Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
14.06.2016 17:57 - Атонският монах-схимник Онуфрий: Страшната истина за патриарх Кирил и католиците (превод от видеозапис)
Автор: grigorsimov Категория: Политика   
Прочетен: 3464 Коментари: 1 Гласове:
4

Последна промяна: 14.06.2016 22:46

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg

В името на Отца и Сина и Светаго Духа, Амин. Получих следното съобщение: Благословете отче. Нима Света Гора се уплаши и няма кой да каже истината в очите на предателя патриарх? Ако монасите са се поклонили на предтечите на Антихриста, какво тогава да правим ние – миряните? Или не съм прав? Защото гледам как посрещат в Света Гора еретиците Алфеев и Гундяев. Алфеев вече измени Символа на Вярата. Този въпрос вече вълнува много руски православни хора. А защо така тържествено и мълчаливо посрещат, и самия Патриарх Кирил, и президента Путин.“

 

- Ето на този въпрос искам сега да обърна внимание и да отговоря.

 

Андрей! Както каза отец Гавраил и както казваше нашият отец Рафаил, - ти го знаеш, - Не всички монаси, слава Богу, са се уплашили, и не всички монаси се плашат. Ние също не се плашим и не вървим по течението на това мълчаливо съгласие и отстъпничество, на това мълчаливото приемане на апостасията (отстъпничеството), ересите и всяка неправда. И затова в този запис казваме, че посещението на Патриарх Кирил, т.е. на лъжепатриарха, понеже, за нас той /според 15-тото правило, което нарича еретик, всеки, който подгазва догматите на Православната Вяра/ е лъже епископ и лъже учител. Зтова, за нас той е лъже-патриарх.

Затова, неговото посещение на Атон можеше да стане, само след като се е състоял събор на Света Гора. А той се събира два пъти годишно, и в този събор участват представители от всичките атонски манастири, като присъстват и игумените на самите манастири.

Неотдавна се проведе двоен събор на Света Гора, и за голямо съжаление, този събор не излезе с ясно православно решение, по повод еретическите документи, които се подготвят за т.н. Всеправославен Събор, който ще се проведе след две седмицина на о. Крит. И патриархът, като знае каква е позицията на Светия Кинотис, можа спокойно да пристигне. Но ако всички светогорци бяха заели православна позиция и бяха приели православно ршение, осъждащо, както самите ереси – екуменизъм и папизъм, така и еретиците /защото не може да има ерес, а да няма еретици/, патриарх Кирил нямаше да се осмели да дойде.

Ние знаем, че ако сега се шири и се разпространява ереста на екуменизма, то тя има своите конкретни ересиарси, ереси-носители, каквито са, Вселенският Патриарх Вартоломей, Патриарх Кирил Гундяев и митрополит Иларион... На другите патриаршески катедри също стоят добре подготвени екуменисти, които до възкачването си на патриаршеския престол са били активни участници в екуменизма и в Световния съвет на църквите. И ако Светият Кинотис беше приел Православно решение, тогава патриарх Кирил просто нямаше да сме да дойде. Но понеже Светият Кинотис излезе с поредното си молително и увещаващо писмо: - „преразгледайте там някак документите за събора! Ние предлагаме такива и такива изменения“... Но когато го няма горещото изповедание на вярата, за отсичане на еретиците от църковното тяло и за прекратяване на евхаристийното общение, - патриархаът си дойде съвсем спокойно и го посрешнаха със всичките почести за православен патриарх, с камбанен звън, с многолетствия и служби, и с молебени.

За православните, които не знаят и не вникват в проблемите и в същността на екуменизма, това ще е поредното облъщение (измамване), защото тези които се съпротивяват на еретическите действия на патриарх Кирил, на апостасийния епископат и останалото свещенство, са малцинство. Но Истината Христова, слава Богу, не е в мнозинството, нито само в епископите или монасите, или в свещениците, а е във всичките истинно вярващи в Христа.

По думите на свети Максим Изповедник, в Христовата Църква е този, в когото е првилното изповедание. И ако на Света Гора, само двама-трима, десет или двадесет човека, останат верни на Правослвната вяра, това ще означава, че Света Гора не мълчи и не приема предтечите на Антихриста. А ако понятието - “предтечи на Антихриста“ за някого звучи много грубо и недопустимо, по отношение, да речем, за патриарх Кирил, или за Путин, то, ако разгледаме самото понятие за антихриста, ние знаем, че това ще е човек, в когото ще се всели самият сатана. И той ще е жива личност, - човек, който ще поиска за себе си, - и религиозно поклонение, и признаването му за световен Управник. “С два рога, два пътя и две пипала, той ще улавя душите човешки“. Това ще са - религията и политиката. За религиозните хора, това ще е създаването на единна религия и един Бог, и приемане, че всички вярващи са деца Божии. А за улавянето на светските хора, това ще е – построяването на Новия Световен Ред, чрез Глобализацията и натрапването на електронни документи, лични ЕГН-та, чипове, лазерно татуировани знаци (щрих-кодове) и т.н.

