Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
13.03.2016 20:38 - Неизчерпаемата свободна /безплатна/ енергия и Новият Световен Ред- свидетелства на Аарон Русо
Автор: grigorsimov Категория: Политика   
Прочетен: 3090 Коментари: 1 Гласове:
5

Последна промяна: 15.03.2016 13:07

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg

Новият Световен Ред, основан на монопола върху нефта и газта, който се строи от елита на англосаксонците (банкерите евреи), ще рухне веднага, ако бъдат пуснати в действие забранените технологии за свободна, безгоривна енергия.

Светът се ръководи именно от клановете на Ротшилд и Рокфелер, като Ротшилдови командват предимно Европа, а Рокфелерови, Америка. Но като цяло, това е една система, която сега се опитва да построи т.н. Нов Световен Ред, който фактически ще е – Глобална Диктатура.

За тези планове на банкерския елит, разказа американският кинопродуцент Аарон Русо, който бил в приятелски отношения със семейство Рокфелерови.

Веднъж Русо присъствал на съвещание, където финансовата върхушка обсъждала плана за налагане на Нов Световен Ред. Като начало трябвало да се взривят кулите-близнаци в Ню Йорк, а след това да се обяви пред целия свят, че това са го извършили несъществуващи терористи. И по този повод да бъдат превзети – Авганистан, Ирак, Либия, Сирия, Иран, - за да им се отнеме нефтът. Рокфелер, смеейки се, казал на Аарон Русо, че войната с тероризма никога няма да беде спечелена, защото как може да се спечели война, в която, на практика, няма никакъв враг.

Русо виждал лъжа и лицемерие във всяка дума и постъпка на банкерския елит. Създаването на “Федералната Резервна система“, в началото на двадесети век, било нужно, за да бъде направен доларът, главна международна валута, и да бъдат привързани към него всичките валути, та после целият свят да бъде поробен на тяхната доларова парична система, необезпечена със златни запаси.

На Аарон Русо въобще не му харесало това, което замисляли Рокфелерови, и той ги попитал: Защо ви е нужно всичко това, когато всичките пари и цялата власт са ваши? А Рокфелер му отговорил: Всичко е мног просто. За да можем на всеки човек да поставим чип!  И когато на всеки имплантираме чип, и този чип бъде включен към единен контролиращ център, целта ни ще бъде постигната. Т.е. всеки човек /финансите и личният му живот/ ще е под пълен контрол. И позволи ли си някой, крачка в дясно или крачка в ляво, просто ще му изключим чипа, - казал Рокфелер. И това е главната им цел. А построяването на тази (световна) електронна диктатура, е в ход, вече две десетилетия.

И щом успеят да узаконят имплантирането на електронните микрочипове, веднага ще дадат команда за внедряване на безгоривните технологии. Защото с помощта на чиповете ще може да се контролира потребяваната, иначе безплатна, електроенергия, на глава от населелнието. И така, безплатния ток (от ефира), ще го направят платен.

На неудобните за системата хора, ще изключват микрочиповете. Т.е. волнодумците ще бъдат лишени от средства за съществуване и ще бъдат обречени, или на робство, или на гибел. Планетата Земя ще се превърне в електронно-управляем концлагер.

В интернет могат да бъдат намерени много изказвания на предстваители, на световния елит, които говорят за нуждата от намаляване на населението, и то, не само десет пъти, но десетки пъти!

Това наистина са людоедски програми. Тези хора, представителите на елита, казват, че ненавиждат цялото човечество. Те искат да имат неголяма група роби, които да ги обслужват, а цялата земя, цялата природа, в първосъздадения и вид, искат да стане тяхна. И на тях, хората просто им пречат.

И все пак тези варварски планове могат да бъдат разрушени, и единият от начините е, въвеждане (в Русия) на безгоривните технологии.

У нас има разработки в областта на безгоривната енергетика и в областта на студения ядрен синтез. Тези две конкуриращи се технологии са много добра алтернатива. Т.е. цената на тока, след внедряване на тези технологии, ще се намали многократно, и икономиката ще се развива с огромни темпове.

И дали тези сатанински планове на световната олигархия ще бъдат реализирани, - до голяма степен, зависи от Русия.

 

Извадка от края на видео за Свободната енергия и НСР:https://www.youtube.com/watch?v=Ldr47_zGZLM&spfreload=10

 

Превод, Григор Симов


Източник:

 

https://youtu.be/PX-HMQUG0eA




Гласувай:
5



1. krumbelosvet - Отмирането на нефтопродуктите е отдавна презряло.
14.03.2016 09:44
Прав е авторът, че те са покритието на зелените хартийки. Но докато светът се усети, беше създадено ново покритие - US харчат за въоръжаване повече от целия останал свят, с неговите пари. При това харчат не само за железа и експлозиви, а за нечувани, фантастични технологии ЗА УПРАВЛЕНИЕ НА ВСИЧКО - мозъка, здравето, властта, войната и даже научно-техническия прогрес. Тая "фантастика" започна с гения на Норберт Винер. Днес под "кибирнитика" е прието да се разбира "компютрика" но компютрите са само един от инструментите.
Строс Кан беше свален от самолета и морално ликвидиран, защото си позволил да се изкаже против господството на долара. Който си позволи да разработва безгоривни технологии, ще бъде ликвидиран физически.
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: grigorsimov
Категория: Политика
Прочетен: 28348264
Постинги: 4298
Коментари: 7556
Гласове: 8246
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930