Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
24.08.2016 14:03 - ДЕМОКРАТИЧЕН ТЕРОРИЗЪМ, Автор: zahariada
Автор: grigorsimov Категория: Политика   
Прочетен: 2137 Коментари: 1 Гласове:
3


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
Не стана ли ясно на всеки, че външната политика на Съединените щати подрива целия свят, включително американските граждани? Не! Хората, които си гледат удобно предоставяните им новини, са много повече. Ако включим към тях и подчинените на хилядите неправителствени организации и други пряко и не пряко зависещи, по целия свят, от глобалната структурна мрежа на западния алианс – ще получим общата бройка на теле-стадото. Тоест, огромен процент зомбирани кретени зависещи от водещите медии и специално изменените национални закони и правила.

Пропагандните медии занимават „тези в обора“ с все същите фуражи, всеки ден, и на малцина отвътре им идва да погледнат от другата страна на оградата.

Какво се вижда там в далечината?

В Йемен се извършва геноцид над цивилното население, което едвам издържа санкциите наложени им от ООН, САЩ, Обединеното кралство (ОК) и НАТО. Почти целия алианс в комплект. Това не е като да санкционират Русия и да се тръшкаме от смях с резултатите от същото, така че правете разлика.

Ембаргото/блокадата срещу тази страна е в директно нарушение на няколко точки от Член II на  Конвенцията за преследване и наказване на престъплението геноцид.

image

Колаж от Хюсеин Албухаити

Тези момчета се казват Абду и Маруан. Те и цялото им семейство бяха обстреляни с бомби М-69,  в Хаджа, в една зона граничеща със Саудитска Арабия (СА). Техните баща, майка, братовчеди и всичките им близки роднини, 12 души общо, бяха избити. Двете деца оцеляха сами и без храна, подслон и медицинска помощ повече от 2 седмици. Ако евентуално някой ги е намерил, възможно е да ги е закарал до болница, на която обаче и липсват нужните средства и оборудване за да се погрижат за раните им, благодарение на нелегалната блокада наложена на Йемен, одобрена от ООН и поддържана от водените военни атаки от Саудитската коалиция. След 2 седмици на агония, шок и скръб, малките момчета са се освободили окончателно от крехките си тела поддадени на ужасните рани. Нека почиват в мир.

Знанието изисква търпение, така че се заредете с интерес и четете ако искате да научите повече.

Северен Йемен е една от най-големите цели на Саудитската коалиция, тези военни удари са в директно нарушение на международните закони. Споменатите по-рано експлозиви са предоставени на СА от САЩ. Те съдържат химикали като напалм и бял фосфор. Това става ясно от сравнението с четвъртата снимка от колажа, с обгореното дете, на което му дават да пие, тя е от войната във Виетнам. Раните, изгарянията върху телата на децата се виждат много добре.

image

ОК предоставя също средства за такива оръжия на своите партньори СА. Тук можете да прочетете повече по темата. Тук още повече за т.нар. коалиция.

Една от последните бомбардировки на Саудитската коалиция срещу цивилни в Йемен беше извършена самопреди няколко дни. Целта беше болница, в която са помагали хора от екип на Лекари без граници. Ето за това отиват милиардите американски долари на данъкоплатците. Както виждаме в посочената връзка, да се бомбардират медицински заведения е една от целите на коалицията.

Всички тези неща се отразяват на бъдещето на света. Ставаме всекидневно свидетели на различни събития, за които се говореше още преди години. Естествено не и в нашите медии подвластни на НПО структурите на САЩ.

Едни такива събития са свързани с изтичанията на хакнатите имейли на Хилъри Клинтън, от които става ясно, че тя е отговорна за вноса на оръжия в, - от разрушената с наемници-терористи Либия, до разрушената от същите, Сирия. Това достига до публиката благодарение на Уикилийкс и Джулиан Асанж, който вече повече от 5 г. се укрива в посолството на Еквадор, преследван от Западния алианс.

image

Хилъри Клинтън с лидерите на „бунтовниците“ в Либия след като Муамар Кадафи беше убит и страната унищожена.

