Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
07.01.2016 09:38 - 2016 - Годината на Сатаната - 2016 = 666 + 666 + 666 + 6 + 6 + 6 !!! Автор: toross
Автор: grigorsimov Категория: Политика   
Прочетен: 3944 Коментари: 3 Гласове:
8

Последна промяна: 07.01.2016 23:46

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
         Съвпадение, игра с числата, масонско предзнаменование или поредната маниакална конспирация? Може да е още сто и шест неща, НО…

         2016 = 666 + 666 + 666 + 6 + 6 + 6 !!!
Нека кабалистите, последователите на Бафомет, илюминати, масони, тамплиери или просто нумеролози да си кажат мнението.

            И аз като още милиони пожелах най-доброто на приятелите през Новата година и най-вече здраве, радост и късмет! Но струпването на толкова шестици в годината и то трикратно числото на Сатаната / 666 / плюс още три шестици е съвпадение, което се случва веднъж на хилядолетия - 666 + 666 + 666 + 6 + 6 + 6 = 2016.

            Подозренията ми се засилиха, когато научих, че няколко масонски ложи са направили техни тържествени събирания, посветени на „Числото на Звяра/666/, които са прикрили като празник на Великия архитект на Вселената. Сред специалните ложи е и тази на пловдивския шеф на социалистите Гочиту Гергов „Слънце-Ориент”.

            Познати, добре запознати с кабалистиката бяха единодушни, че такова струпване на шестици е непознато и вещае само злини и нещастия. Според библейските текстове числото 666 се смята за символ на Антихриста, който щял да пристигне да управлява света преди Страшния съд. И това поверие съвсем не е несериозно. Например в Европейския парламент мястото с № 666 остава незаето, а в САЩ магистралата 666, известна като „Пътя на Сатаната” бе прекръстена през 2003 г. на магистрала с № 491, а в Русия смениха в Москва автобусен маршрут 666. Ако се върнем назад във времето ще открием, че известните идеологически сатанисти Маркс и Енгелс също са се занимавали с трите шестици. Дори Енгелс анализира това поверие в цял свой трактат – „За религията”. Последната книга на Новия завет „Апокалипсис” е пълна с числови загадки, които ни отвеждат към зловещото 666. И само като последна демонстрация – сборът на всички числа на рулетката е точно 666.

            Нумеролозите отбелязват, че трите шестици са неотменим атрибут на сатанистите, ведно с обърнатия кръст и пентаграмата. Дали е случайно, че в трета книга Царства/10:14/ се казва буквално: „Златото, което идеше на Соломона всяка година, тежеше шестотин шейсет и шест таланта.”

            Андрей Осипов, който няма нищо общо с теологията или кабалата, а е доктор по технически науки пише: „Това е брой хора, съблазнени от Звяра. То е посредник – две трети от хиляда или по-просто казано – 66.6, т.е. овладяването на света е преминаването на границата от 666”. Същият автор отделя значимо влияние и на бинарните отношения в света – Добро и Зло, черно и бяло, власт и опозиция. Любопитно е, че ширината на доларовата банкнота е с ширина точно 66.6 мм.

            Западни теоретици на тайните общества отбелязват, че зловещият сериен убиец Андреаш Брайвик, който хладнокръвно изби 77 души е бил активен член на масонската ложа „Свети Олав” в Осло и при това всичко в живота си е посвещавал на числото 6. Други припомнят думите на видния масонски теоретик дьо Кантельо, който през 1863 год. пише: „Като цяло битката на масоните винаги е била борба срещу църквата и християнската религия.”

             А едва ли е случаен и факта, че през 2016 год. предстои дебат в Европейския парламент за узаконяването на инцеста/кръвосмешението/. Едва ли не инцестът да бъде представен като „европейска джендър-норма”. В Дания, Швеция и Швейцария вече има люде, които определят себе си като „новото джендър-общество”. Шведската депутатка Моника Грьон съвсем официално внесе в тамошния парламент документ, в който настоява кръвосмешението да бъде легализирано. А в програмата на неолибералите в Скандинавия  е отбелязано, че „Легализацията на инцеста е завоевание на победилата в Сандинавия либерална революция.”

