Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
04.09.2016 22:37 - Убийте вътрешните паразити лесно с тези осем билки. biopogled.com
Автор: grigorsimov Категория: Политика   
Прочетен: 1802 Коментари: 0 Гласове:
0


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
ЧЕСЪНЪТ е против всичко лошо. Вируси, гъбички, бактерии, паразити, рак и вампири, всички те, мразят чесъна. Това е абсолютно невероятна билка и е най-добрата за убиване на лоши неща. Той дори премахва от тялото тежките метали. Чесънът е и много мощен възпиращ фактор за кръвосмучещи паразити, като комари, кърлежи и бълхи. Черен орех – ядки и черупки (А според повечето източници: спиртен извлек, само от зелените (непочернели) черупки, от обикновени орехи, начупени или нарязани на парченца!) Ядките и зелените обвивки на черния орех (Juglans Nigra) са обичани от билкари, заради тяхната способност да очистват кръвта и червата. Шушулките на черния орех се използват за лечение на гъбични инфекции. Сокът от тези зелени шушулки се използва за убиване на паразити. Трябва да се използват само зелени шушулки.

Пелинът (бел пелин) (Artemisia absinthium) е многогодишно тревисто растение с малки жълто-зелени цветя. Листата и цветята се използват за лечение на стомашни проблеми и пелинът е мощно средство за глисти. Пелинът трябва да се избягва от бременни или кърмещи жени. Пелинът има силни антимикробни свойства и се използва също и за други инфекции.

Карамфиловото етерично масло (или смляни в кафеварка, зърна от подправката карамфил - продава се в големите магазини за храни) се използва за разлагане на яйца в червата, които са били оставени от червеи. Смята се, че това е единствената билка, която всъщност унищожава почти всички яйца на паразити. Когато се използва в комбинация с черен орех (зелени черупки от обикновен орех) и пелин, триото прекъсва жизнените цикли на паразита. Карамфилът е също антибактериално, антивирусно и противогъбично средство. Маслото от карамфил има мощни широкоспектърни антимикробни свойства.


Мащерката е една от най-добрите билки за стимулиране на тимуса, основна жлеза на имунната система. Мащерката подпомага стимулирането на естествените защитни сили на организма и работи много добре с ехинацея, за засилване способността на имунната ни система. Маслото от мащерка може да елиминира растежа на много паразити и ги унищожава в стомашно-чревния тракт.

Маслото от риган е инфузирано с изключително високи нива на антиоксиданти, които унищожават свободните радикали, то е противопаразитно, антивирусно, антибактериално и противогъбично. То е мощен, безразборен убиец, което може да пренастрои микробната среда в червата. Много изследвания показват ефективността на маслото от риган, от паразитни инфекции до рак.

Сърмата (Coptis Chinensis) е била използвана в продължение на векове в традиционната китайска медицина за лечение на всякакви видове инфекции, включително бактериални, паразитни, дрожди и протозои. Тя съдържа вещество, наречено берберин, което е отговорно за широкоспектърните и антимикробни свойства.

Диатомит – инфузорна пръст Хранителният клас диатомит абсорбира метил живак, Е.коли, ендотоксини, вируси, органофосфорни остатъци от пестициди и остатъци от лекарства. Неговите положителни ефекти включват убиване на чревни паразити, балансиране на чревната флора, убиване на вируси и абсорбиране на токсини. Той е чудесен за чревни прочиствания. Единственият известен страничен ефект е неговата способност да дразни белите дробове при вдишване; това е много фин прах.


И коментар на - Boyko Mitev:

ДЖИНДЖИФИЛ ПЛЮС МЕД – УБИВА РАКОВИТЕ КЛЕТКИ… КОПИРАЙТЕ И РАЗПРОСТРАНЕТЕ, МОЖЕ ДА Е НУЖНО НЯКОМУ! Получих преди дни от една жена от Сараево тази рецепта на базата на ДЖИНДЖИФИЛ + МЕД и ето ме сред "нормалните"
хора, без болки. Женицата е имала карцином на ендокринна жлеза и е била на апарат 18 дни. Минала без операция и химиотерапия… и пращи от здраве. Съвестта ми ме задължава да споделя това с всички, които имат нуждаещ се от помощ познат! Ето и рецептата: – два по-големи корена джинджифил или 500 гр се обелват и рендосват на най-ситното ренде, може и с чопър, и се смесват с 1/2 кг домашен мед – сместа се консумира 3-4 пъти дневно по лъжичка. Да се ползва само НЕ-Метална Лъжица! ЗА ПЕРИОД 60 ДНИ. Първите резултати се усещат след 2 до 3 дни… – ПРОСТО И МЪРТВИТЕ ВДИГА!
СПОДЕЛЕТЕ, ДА НАУЧАТ ПОВЕЧЕ ХОРА!
"АКО НЕЩО НЕ Е ЯСНО ЕТО ТЕЛЕФОНА-0895158337.!!!!!!МОЖЕ ДА СЕ ВЗИМА ПРОФИЛАКТИЧНО НА 1 ГОДИНA ЕДИН ПЪТ ПРЕЗ ПРОЛЕТТА!!!!!!!!!!!!!
Ако има направена химиотерапия или операция звънете на посочения телефон по-горе за повече информация!!!!!
СЪХРАНЯВА СЕ В ХЛАДИЛНИК!!!-ПОВТАРЯ СЕ СЛЕД ЕДНА ГОДИНА ПЕРИОД 30 ДЕНА!!!
И ТАКА ВСЯКА СЛЕДВАЩА ГОДИНА!!!!!!
МЕДЪТ ТРЯБВА ДА БЪДЕ ЗАКУПЕН ОТ ПОЗНАТ ПЧЕЛАР ИНАЧЕ ЩЕ БЪДЕТЕ ИЗЛЪГАНИ 100%!!!!!


Връзка към публикацията:
Убийте вътрешни паразити лесно с тези осем билки




Гласувай:
0



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: grigorsimov
Категория: Политика
Прочетен: 28359082
Постинги: 4299
Коментари: 7559
Гласове: 8247
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930