европа няма по-удобна площадка за «старта на Антихриста», от островната Англия.

 

«За съжаление, Европа сама подписа бъдещето си, след като, под зоркото ръководство на дявола, тръгна по пътя на измамата и образува напълно незаконното и противоконституционно обединение ЕС. Целта на Дявола беше, да оплете политиците и народите, със светски блага и доволство, а после постепенно да отнеме всичко това, вкарвайки една след друга всичките европейски държави в икономическа зависимост от центъра, и след това да ги доведе до крах, за да може по този начин да прокара идеята за един, единствен, харизматичен световен лидер. И планът му е пред завършване. Сценарият бе разигран, като по ноти. Не мислете, че днес Европа е съюз от отделни страни и отделни самоуправляващи се народи. Не. Начело на всяка страна в ЕС, стоят верни последователи на световните управници. А тези малцина световни задкулисни управници, непосредствено изпълняват заповедите на сатаната! Там в ЕС вече на всички издават заповеди, без възможности за възразяване. Десетте Европейски държави които се считат за водещи и стабилни, даже и Германия, която уж диктува политиката на половината свят, даже и тя се управлява отвън.
„Големите“ задкулисни световни ръководители се крият зад президентите и премиерите, и сега се стремят да доведат до крах и Франция. А заедно с плановете им за Франция, те прибират в ръцете си всичките природни ресурси на малките страни, като Гърция, Испания и т.н., експроприирайки всичко, което не е тяхно и няма как да е тяхно. Сега изглежда, че всичко това го върши Англия, но това само изглежда така, Англия в края на краищата ще бъде превзета по същия начин, и много от вас ще видят, че от там и ще се появи дългоочакваният от юдейството, цар - антихрист. Великият им Световен Управител, а после и бог.

В началото той ще е много приятелски настроен към юдейския народ. И изобщо няма да го скрива. Така, този харизматичен управник, ще превърне територията на Европа, в държава на евреите. Огромна държава. И там, в новата еврейска държава ще се развива главният сценарий по този план. Там, в новосъздадената държава, те ще се опитат да построят Третия храм, храм за своя бог и цар. Храмът за антихриста.
В това време светът ще се тресе от кървопролитни войни, хората ще изнемогват от недостиг на продукти, вода, медикаменти и медицинска помощ. Но най-жестоката война ще е между християни и мюсулмани. И ето този управник ще излезе на екраните на телевизиите по целия свят, и ще каже, че трябва да се забранят всички религии, защото виждате, какво се случва от последователите на тези две техни религии, фанатично избиващи се един-друг. Мир на земята мога да донеса само аз, и само аз, - и мнозина ще му повярват. И изтощените от войната ще изберат именно него. Страхът, паниката и неувереността за сигурността, — всичките тези чувства ще изиграят основна роля за неговото възцаряване.
А които няма да са съгласни с този управител и почнат да говорят за това, просто незабелязано ще изчезват. Изчезне човекът и край... Но това ще е само в началото, за да не се увреди имиджа на «миротвореца». А после гоненията ще са явни, маскирани, като борба с врагове на системата. Тогава ще е готов и знака му – това, което днес наричаме чип. До днес, всичко което ние православните сме научили за чипа, не разкрива цялата картина за това най-силно оръжие – окови, на антихриста. В онова време системата на наночипа ще има контрол, не само над тялото на човека, но и над мозъка му. Наночипът ще е идеалният контрольор, не амо над жизнената дейност на човешките органи, но и ще контролира всичките чувства и мисли. Той ще е като датчик сред невроните на главния мозък и ще е едно цяло с генетическата база на човека. Преди този наночип, ше се имплантират дуги, по-прости конфигурации, и ние знаем, че те вече се имплантират, и много бързо се усъвършенстват, и тази технология вече е достигнала високо ниво. Но гореспоменатият наночип, вече няма да може да се премахва от организма, защото ще се наруши цялостната жизнена дейност». (Перевод беседы отца Элпидия, греческого иеромонаха с апостолькской миссией, пребывающего в Африке).

Англия, и по-точно «мъдреците» зад гърбовете на политиците, още от сега започват да диктуват условията, не само на цяла Европа, но и на Америка. Америка вече не е нужна на сатанистите, като световен център на властта! Прекалено са нажежени проблемите и противоречията в страната – основен длжъник на Световното Правителство! Тъмните управители знаят пророчествата за тоталното разрушаване на САЩ и природно-тектоническата и уязвимост. Те много добре знаят, че заедно с началото на Третата Световна Война, САЩ, независимо от резултатите от войната, Ще бъдат разрушени и никога повече няма да се възродят като супердържава. «Мавърът изпълни задачата си…»!

 

«САЩ ще принесат в жертва на олтаря на Ваал, живота на своите съотечественици. Тези власти, съставени от хора изповядващи изроден в сатанизъм, юдаизъм, в очакване на лъже-месята, антихрист, ще направят всичко, да предизвикат война и трагедия от световни мащаби». (о. Антоний в кн.: А.Краснов, с. 91).

