Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
01.01.2016 02:47 - Златото от американския Форт Нокс сега е в Израел?
Автор: grigorsimov Категория: Политика   
Прочетен: 4387 Коментари: 7 Гласове:
5


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg

Ключът към трезора във Форт Нокс е в ръцете на евреите от Федералната резервна банка и Министерството на финансите на САЩ.

Въпросът, къде са златните кюлчета от Форт Нокс, бе повдигнат 2011 г. когато Рон Пол, притеснен, че златото е изчезнала, написа законопроект, да се проверява трезора.

По време на изслушванията в Конгреса, на "Законопроекта за прозрачност на Златния Резерв", Пол предположи, че златото на контролирания от евреи Федерален Резерв на Ню Йорк, тайно е прехвърлен в друга страна.

image(Законопроектът е отхвърлен скоро след изслушванията.)

Това, разбира се, повдига въпроса, как евреите правят така, че начисляват лихви върху парите на Америка.

Така, както 2008 г., трилиони долари бяха дадени за „спасяване“ на притежаваната от евреи Финансова къща Harley Davidson, човек трябва да се запита, дали във Форт Нокс все още има 5000 метрични тона злато от резервите на САЩ, както се твърди.

Това е международна афера, ръководена от евреите.

Синоним на Федералната резервна банка и Министерството на финансите на САЩ, и всичките централни банки в целия западен свят, и единствен източник за създаване
/печатане/ на пари, е династията Ротшилд.

Защо, иначе, евреите имат лидерски позиции във всички големи финансови институции, които работят в уж "суверенните" западни
/и източни!/ правителства?

Случайно съвпадение ли е, че заместник-председателят на Фед, Стенли Фишер, е с двойно гражданство, на Израел и Джумерика?

Със синагогски приятели по високите етажи на властта, Израел има всичките пари, от които се нуждае, за оръжия за масово унищожение.

Каква по-добра застраховка и сигурност, за световното господство на еврейството, от това, да притежава 5000 метрични тона златни кюлчета?

И ако въобще има някакво злато в трезорите на Форт Нокс, това вероятно са кюлчета позлатен волфрам.

Ние знаем, че Израел има много атомни централи, работещи с откраднат американски обогатен уран за атомни бомби.

Дали Израел не съхранява и откраднатото Aмериканско злато?

Ако достатъчно хора настояват, Конгресът да приеме закон за прозрачност на Златния Резерв, тогава ще разберетем, къде всъщност е нашето злато.

Но не спирайте напразно дъха си! При контролирания от евреите Конгрес, това може да се случи само в сънищата ни.

 

 

image



http://www.realjewnews.com/?p=1089

Превод, Григор Симов


By Brother Nathanael Kapner December 30, 2015 ©

 

image image
 

___________________________________

For More See: Secrets Of Jewish Money Control Click Here

And: National Money Or International Jew Click Here

And: Tracing America’s Enslavement To Jewish Bankers Click Here

And: Let’s Unite To End The Fed Click Here

And: Israel’s Global Infrastructure Click Here

And: Why Israel Is A Threat To World Peace Click Here

 

 

image

 

My Name Is Brother Nathanael Kapner
I"m A "Street Evangelist"

I Grew Up As A Jew
I"m Now An Orthodox Christian

I Wish To Warn How Jewry
Is Destroying Christianity Throughout The World

 




Гласувай:
5



1. ok3223 - НЕ те разбирам ...
01.01.2016 07:42
Евреите та евреите. Китай прекрасно се оправя и без тях. САЩ не се светът и с всеки минал ден все повече олекват. И продължават да олекват с все по- бързо темпо.Струва ми се ,че мноого хоро преувеличавате вината на евреите за днешното състояние на светът. Има и много други чиято вина не е по-малка ...
цитирай
2. grigorsimov - Има и много други чиято вина не е по-малка ...
01.01.2016 09:33
Да, има много "други", и те са крипто-евреи, т.е. тайни, скрити евреи.
И не само Западът е под еврейско - жидовско иго, но - целият свят, т.е. всичките държави, народи и режими, вкл. комунистически Китай, който днес е поредната "богоизбрана" еврейска империя - на злото, - каквито са всъщност всичките известни ни от историята, и от настоящето, империи. Вкл. македонската, хазарската, арабският халифат, руската, турската, английската, и т.н. И всички те, един ден биват жертвани от еврейството, след като са оглозгани и след като са изпълнили "мавърската" си мисия.
цитирай
3. fascindoo - много наивно, ok3223 !
01.01.2016 10:09
"Евреите та евреите. Китай прекрасно се оправя и без тях"
Минаваш иначе за умен блогърски мъж, за да напишеш горното.
1. това е брат Натанаил, живеещ и познаващ ЮЕсЕйя много по-добре от нас. А е евреин, приел християнството.
2. Не познаваш китайската камарила от Мао Дзе Дун насам.

Иначе си готин в поезията, като напр.:
ЗАЩО СЕ ЧУДИШ, БЪЛГАРИНО?
Когато
днес
един
блажено тъп
е,
начело
на нашата държава.
Когато друг пък -
непоръбен ръб,
разум и
акъл му дава.
...
цитирай
4. bgman13 - И всички те, един ден биват жертвани ...
01.01.2016 12:07
grigorsimov написа:
И всички те, един ден биват жертвани от еврейството, след като са оглозгани и след като са изпълнили "мавърската" си мисия.


