Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
09.09.2016 19:56 - Коментари под публикация за атентатите от 11,9,2001г. на rusvesna.su
Автор: grigorsimov Категория: Политика   
Прочетен: 1349 Коментари: 0 Гласове:
5

Последна промяна: 09.09.2016 21:44

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg

Sergey Jr: не е имало никакви удари на боинги в кулите близнаци, не е немерен ни един двигател от боинги, или поне от онзи, който уж  се бил блъснал в Пентагона... (а бяха намерени чисто новите непокътнати лични карти на мнимите терористи-араби!? Г.С.) Всичко е било холивудсака постановка.

 image

(Както се вижда на снимката, след взривяването на втория небостъргач, конструкцията изобщо не подава, а уж после се "стопявала" от горенето на самолетното гориво. Но на взривения преди това небостъргач, ясно се вижда че няма никакви буйни пламъци /като след взрива/, които да позволяват да допускаме разтопяване на стоманените колон, а се вижда само гъст черен дим, който няма как да разменке огромните и дебели стоманени колони и конструкции от скелета на сградата!
Явно, имаме работа с "далавера на далаверите"! - Григор Симов)



Макс Пупкин

Култе близнаци в Ню Йорк са били взривени верижно...  като са били взривявани носещите стоманени колони, при което кулите не са се наклонили, а са падали вертикално, след последователното взривяване на следващите етажи! Те на са падали странично, а са били разрушени от професионалисти, които са подготвяли взривяването, най-малко половин година преди 11 септември! Освен това, не познавам нито един човек, който да е изгубил роднини или близки, в разрушените здания (а са били взривени 7 здания, вкл. 50 етажния хотел Веста, който е стоял наблизо)! Зад взривяването на тези здания стоят спецслужбите на САЩ! И това е било направено само с една цел, да се развържат ръцете на Американската военна машина и да се пусне в действие инфраструктурата на войната! Войната е бизнес и огромни доходи! (Но не доходите са били главната цел, а – сатанинският юдейски Нов световен ред, или – Глобализм). Никой от живелите тогава, и живеещите сега, на Манхатън, под улицата на Канала, не вярва в официалната версия, че близнаците са паднали от удари на самолети! Понеже всички са видели, както насочените взривове, така и падането на кулите! И американските спецслужби така и не можаха да затворят устата на 300-те хиляди очевидци! Свидетел на запалването на кулите бях и аз!

 

Иван Иванович

Вследствие на уж не контролиран взрив, двата нбостъргача рухнаха абсолютно вертикално, точно на мястото на което са си стояли! Не е ли странно? Ако можаше така, защо взривотехниците при взривяване на ненужни стари промишлени комини или високи сгради, поставят взривовете точно на определени места, и изчисляват времето на взривяване на всеки от тях, с абсолютна точност и последователност!? Ако не беше така, те биха струпали сандъците със взрив, където и да е, и биха ги взривили. Но не правят така, защото резултатът непременно ще е плачевен. А и пожарът в небостъргачите е започнал от едната страна. Затова би следвало да подадат първо колоните от страната, от която е започнал пожарът, а не едновременно, както беше на практика. Освен това, всички независими специалисти твърдят, че от горенето на течни горива, вкл. керосин, не може да омекнат и да се срутят крайно солидните стоманени носещи конструкции на небостъргачите!! Стоманата въобще не се топи с керосин, а само с най-силните, специално обработени коксирани въглища, или в мощни електродъгови пещи!!! Още по-малко пък, това падане, може да стане, напълно едновременно, последователно, и синхронно със скоростта на падането на свободно пуснат от високо, предмет!

Небостъргачите се срутиха за 10 секунди, а топче от сачмен лагер, пуснато от най-горния етаж, ще достигне земята за 9 секунди. Това ще рече, че небостъргачите са падали, без съпротивление, само под действието на тежестта си, все едно, че стоманеният скелет на сградите моментално се е стопил, или е изчезнал някъде.

 

Иван Иванович Суринамец

И още едно здание стоящо в съседство, е рухнало самО!

Не е ли чудо?

 

Власов Александр

Да , рухнаха двата близнака и трети небостъргач, но след 30 минути. Има нещо мътно във всичко това.

Предвид мръсните методи на наглосаксонците, всичко може да се допуска...

 

На 1 септември 2001 г. в Ню Йорк рухнаха, не два, а три здания. Но гибелта на третия небостъргач старателно се премълчава. Официалната Правителствена Комисия, създадена след събитията от 11 септември, изобщо не включи този факт в отчета си...  А главното е, че в 47 етажния небостъргач, известен като здание №7 на Свтовния Търговски Център (World Trade Center 7), разположен край кулите-близнаци, никакъв летящ обект не се е удрял. Но зданието, ни в клин, ни в ръкав, взе та рухна около 17 ч. на 11 септември, 2001 г. И при разрушаването му не пострадал ни един човек. При това, сградата се срути по съсвем същия начин, като другите две по-високи, в които (уж?) се врязаха «2 боинга»...

http://rusvesna.su/news/1473424953

Превод, Григор Симов




Гласувай:
5



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: grigorsimov
Категория: Политика
Прочетен: 28356840
Постинги: 4299
Коментари: 7559
Гласове: 8247
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930