            Все ми се струва, че подобни съвпадения не са случайни точно през 2016 год. и пак си спомням зловещото съвпадение: 666+666+666+6+6+6 = 2016 !? Светът се обърка тотално, все повече стават непонятните жестокости и умопомрачителни терористични актове. Бойците на Ислямска държава режат глави по телевизията с гордост, западнала в тежък комунизъм държава като Северна Корея взривява водородна бомба и правят това, за да подсилят националната си гордост и отбележат рождения ден на техния комунистически вожд. И още, и още…

            Наистина ни остава надеждата, че Бог ще бъде с нас и през настоящата година и отново доброто ще победи.




Гласувай:
8



1. krumbelosvet - Моята версия за "числото на Звяра" е научна и естествена.
07.01.2016 13:18
И се основава на Библията и Икономикса, като има потвърждение в господството на днешни "силни на деня". Постингът ми е "666 днес".
цитирай
2. dimat - Абе,хора,вие наистина не сте в ред!
08.01.2016 00:19
Какви "апокалиптични" числа са замъглили съзнанието ви?!

Не разбирате ли,че даже и най-точната наука математиката,чрез всякакви математически еквилибристики,непонятни за масовия световен абориген(и аз съм такъв),може да се използват за да "докажат" каквото си искат всякакви мошеници.

Особено,писалите,преписвалите,натъкмявалите всякакви "библии".

На мнозина от вас е известна математическата "еквилибристика"(издържана математически),чрез която може да се докаже,че 2=3!

Вие вярвате ли,че това е така и дали ще се съгласите да размените вашите 3 лева с някой за два?

Или,вашите 3000 лева с с 2000?! Нали е едно и също?!Заменяте 3 с 2 пред някакви си нищо не значещи нули и готово!Ха направете го!

По същия начин могат да ви докажат,каквото си искат и с числото 666.

Я си спомнете какви апокалиптични картини ви вещаеха мастити гадатели,екстрасенси,прорицатели и...кой ли не,в навечерието на 2000 година.Някои наивници даже си изкопаха гробове,други идиоти си направиха ритуални колективни самоубийства...ама вождовете им май не се самоубиха?!

Ами,я си спомнете за истерията обхванал световното стадо под влияние на "медиите",в навечерието на 2012 г.?!!!

Боже,Господи!Сигурно и Ти се чудиш какво малоумие е обхванало "най-висшето Ти творение"!!!
цитирай
3. sokoli - Трите шестици незабележимо отд...
10.01.2016 05:08
Трите шестици незабележимо отдавна атакуватъ душите, ни презъ сетивата. Те са вписани ужъ случайно чрезъ завъртулки въ логотата (вижте логото на кока колата) рекламите, и интернета най вече въ детските филмчета, книжки и тетрадки, чашите, и др. и др. Последно което ми направи впечатление е новогодишна играчка съ стилизиранъ образ на "дядо мразъ". Очите му мъртви, брадата му се състои отъ три кичура завити като шестици. Аз съм художникъ и виждамъ въ картинките посланията имъ, категорични са неслучайно са натрапени шестиците като и много други сатаниски образи. За сетивата слухъ и обоняние не съм наясно, но чувствамъ и към тези сетива е страшна агреията. Азъ ако имахъ Рожба докато ми израстне щяхъ да я чувамъ далечъ отъ разни тв ,интер облъчватели, далечъ отъ училище, далече отъ градовете докато поотресне и заякне сърцето й. После сама да си избира пътятъ. А относно пророчествата Богъ няма да забрави, но отлага, че дано се събудятъ сърцата на повече човеци. А поразата към/въ Човека отдавна е настала. Както казах по горе унищожението незабележимо е настало. Който е буденъ вижда и може си предпази душата и сърцето.
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: grigorsimov
Категория: Политика
Прочетен: 28318304
Постинги: 4287
Коментари: 7547
Гласове: 8239
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031