Ако все още има някой от четящите, които приемат данните за нереални, то нека си напъне мозъка, да види очевидното, че дори самата Хилъри Клинтън каза още през 2011 г., че те самите са финансирали, съответно създали, терористичната организация Ал-Кайда преди 20 г.  Ето това, което казва тя на видео запис:

 

На снимката по-долу се вижда Роналд Рейгън на среща с първите „бунтовници“, „борци за свобода“ на САЩ, афганистанските такива, които са използвани по-късно за създаването на различни терористични структури по целия свят. Обърнете внимание на името на същите „Фронта на Афганските Муджахидински борци за свобода“. Подчертавам, защото е от значение за сравнение с днешните многобройни открити терористични групи и другите такива „умерени бунтовници“, и НПО-чиновници, пръснати на различни точки по целия свят. Много от по-екстремните се вливат в крайна сметка в Даеш (Ислямска държава).

image

В поредно видео, този път в интервю за телевизията FOX, Хилъри Клинтън продължава да говори, че те, правителството и държавните служби на САЩ, създават тероризма:

 

И това не е нещо, което свършва само с нейното признание, - актуалния президент на Съединените щати Барак Обама се „изпуска“ и заявява, че САЩ тренира и въоръжава терористите от Ислямска държава, същото го заявява и Джон Маккейн. И двамата в този видео запис:

 

Тези неща усърдно ги крият в българските медии, поради простия факт, че много от силно тиражираните медийни портали са структури свързани с НПО-та, или т.нар. мозъчни тръстове опериращи на българска територия, които са пряко свързани с водените от САЩ геополитически програми по целия свят. Една такава структура е създадената от Конгреса на САЩ и Джордж Буш-старши, посредством световноизвестната структура на ЦРУ  Американската агенция за международно развитие (съкратено на англ.: USAID) – „Америка за България“. Ето и още едно видео, USAID подкрепя терористите от Джабхат ан-Нусра (Ал-Кайда), които се бият за Ислямска държава:

 

Българското правителство на смяна, това на ГЕРБ, също не отстъпва, то беше включено в задкулисна игра на тероризъм с правителството и службите на Израел. Разиграха постановка, в която бяха убити хора на бургаското летище с цел да се подбутне от страна-членка на ЕС, темата с вкарването на Хизбула в листата с терористични организации. Вече обаче стана ясно, че именно Хизбула се обедини ръка за ръка с християни за да воюват срещу създадените от САЩ терористи от Ислямска държава в Ливан.

image

През 2015 г., силно критикувания и нападан от цялата западна медийна машина кандидат президент Доналд Тръмп, отложи визитата си в Израел, а след това обяви по национална телевизия, че Израел финансират и подкрепят Даеш и Ал-Кайда.

В един скорошен видео запис Майк Морел, бивш директор на ЦРУ, казва че трябва да убиват и тероризират руснаци и иранци за да стресират президента на Сирия Башар Асад:

 

Още един документ, който беше изкаран наскоро потвърждава твърденията на Доналд Тръмп, че Хилъри Клинтън и Барак Обама финансират Даеш.

Картите са хвърлени и се виждат ясно: Агресорите са Запада и техните марионетни партньори. Другите страни, които са представяни от десетилетия за лоши, - просто се бранят от атаките на Западния алианс.

Защо мислите, че българските НПО-та и техните заблудени (купени) служители не говорят по темата и се съсредоточават около „комунизма и Русия са виновни за всичко“?

image

Британските специални служби пазят терористи в Сирия.

В не кой да е сайт или блог, а в „Активист поуст“ беше публикуван материал и снимка на британските специални сили, които защитават терористи в Сирия. Нали нашенските „активисти“, „протестъри“ от НПО-та, се самоопределят за „борци за свобода“, един вид? Да ви звучи познато вече? Те са директна заплаха за сигурността на държавата и народа ни.

