Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
20.09.2016 23:00 - Скоро ще дойде Антихрист, човек - въплъщение на дявола, който ще подчини цялата планета. multivselena
Автор: grigorsimov Категория: Политика   
Прочетен: 4499 Коментари: 3 Гласове:
2

Последна промяна: 20.09.2016 23:03

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg

Малко се знае за съвременните християнски пророци. Но приживе те са дали редица предсказания, по които човек да се ориентира какво всъщност се случва отвъд илюзията на очите и ушите. Българи, ходили скоро в Света гора с изумление разказват за страховити пророчества които витаят около Зографския манастир, Ватопед и другите храмове на полуострова. