Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
24.01.2016 22:26 - Поредният тест за здравия разум на християнското европейско Стадо: Кръщанетата били забранени! Автор: fascindoo
Автор: grigorsimov Категория: Политика   
Прочетен: 3450 Коментари: 4 Гласове:
4


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
Излезе информация тези дни в някои италиански медии за решение на Европейския съд за правата на човека, в което се казва, че едно от тайнствата в християнската религия – кръщането – ще бъде забранено.

Било незачитане правата на отрочето ви, понеже реално никой не го е питал дали иска да се отрече от Дявола или няма такива намерения за този си живот.

Казва се още, че невъзможността да посветите детето си на Бога ще влезе в сила от март месец 2016 година.

 

Но защо е това отлагане?

 

Моето предложение е да не чакаме толкова дълго, а още от утре не само християнското кръщение на бебета да се забрани, ами въобще даването на имена на новородените. За да бъдем верни на европейските ценности.
Така де - практиката да кажеш как някой ще бъде наричан до края на живота си е в противоречие с най-добрите интереси на детето, в съответствие с чл. 3 от Конвенцията за правата на детето, ратифицирана на 25 май 1992г. Това право гарантира личната свобода.

Кърмачетата, в действителност, все още не са в състояние да разбират и да упражняват свободната си воля.

Във време на миграция и преселение на народите, мисля, че е недопустимо на бебетата да се дава и гражданство. Ами, ако детето един ден не се чувства точно като белгиец? Представете си колко репресирано ще се види изведнъж младото същество, когато осъзнае, че вътрешно в себе си то винаги е искало да бъде севернокореец, примерно.

 

Неприемливо е също невръстни, току-що появили се малки човечета да бъдат обличани и хранени. Как така, като те не са го избрали сами?

Хубаво, де. Да кажем, че сте потъпкали гореспоменатите права на отрочето си. Стигате до момента, в който трябва да му предоставите образование. Съществото, което сте създали обаче, още се води невръстно и вие се предполага, че трябва да решите вместо него.

Да, ама – не. Нямате позволение. Половината евро конвенции ви възпират.

Изчакайте го да стигне гласоподавателна възраст и му дайте свобода тогава. Но не го обременявайте с храната, която вие мислите, че то трябва да яде. С дрехите, които вие считате за удачни да носи. С образованието, което сте сметнали, че е добре да получи. И така нататък, и така нататък.

 

Оставете своето новородено на самоход и ако оцелее до 18 години, значи е станало чудо и евро директивите наистина работят и имат смисъл.

Съветският съюз в това отношение поне беше честен. Не вярваме в Бог, вярваме в усиления труд на пролетариата. Чисто и просто. Без глупости за човешки права и евро-атлантически ценности.

Това е положението. Ние сами се натискахме да бъдем част от цялото това лицемерие. Сега децата ни ще го отнасят по презумпция.

 

Днес би бил голям ден за Европа, ако такова решение наистина се приеме. То за щастие все още не е истина. Обаче по пътя, по който сме тръгнали, утре съвсем спокойно може да е вярно и да се наложи да развиваме чисто нов вид туризъм – религиозния.

Либертинажът на Европа минава граници, които все повече значат обезличаване, обезверяване. Убийство на нашата собствена култура, за да сме гостоприемен организъм за гнидите на чуждоземните вери и традиции.

Ксенофобски мазохизъм или нещо подобно. Невиждан кретенизъм залива континента.

Ще поживеем и ще видим.

А аз ви оставям тук, защото явно трябва да говоря с адвокат по европейско право.

 

Може да се окаже, че наистина има за какво да съдя родителите си. Явно са ми нарушили две трети от правата само в първите няколко години от скромното ни познанство.

 

Европа забранява кръщенето в църква?

24 January 2016

По:

 

Радост Петрова

 

Идиотско сатанинско, но...,
засега е ФАКТ!




Гласувай:
4



1. bliz - Не може за християните да има забрани, а за другите религии - не !
24.01.2016 22:49
А в другите религии - исляма например, родителите не правят ли някакви обреди, с които детето се обвързва с религията, без да бъде питано? Не се ли нарушават правата на тези деца? По същата логика трябва и там да се забранява, но ще бъдат пометени управляващите в Брюксел, никой няма да им уважи забраните.
цитирай
2. grigorsimov - Не, че се плашат от мюсулманите,
24.01.2016 23:11
Но реално, войната на световното еврейско юдомасонство е, - само против християнството. И особено срещу православието, и... славяните!!
цитирай
3. lidislidis - Ми то се обезмисля и родителските права тогава
25.01.2016 00:22
На детето трябва да му се дават собствени права още при самото раждане, а не при пълнолетието му..Доста глупави закони и аргументи посочват еврейските подлоги...
Според тях родителските права и задължения следва да отпаднат със самото раждане на детето. Що за тъпизъм с последици ще е....
цитирай
4. dimat - Каквито сме си тъпи говеда,
26.01.2016 18:47
всякаква мерзост спокойно си минава и ние се държим точно,като добитък,а се засягаме,че евреите още преди 3000 години са ни обявили за такива.

Ами,точно така си е!Всичко си минава и няма никаква реакция,ама не реакция пред телевизора,или компютъра,а навън ,масово,на улиците.

Всичко си върви по план - първо се пуща като "някакъв слух",като "някакъв си проект",изчаква се малко стадото да свикне и веднага се появява съответната директива,или "закон".

Стадото пак не реагира.

Браво,това се очаква.

Утре ще бъдат създадени такива "права" на децата ви,че на вас ще оставят само задължението да ги раждате и финансирате по-нататъшното им "правилно отглеждане от държавните институции".

Така ще си отглеждате бъдещите еничари,които по заповед от държавата,ще ви водят към дръвника.

Добрата "новина" е,че няма въобще да ги познавате...а всъщност,кой знае - може да ви ги посочат в мига,когато ви кълцат главите.

А и на тях може да посочат овчите им "родители",които са оставили да им отнемат децата.Спомняте ли си за "Време разделно" и какво казваше Кара Ибрахим на баща си?!

Та така,продължавайте да "философствате", докато ви зачислят към бъдещите еничари.
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: grigorsimov
Категория: Политика
Прочетен: 28358090
Постинги: 4299
Коментари: 7559
Гласове: 8247
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930