Всички истински и световноизвестни активисти стоят в контра на позициите на нашенските грантаджии. Просто е: те... могат само да ви обстрелват с разните подхвърлени „разследвания“, като тези на Бивол ООД, който вече всички знаем е на еврейката Алберта Алкалай. Всички в това дружество са приближени до хора от мрежата на НПО-та. Въпреки че се хвалят, че получават материалите си от Уикилийкс, „разследващите биволчета“  не призовават за спиране на преследването на създателя на Укилийкс. Това е, разбира се, логично имайки предвид общата картинка.

image

Алберта Алкалай (Биволъ) на наградите „Човек на годината“ на БХК. Седналия е Красимир Кънев, шефа на БХК.

Това че споменавам българската еврейка Алкалай не е случайно.

Преди няколко дни хакери разпространиха над 2500 файла на ударени от тях организации на Джордж Сорос, бащицата на вси що са соросоиди в България. В тези документи израелската преса открива, че сороските НПО финансират с милиони долари активисти и НПО-та за подриването на Израел. Моментално стария лешояд Сорос бе нападнат от множество евреи по цял свят, които го плюят вече доста сериозно: „предател на своите хора“, „той продаваше евреи на нацистите през ВСВ“, „чистото зло“, „изкривен антисемит“, „какво жалко парче боклук“, „съвременният Адолф Хитлер“ и т.н. и т.н., в множество интернет сайтове. Това естествено не се спомена от никой от видните представители на българската еврейска общност. Нито видяхме, нито чухме, нито прочетохме до днешна дата нещо свързано с тази тема по адрес на Сорос и мрежата му от НПО-та в страната ни. Е, да не се учудва никой при условие, че много от тях от години наред участват в същата тази мрежа. Някои от тях дори са първи дружки с „протестърите“ на сороските организации, „борците за свобода“ на Сорос. Така че няма как да ги видим, поне сега, да се обърнат в контра. А дано, но надали. Същото беше и преди 89-та, от комунисти бързо вдигнаха двата пръста във въздуха,  които олицетворявали някак си „борбата за свобода и демокрация“.

image

Все пак, има такива които са се усетили и махнали от този вид НПО и различни подобни структури. Един такъв е Удо Улфкоте, който разкрива от първа ръка как ЦРУ у германските специални служби вербуват журналисти, на които е нареждано по какъв начин да представят новините в полза на Запада и НАТО, т.е. да водят – пропаганда.

Удо е живял от 1986 до 1998 г. в страните Ирак, Иран, Афганистан, СА, Оман, Обединените арабски емирства, Египет и Йордания. Бил е и в персонала на добре известната ни с антикомунистическите си програми в България фондация Конрад Аденауер. Напуска я през 2003 г. В книгата си „Журналисти под наем: Как ЦРУ купува новините“ Удо пише, че ако си журналист и не спазваш програмите им – си губиш работата.

image

Удо Улфкоте

Стигайки до тук, веднага насочвам вниманието ви към една скорошна пропагандна манипулация на западната медийна машина, идваща като новина от Сирия.

Разпространяваше се че 15 сирийски медици са пратили отворено писмо до президента на САЩ Обама, с молба да действал, защото са бомбардирани работните им места от руските и сирийските въоръжени сили в град Халеб.

Очернянето на истинските борци срещу тероризма веднага заинтригува будните активисти по цял свят и не след дълго се разкри, че доста от подписалите се медици са със странно съвпадащи имена на издирвани терористи. (Abu al-BaraaAbu MuhammadAbu TareqAbu ZubeirAbu Maryam, и Abu Bakr)

В България се тиражира на зрителите също едно събитие, чрез което се опитват да оказват натиск върху държавния апарат и обществено мнение, за да отчитат дейност определени структури и хора. От това събитие се възползваха веднага, и изскочиха от хралупите си много служители на НПО-та, съскащи против решението на правителството да депортира турчина Абдуллах Бююк. За същия се знае, че е от организациите на движението на Фетхуллах Гюлен, които са обявени за терористични в Турция. На Гюлен, който самите соросоиди наричат вече „следващия Сорос“. „Язък“, не им мина номера на соростутките и правителството го предаде на турските власти.

