Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
14.03.2016 12:45 - Пъзелът на Сатаната, Измамата на хилядолетието! Подмяната на развитието на последната човешка цивилизацията е в ход, Автор: varg1
Автор: grigorsimov Категория: Политика   
Прочетен: 4133 Коментари: 5 Гласове:
8

Последна промяна: 14.03.2016 12:47

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
Днес, всички лидери на Европа, които изсипаха върху главата на обикновения българин най-гнусните обиди и заплахи от първо лице през 2007 година и после в началото на 2013 и 2014, доказаха шокиращото твърдение, че са слаби подкупни политически пионки. От екраните на същите медии, от страниците на същите вестници, от електронните издания и радиостанции сега те благославят, хранят, подслоняват и обгрижват измамата на хилядолетието.

Как тези велики нации, с тези богоизбрани и несъгрешими политици допуснаха на територията на страните си хора без документи и самоличност? Как така отказът да бъдат снети пръстови отпечатъци вече се нарича състрадание и болка, а не престъпление? Какво се случи в главите на премиери, кралски особи и висши дипломати? Кой пренаписа историята на човечеството и връчи новия сценарий на актьорите облечени във власт?

 

Отговорът е само един. Подмяната на развитието на последната човешка цивилизацията е в ход.

В нея няма място за интелект, култура, социални придобивки и мирни времена. Нахлуването на чужди за европейската култура маси е най-зловещият удар срещу истинските ценности на системата. По високите етажи в ЕС е извършен пробив. Откровен акт на вътрешна група изменници в самото сърце на Брюксел. Предателството на съюза е факт. Безспорен. Кървав. Безмилостен.

 

Ние сме във война. Нова зловеща по своя характер и мащаби война.

Всички завоевания на нашата система бяха предадени от вътре. Обезоръжената Европа в течение на само 20 години е на колене. Без армии, без подготвени войски, без оръжия, без самолети и танкове. Предварително и напълно доброволно Европа унищожи сама своята огнева мощ. Европа не произвежда войници. Европа произвежда лигльовци. Войници започнаха да произвеждат масово на друго място близко до границата на обетованата земя.

 

И в година 2015-та най-голямата чужда войска прегази Европа и окупира безпроблемно нашата свещенна плът.

        До края на годината чуждите войски ще се дислоцират и подготвят пролетната си офанзива. Веднъж попаднали на територията на континента завоевателите ще се въоръжат за броени дни. В цунамито от измама в Европа нахлуха обучени полеви войници и командири, експерти по взривове, терористи, програмисти, хакери и обикновени джихадисти. Като задача номер едно пред все още устойчивите правителства стои спешното преоборудване, увеличаване на числения състав и подготовка на националните отбранителни системи за водене на активни противодействия на различни провокации в градска среда. Скоро Швейцария засили военното обучение на населението си със специални програми. Странните съвпадения на факти от засекретени доклади станали публични в малки немски медии доказват тезата, че пред очите на 500 милиона граждани на Европа се подрежда пъзела на Сатаната.

http://novotopoznanie.com/Пъзелът-на-Сатаната.html

 




Гласувай:
8



1. kunkata - Да, да
14.03.2016 13:48
За нас се изисква да бъдат снети пръстови отпечатъци, за да отидем на лекар. А за тях е страдание!
цитирай
2. chetohche - ЦРУ и Финасовият интернационал с ...
14.03.2016 14:33
ЦРУ и Финасовият интернационал с олигархията на САЩ, направиха Франция да е черна и с джамии, още от 1960те, за да объркат синдикатите и левите партии. Днес този опит на онези същите зли сили на капиталистическата върхушка, го прилагат в днешната финансова и икономическа криза.. ЗАЩОТО, ТЕ УПРАВЛЯВАТ СЪДБАТА НА СВЕТЪТ И ОТДЕЛНИТЕ ДЪРЖАВИ, ЧРЕЗ - РАЗДЕЛЯЙ И ВЛАДЕЙ!

Да не мислите, че Саудитска Арабия, я е грижа за другите мюсюлмани, та те са расисти и в страната им само едно племе взима всичките блага. ЦРУ и капиталистическата върхушка на САЩ, карат саудитски НПОта да финансират джамии в Европа и Русия. И насочват поток от такива бежанци.
цитирай
3. chetohche - Бог не иска евреите да правят мон...
14.03.2016 14:45
Бог не иска евреите да правят монархия, ТОЙ описва монархическият - десният гнет, който ще сполети народът. А дяволът - господар на светът, предлага на Исус да стане цар на някое царство от светът, което показва кой раздава силата, славата, и царствата в този свят. В Деянията на апостолите, апостолите събират парите от собствеността на всички, и ги раздават и се издържат с тях. Знаехте ли го, защо го крият. А 666 е последната валута на капитализмът. Хитлер е издигнат от финансовият интернационал, а те се канят да затрият и християнството, така казва Кристиян Раковски. Хитлер: "Правителството няма да защитава интереса на германският народ, чрез икономика, организирана от държавата, а ще подкрепя частното предприемачество" http://www.dokumentalni/?p=3139
"Бедни са глупавите" - фраза изричана и от Иван Костов, и която е главната философия на дясното. Ето защо наричат нацизмът и фашизмът, крайно дясно.
Маркс работи за прогресивен буржоазен вестник, нает е да доказва Адам Смит и Дейвид Рикардо нучно, а той доказва научно, че те грешат - не може да докаже обратното и е уволнен.
"Бедни са глупавите" е научно - прогресивно дясно, а е приоритет на лявото да отстоява научното, затова има и ненаучна дясна идеология - консерватизъм който казва: "Бог е решил бедните да са бедни" ние живеем в най-добрият възможен свят. Те казват, че и Бог е сложил царят и монархията, но в Библията казват че манархията е сатанизъм.
"Бедни са глупавите" - фраза изричана и от Иван Костов, и която е главната философия на дясното. Ето защо наричат нацизмът и фашизмът, крайно дясно. Преди месец, институтът за пазарна икономика - ИПИ, доказваше това, като заявиха - че само 2% от висшистите са бедни. Само 1% от българите имат над 1000 лева в банките. Маркс: "Гладстон тук казва, че би съжалявал, ако наистина е така — но че е така: това опияняващо увеличение на власт и богатство се ограничава само върху имотните класи." Гладстон, казва, че растежът се отнася само за имотните класи.
цитирай
4. chetohche - Фашизмът е антимарксизъм, опра...
14.03.2016 14:47
Фашизмът е антимарксизъм, оправдаващ слабостите на капитализмът със слабости на генетиката и подборът, и оправдаващ кризите на капитализмът със синдикатите и демокрацията. Фашизмът подкрепя капитализмът чрез държавна помощ. Капитализмът е плутокрация с имитация на демокрация, а фашизмът е сваляне на маските.
http://www.truthdig/report/item/karl_marx_was_right_20150531
цитирай
5. mihala - На всяко действие трябва да има п...
15.03.2016 12:15
На всяко действие трябва да има противодействие, а нашето къде е? Битката за душата на човека е голяма и той си мълчи.Защо, защото страхът е у него по-голям от добродетелта.
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: grigorsimov
Категория: Политика
Прочетен: 28314111
Постинги: 4287
Коментари: 7547
Гласове: 8239
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031