«Америка скоро ще рухне. Ще пропадне страшно и напълно. Американците ще бягат, да се спасяват, в Русия и Сърбия. Така ще бъде.» (Схиархимандрит Стефан (Атон).

«От Америка не се бойте, тя като вързано куче ще лае и ще разлайва и другите кучета, които са и съмишленици. Но против Русия тя е безсилна. Всичко зависи от руския народ, ако принесе покаяние и измоли Бога, даже и когато целият свят ще ликува, че Русия е загинала. И не толкова ще злобеят срещу Русия, колкото срещу християнството, защото така са възпитани, че Христос бил чудовище, и че всички вярващи в Него са врагове на човечеството и трябва да се унищожават. Всички ще скърцат със зъби срещу Православното християнство. (Филм 4), Архимандрит Таврион, 4:24).

 

Извадки от:
http://www.logoslovo.ru/forum/all_3/

Превод, Григор Симов



Гласувай:
5



1. dartanjan - Само едно уточнение. Знакът на а...
18.12.2015 10:41
Само едно уточнение. Знакът на антихрист не е чип, както си мислят някой, а налагане на закони в световен мащаб от трибуната на ООН, които са в директно противоречие с Божият закон. Тоава са хуманистките (луцифериански) закони, които не са приети все още официално в целият свят. Те чакат подходящ момент и в момента създават хаосът и обстоятелствата, които да го предизивкат.

Бог не се интересува от някакъв чип. Бог се интересува единствено от вярата и делата на всеки човек . Защото делата на човекът са според вярата му. Белегът на Бог е Божият закон, който съдържа трите аспекта на един суверен.
Белегът на звярът ще се постави на челото или на ръката, както и Божият печат ще бъде поставен на челото или ръката.

Челото е символ на мисълта и вярата - интелигентна и духовна дейност, а ръката е символ на действието и работата.

Тези които приемта белегът на звярът на челото си ще го приета поради заблуда или своите вярвания които противоречът на Бижието слово. А тези които приемат белегът на ръката си ще го приемат за да могат да изпълняват трудова дейност. Тоест ще правят компромиси с истината, любовтта и Божието слово.

Чипа е просто средство за заблуда за да се отмести фокуса на хората, които не четатБожието слово в грешна посока.

Може д има чип за по лесен контрол на хората , но истинския контрол е в съзнанието.
цитирай
2. grigorsimov - Знакът на звяря е универсално наложенят в целия свят - баркод или штрих код!
18.12.2015 20:07
Защото, освен другите му "дяволии", всеки бар код съдържа трите дяволски - еврейски шестици, т.е. числото на звяра или на антихриста.
Знак за числото шест, в баркода са две успоредни тесни линии, а във всеки баркод, първите, средните и крайните двойни линии са трите дяволски шестици, които не се четат от четците на баркодове, но без тях, компютърът не разпознава и не приема баркода. А че две тънки вертикални линии означават шестица, можете да се уверите, като прегледате който и да е баркод, под чиито вертикални линии са изписани числа. Вижте където го има числото 6, и вижте че над него има две тънки успоредни линии!!
А че уж нямало значение, според някои, че в баркодовете ги има трите шестици, нека си припомним, че в Откровението на Йоана, най-голямо Божие предупреждение, или заплаха за изливане на Божия гняв, е срещу онези, които ще приемат да им се постави "знакът или името, или числото на звяра"!! А това, че баркодовете за сега не се поставят задължително или "доброволно" на хора, не значи, че съвсем скоро няма да започнат да се поставят!
А за които няма важно значение, че купуват и консумират стоки с баркодове, предвид, най-страшното Божие предупреждение, - за тях няма да е от голямо значение и когато започнат да предлагат и да поставят знака на звяра, на всички хора. Такива хора тогава ще са сред първите, които ще се наредят на опашки за баркодове или чипове, макар и че ще е уж доброволно. Защото, който не си постави знака или името или числото на звяра, на челото или на дясната ръка, освен всичко друго, "не ще може, нито да купува, нито да продава", и най-важното, няма да може да купи и хляб, за себе си и за децата си!!
А какво общо има електронният или нано-чипът ли? Общото е, че освен контролни функции, за следене на придвижването, жизнените функции и мисленето!!!, в огромната си памет, чипът ще съдържа и - трите шестици.
Но не само штрихкода и чиповете, но и приемане и ползване на ЕГН, на практика, е отричане от даденото ни от Бога, име, при кръщението!!
цитирай
3. ravramov - Скъпи братя, добре е тези смущения във връзка с баркодовете, штрихкодовете и др. подобни
21.12.2015 15:05
да бъдат споделени с истински православен духовник (слава Богу все още има такива у нас), за да не изпада човек в крайности и заблуди. Засега въпросните кодове се поставят само върху опаковките на различни продукти, но това, че си купуваме напр. сол или захар от магазина, на чиято опаковка има баркод, съвсем не означава, че сме приели печата на антихриста и сме се отрекли от Христа. Ами те могат и сега да ни маркират без да знаем, така както маркират рибите в океана, но не тази е целта на врага. Идеята е ние да се отречем от Господ със свободната си воля - със сърцето, душата и устата си, като приемем знака на антихриста върху челото или дясната ръка (където при светото Кръщение ни е поставен - „Печат дара Духа Светаго“), а не върху пакета със захар.
Тук се изисква голяма духовна мъдрост и затова е добре да се сподели с опитни духовници.
Прощавайте!
цитирай
4. grigorsimov - На ravramov:
21.12.2015 18:56
Които не обръщат внимание на знака на звяра, върху продуктите и стоките, и върху зградите, вкл. Църквите, - исвикнат да ги приемат, като "полезно нововъведение", те ще приемат този знак и върху тялото си, със същите аргументи и оправдания, за "полезност", "сигурност" и "прогрес". Още повече, когато духовенството, като цяло, продължава прагматично да мълчи и да оправдава толерантното отношение към дяволските символи и дела, навсякъде коло нас.
цитирай
5. dartanjan - Езекил 93. И славата на Изра...
24.12.2015 08:06
Езекил 9