Следвайки фактите се вижда, че Реджеп Ердоган обвини Гюлен в преврата срещу него, но е по-важно, че турския президент поиска от партньора си САЩ да им го предадат, а тези обаче избраха да не отвърнат на искането, което превърна втората по големина войска в НАТО, турската, в по-голям партньор на Русия. Очакваше се нещо такова, защото американците финансират кюрдските терористи, които се бунтуват срещу правителството на Турция. От тук нататък събитията предстоят, а жалките стонове на мажоретките на НПО-та в България само отекват в бързо изменящата се световна сцена, която рано или късно ще им обърне сериозно внимание. Дали затова големите вредители като БХК не се обадиха да защитят „правата“ на Бююк? Е, те естествено могат да водят съдебни дела за употреба на „език на омразата“ с хора, които говорят свободно. Типично по лицемерен американски начин, точно като по програмите на донорите им.

„Борци за свобода“. Все повече приличат на терористи.

image

В София активисти на поддържани НПО от Запада, в Сирия също.

И ако разгледаме, как „Българския“ хелзинкски комитет (БХК) служи на целите на тероризма, ще ви светне крушката. Естествено акциите на БХК са винаги подкрепени от НПО-та и техните служители и експерти, както и медиите-трамплини:

„Няма мюсюлманин в пазарджишкия квартал „Изток“, който да не познава Ахмед Муса. „Добър човек“, ще ви кажат. Направил много за промяната на махалата.“ – от публикация на Капитал.

image

Ахмед Муса проповядва тероризъм в България.

image

Ахмед Муса държи флага на Ислямска държава, в България.

Още един терорист подкрепен от БХК – Ахмед Чатаев, известен като „Едноръкия“ в терористичните структури. Западните медии и нашенските НПО структури го защитават на всяка цена, изкарват го политически бежанец. Реалността е, че е убиец участвал във Втората чеченска война, там губи ръката си и това му помага да се възвиши в йерархията на ислямския тероризъм, или по-точно го възвишава неговата – омраза към руснаците. Това го въздига до истински герой от Западния алианс и днес е бежанец в ЕС с дипломатически имунитет. Това му осигурява сигурно и удобно измъкване въпреки множеството задържания от органите на реда и различни национални служби за сигурност.

image

Ахмед Чатаев, в дясно, заедно със съмишлениците си чеченски терористи.

Западните служби прекрасно знаят и разбират кого защитават, но им трябват такива „мъченици на руския режим“.  Самите американци го имат в листата си с терористи.

По данни на Националният антитерористичен комитет на Русия, Чатаев заминал преди няколко години в Сирия и се включил в редиците на Ислямска държава. Руските служби многобройни пъти са предупреждавали оттогава, че Ахмед Чатаев работи в специално звено в Даеш, което е съставено от терористи от Северен Кавказ, които са специализирани в терористичните нападения в Русия и Европа. Както съобщиха в The Times, се счита, че Чатаев е командир на батальона Ярмук, един от трите бригади на Ислямска държава, изцяло съставени от чеченски бойци.

image

Някои от членовете на поддържаните от САЩ терористи наричани на галено „умерена опозиция“, изразяват солидарност със създадените в САЩ бунтове от Сорос-ките НПО. Бунтовете на чернокожите афроамериканци срещу полицията.

Тези организации в България са заплаха за сигурността на държавата и гражданите. Ако държавната машина не вземе мерки скоро, един ден ще бъдат използвани силово срещу мирното съществувание на българите, единственото, което засега ни е останало.

Anony (AB), 18.8.2016




Гласувай:
3



1. nedovolen - Хе
27.08.2016 12:21
Не забравяйте, че тази планета не е модел за рационална мисъл и онова, което се счита за здрав разум тук, кара останалата част от вселената да настръхва от ужас.
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: grigorsimov
Категория: Политика
Прочетен: 28381637
Постинги: 4304
Коментари: 7561
Гласове: 8248
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930