Класическото описание, на схемата е дадено в Стария завет. Йосиф влиза по някакъв начин под кожата на фараона и му става съветник. Как точно става тоя номер, в Стария завет не е обяснено. Според Стария завет обяснението е че Бог е на страната на Йосиф. И фараонът бил сънувал сън (пак изпратен от Бог) - седем тлъсти крави, след тях седем мършави, които изяли тлъстите крави. И Йосиф му обяснил, че ще има седем богати години, последвани от седем гладни. И през първите седем години, фараонът трябва да взима по-висок данък от народа, а през гладните години да му дава от натрупаното и да вземе всичко на народа. Накрая народът само отива при фараона да поиска от него да му бъдат роби.

Тази фамозна последователност на до болка познати събития, която със сигурност е натрупана в хилядолетния писан опит на еврейската върхушка е в основата на фундамета на комунизма - Капиталът на Маркс. По божията воля тоже евреин.

Фактически нема тука нищо за откриване и още по-малко такова, което да е обвито в мистика. Т.е. няма никаква нужда, да дойде оракула да ни каже, че след урожайните години, задължително ще дойде и времето на гладните. Нормално е да има урожайни години и неплодородни години. Всеки с поне малко ум в главата знае, че трябва да натрупа някакъв запас, за да не умре от глад в един момент, който задължително идва. Но схемата в Библията указва, че фараонът може да обложи народа в години на излишък. Фараонът взима само излишъка. И като дойде момента на недостига, Фараонът може да се пише и благодетел. Или да презареди с нов договор властта си - тоя път че народът ще му бъде доброволно роб, защото Фараонът му е дал.
цитирай
5. bgman13 - 2.
01.01.2016 12:19
И в цялата тая схема Йосиф се явява ментор, изобретател, подстрекател и инициатор на поробването на народа. Мошениците са поизучили някои схеми. После колко са умни - подучили монарха! Обаче въпросът е, как така те добиват власт над монарха, как го държат? А в един момент, тоя грабеж на държавата над народа води съвсем закономерно до революция. И когато дойде фактически фалитът на приамидата на грабежа, менторите евреите си вдигат чукалата, взимат златото... Оп-па, защо им е златото? Ама нали Бог е с тях, бог ги съветва, показва им скритите пътища? Но както и да е, в Стария завет евреите, менторите на фараона, тия които го подучили как да пороби народа, тия които са станали фактически причината за революцията на народа срещу държавата, си вдигат чукалата (т.е. златото), минават за най-пострадалите от режима на диктатора и си намират друга национална държава с друг диктатор, който първоначално подкрепят. Като се изхаби диктатора в националната държава го сменят. А като се изхаби изобщо националната държава, което значи и география, сменят имперския център. Обаче не изпускат златото, т.е. парите. Става въпрос за истинските пари, които имат истинска стойност (златото и среброто), а не за фиктивните пари - хартиени и виртуални.
Когато евреите правят това, те може да изнесат и други неща. Примерно оръжието. Не само ядреното - самолетоносачи, противоракетни щитове, под формата на бази, които днес се водят американски утре може да продължат да си се водят американски, а пък да стрелят срещу САЩ.
цитирай
6. bgman13 - Струва ми се, че мноого хоро преу...
01.01.2016 12:31
ok3223 написа:
Струва ми се ,че мноого хоро преувеличавате вината на евреите за днешното състояние на светът. Има и много други чиято вина не е по-малка ...


Е да, има и други, чиято вина е значителна. Защото всеки може да направи това което му позволи противника. Ако противникът ти позволява, значи и той е не по-малко виновен. Ако обаче, тоя противник на евреите, т.е. на държавата, който е тъждествен с народите по света, вземе да те послуша и пренебрегне значението на главния си противник, ще стане ОЩЕ ПО-ВИНОВЕН, А НЕ ПО-МАЛКО ВИНОВЕН.
цитирай
7. bgman13 - Евреите та евреите. Китай прекр...
01.01.2016 12:43
ok3223 написа:
Евреите та евреите. Китай прекрасно се оправя и без тях.


Сигурен ли си? Зората на хилядолетен Китай изгря на хоризонта в началото на седемдесетте. Тогава бяха положени основите на това, което днес се нарича Кимерика и Китай се откъсна от СССР и Източна Европа. И тая китайска зора беше дългосрочна, т.е. статегическа операция, която включваше последвалото разбиване на соцлагера и грабежа над него от страна на запада.

А днес, Китай продължава да приема американска зелена тоалетна хартия. Вярно, с това натрупано състояние в долари, Китай може да срине хегемонията на САЩ. Но това той ще направи докато е под еврейски контрол, който не изпуска Китай. Еврейската наднационална държава е стъпила с единия си крак в Китай, докато с другия е все още в САЩ. Но това е крачка. При това - поредна. Предишната беше от Англия в САЩ. Имеперският център ще стигне и до България, при това по-бързо отколкото си мислиш, защото Китайският залез също идва а Китай ще просъществува като имперски център даже по-кратко отколкото САЩ. Мисля даже, че САЩ ще повлече и Китай, вероятно чрез война.
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: grigorsimov
Категория: Политика
Прочетен: 28314625
Постинги: 4287
Коментари: 7547
Гласове: 8239
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031