3.И славата на Израилевия Бог се издигна от херувимите, над които бе, <та застана> над прага на дома; и Той извика към облечения в ленено мъж, който имаше на кръста си писарска мастилница.

4.И Господ му рече: Мини през града, през Ерусалим, и тури белег върху челата на мъжете, които въздишат и плачат поради всичките мерзости, които стават всред него.


Тази картина представлява Божията грижа за верните Негови чада, преди да предаде на унищожение нечестивите от еврейския народ. Носителите на "белега" бяха в безопасност. Пророчеството се изпълни при нашествието на Навуходоносор II, вавилонският цар. Библията говори и за едно всесветско дело на "запечатване" на истинските християни преди Второто пришествие. В Откр. 7:1-4 виждаме един силен ангел, който казва на четирите ангела, които възпират войните, да чакат, докато се постави печата на живия Бог върху челата на служителите Му. Печатът и в двата случая е сложен на челата. Четирите ангела задържат "ветровете", т.е. войните и конфликтите, за да може Бог да привърши спасителното Си дело. Ние живеем във времето, когато Бог запечатва годните за новото Си царство. Слагането печат на челата е символично. Печатът, с който Бог запечатва Своите избраници е Божият закон. Законът беше в сърцето на Исус (Псалм 40:8) и Бог иска да го запише и в сърцата на християните така, че там да се пресъздаде характера на Исус (Евр. 8:10). Божият Дух е, Който извършва това дело днес (Еф. 4:30).


Изход 31:13

"13 Кажи също така на израелтяните: Съботите Ми строго да пазите, защото това е знак между Мен и вас във всичките поколения, за да знаете, че Аз съм Господ, Който ви освещавам."

Езекил 20:12

"12 Дадох им и съботите Си да бъдат знак между Мен и тях, за да познаят, че Аз, Господ, ги освещавам."

Езекил 20:20

"20 освещавайте още и съботите Ми и нека бъдат знак между Мен и вас, за да познаете, че Аз, Господ, съм ваш Бог."

цитирай
6. dartanjan - Божият печат са Божиите закони. ...
24.12.2015 08:11

Божият печат са Божиите закони. Какво съдържа печатът на един суверен? Име, титла и юрисдикция - територията върху която се простира неговата власт. Какво утвърждава и легитимира един царски печат? Волята на суверена. Божият печат заявява и узаконява Божията воля.

Запечатването означава освещение, и това е вътрешната, същинска страна на Божия печат. Божият печат има и външна, видима страна. В Езек. 20:12,20 Бог заявява, че съботата е белег на освещение и духовна връзка с Него. В Божия закон се намират и трите елемента на един печат, т.е.: името, титлата и територията на суверена, а те са: име Бог (Йехова), титла Създател (Творец) на Небето и Земята. (Изх. 20:11). , Територия - цялата вселена.


Белегът на звярът съответно са лужюциферинаксите (хуманистки ) закони , които са в директно противорвчеис Божия закон и утвърждава и пази Божият порядък на Земята.

Когато купвува необхоими стоки с щтрих код какво значение има тозюва за Бог когато живя спорд неговата воля и закон? За него е важна вярата на хората, която е основа за делнюта им. И способноста на човек да обича, както себе си така и другите хора.
цитирай
7. grigorsimov - на dartanjan:
24.12.2015 15:09
В Новият Завет, вкл. Откровението на Йоана, са законите и основите на Християнството. А това което пишеш ти, за съботите и т.н. е юдейството - антиподът на Християнството, - и именно от юдейството е школуваният измамник, човекът на греха и на погибелта - Антихрист, когото юдеите, с безброй измами, с терор и с войни, ще наложат за Световен Цар, псевдо-спасител и... "господ".
Но според писанията, на седмата година от царуването му, нашият Господ Иисус Христос, ще го унищожи с дъха си!

Гряди Господи!
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: grigorsimov
Категория: Политика
Прочетен: 28312083
Постинги: 4287
Коментари: 7547
Гласове: 8239
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031