Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
04.02.2016 14:21 - Отказ от ЕГН-та, пенсионни осигуровки и другите тришестични штрих знаци за електронно запечатване на свободните хора! logoslovo.ru
Автор: grigorsimov Категория: Политика   
Прочетен: 2385 Коментари: 1 Гласове:
5

Последна промяна: 05.02.2016 10:57

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
Още има здравомислещи хора по земята. И все повече се убеждавам, че те са там, където се е съхранил православният дух на руските староверци. Бог да ти помага, Семьон Логинов, и на семейството ти, да не се окажете зависими от западните кукловоди, когато всички хора ще ги оставят без нищо и ще ги принудят да подскачат за коричка изкуствен хляб, след като вече са продали безсмъртните си души на атихристовата власт, и са ги подкарали нататък, по етапен ред, към самия дявол-антихрист.

Разбира се, поръчковите коментатори във видео-клипа (чиито думи предаваме по-долу), са с напълно филтрирано от антихристовите медии, съзнание:

 

 

Семьон и Елена Логини, считат себе си за православни, но на църквата не вярват, нито на държавата. Семейство Логинови се отказали от задължителните за всеки гражданин, документи, ЕГН-та и пенсионни застрахователни свидетелства. Мъжът е уверен, че в тях е скрито числото на звяра – 666.

 

image

Истински руски мужик - Семьон Логинов

 

- Отказал съм се от ЕГН и от Личен номер за пенсионно осигуряване. Сега планирам да подам заявление за отказ от застрахователната медицинска полица, в която също има номер. Трябва, пред Бога, да се откажа от тези /дяволски/ номера

В това начинание жена му напълно го подкрепя.

– Аз намерих мъж съмишленик и той ме намери мене. И както се казва, един – друг се подкрепяме в живота.

 

 

Заедно с още четирима члена на семейството, Семьон Логинов възнамерява да изпрати нужните документи в съответните държавните служби, разбирайки добре, че никога няма да могат да получават пенсии, макар и да са ги заслужили.

 

..............

 

– Нямайки съответните техни документи, нашата служба няма да може да отчита пенсионните им права и, съответно, няма да може да им определи пенсии... – заявява Началникът на пенсионната служба...

 

Това добре го знаят и самите Логинови, и казват, че ако не им разрешат да получават пенсии, без ЕГН, те няма и да чакат полагащите им се пари.

 

– Мисля, че Господ няма да ни остави, и както нашите свети Отци са казали, ние и със земица ще можем да се прехранваме. И ще се готвим за най-лошото, - казва жена му Елена.

 

А според Семьон Логинов, още от сега трябва да се готвим за най-лошото, защото той вижда наближаването на Апокалипсиса. Става дума за имплантиране на микрочип, на всеки руснак, до 2025 година (според официално публикуваните закони и графици!!).

 

Семьон вярва в пророчествата на Йоан Богослов за Апокалипсиса, където било казано, че преди края на света ще настъпи такъв ден, когато на всеки човек ще бъде поставен знак на ръката или челото.

Семьон Логиное вярва, че в бъдеще на всеки човек ще бъде поставен знак, каквито се поставят сега на всички продукти, - без който знак, никой не ще може, нито да купува, нито да продава, каквито и да е стоки... А след това ще настъпи Апокалипсисът. И че знака на звяра, трите шестици, в документите специално го вкарват масоните. Това също го е прочел в интернет. И сега той навсякъде вижда символите на “свободните зидари“ /масоните/, даже и върху тубите с гориво...

 

 

http: //www.logoslovo.ru/forum/all_1/topic_13761/ Превод, Григор Симов

"Ако с нас е Бог, кой ще е против нас!"




Гласувай:
5



1. django - Божият печат са Божиите закони, ...
07.02.2016 13:47
Божият печат са Божиите закони, който е поставян на челото - символ на вярата и мисълта, или на ръката - символ на труда и действието.
Белегът на звярът също са закони, които са в притиворечие с Божият закон - законите на вавилон, които ще бъдат звъведени в целият свят, но преди това трябва да го потопят във хаос, което става пред очите ни, включително и в България, за да имат предпоставки да въведат диктатурата, като "лекарство" на хаосът , койт са създали спред девевизът на вавионците "ред от хаосът".
Бог се интересува от вярата на хората, защото делата им са според вярата. А не от някакви физически белези и джаджи, които принудително или несъзнателно могат да бъдат сложени на хората против волята му.
И Бог ще осъди тези които съзнателно и доброволно отстъпят от Него и приемат белегът на звярът за да останат в системата на Вавилон и да имат право да купуват или продава чрез обединената система за електроно разплащане, която скоро ще замени хартиените пари.
Тези които пазят Божиите заповеди, Бог призовава да излязат от Вавилон. В Библията пише всичко, както ще бъде. Четете внимателно.
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: grigorsimov
Категория: Политика
Прочетен: 28360192
Постинги: 4299
Коментари: 7559
Гласове: 8247
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930