Патриарх Кирил, като стар участник в екуменизма, е действителен член и служител на тази нова религия, която подготвя идването на антихриста (а всъщност – възцаряването на антихриста, защото антихрист не идва от небето, а е реален, земен човек, - школуван юдосатанист, евреин от дановото колено! Г.С.). Смело потвърждавам екуменизма на патриарх Кирил.

Гледано абстрактно, ние трябва да обичаме всички хора, и другите вери, и да общуваме с тях... Но знаете, че според Православната догматика и Православните канони, е забранено да се молим заедно с друговерци, - и той го знае това. Ако разгледаме екуменизма не така абстрактно, - той просто подгазва православните канони. Но ако разгледаме екуменизма му, през призмата на Втория Ватикански събор на папистите, който се е провел 1962 -65 година, се оказва, че целият екуменизъм на лъжепатриарха Кирил е много точно и последователно изпълняване на тези ватикански решения. Той не е хаотичен, той не е безпринципен, той не е случаен, защото всяко действие на патриарх Кирил, пряко се свързва с некое от решенията на втория ватикански събор. Това можете да проверите и сами, братя и сестри, като се запознаете с решенията на втория ватикански събор, като прочетете за тях, във противокатолическия катехизис, публикуван на сайта „Третий Рим“.

А че екуменизмът на патриарх Кирил е служение на бъдещата религия на антихриста, искам да посоча още неколко знакови неща, например, какви решения е приел Ватиканският събор. А той е приел ДОКТРИНАТА НА БЪДЕЩАТА РЕЛИГИЯ НА АНТИХРИСТА.

И патриарх Кирил, като участник в екуменизма, изпълнява тази доктрина, изпълнява решенията на Втория Ватикански събор.

След това, много е важно да се разбере, че съвременният Ватикан, папата Римски и Кардиналите, за разлика от обикновените католици, вече не вярват в Христа. Те имат нов култ, те се кланят на Луцифер, те се кланят на Сатаната. Външните атрибути на католицизма са маски и прикритя, за измама на обикновените хора.

Продължават си по същия начин да отслужват меси, продължават песнопенията и тържествените католически обряди, но вътрешната същност на католицизма, вече отдавна е превърната в дяволопоклонство, в поклонение на Луцифер. За тези неща можете да видите филма на Галина Царёва “Октоподът“, и свидетелствата на Кевин Ант, за сатанинската организация “Деветият кръг“.

След това е много важно да се разбере какво представлява съвременният папа, и не само конкретната личност Франциско Бергольо, защото папите, вече, не едно столетие, са членове на този „девети кръг“, където ритуално убиват деца, като преди това ги изнасилват, а след това ги убиват, изяждат ги и им изпиват кръвта. Те са реални дяволопоклонници и реалн жреци на Сатаната, на когото и служат. И затова признанието на патриарх Кирил, че Франциск му е брат, че имат една вяра, че срещата им преминала в братска атмосфера, - е разтръсващо свидетелство, че те наистина са братя, но не в Христа.

Ето това трябва добре да се разбере, че патриарх Кирил и Римският папа, наситина са братя, но не в Христа! Те могат да са братя само в тъмнината, в лъжата, в сатаната, и в йезуитското им лукавство. Да, в това те са братя, безусловно, и само за неразбиращите, това е двусмислие, кавато е и всяка йезуитска дума.

Но слава Богу, че на Света Гора има руски монаси, които разбират цялото това йезуитско лукавство, - не го приемат и го отхвърлят. И колкото Господ ни даде сили, колкото ни даде живот, ние ще се борим с тази ерес, със всяка ерес, и конкретно срещу тази антихристова ерес, с екуменизма и новата религия, която ще се натрапва на цялото човечество, - ние ще се борим, с Божия помощ, с помощта на Царицата Небесна – Света Богородица, с молитвите на нашите Светогорски отци и на всичките Светци, и вярваме, че с Христа и в Христа, ще победим.

 

https://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=KMkv_gV2inQ

 

Превод, Григор Симов

 

Господи, благослови!




Гласувай:
4



1. yolanta - малко продължение
17.06.2016 12:11
...но Католиката е свързана именно с Масонерията, даже не виждат нищо лошо да им се преотсъпват катедрали и базилики за да извършват там своите масонски церемонии.Това в Италия е практика , която никой не осъжда.
Не ми чакайте някакъв митичен юдомасон и то от почти унищожено племе от колената на ИСРАЕЛ ( Йаков) ,а гледайте папата ! Вижте го как икуменира и омайва !
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: grigorsimov
Категория: Политика
Прочетен: 28363399
Постинги: 4299
Коментари: 7559
Гласове: 8247
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930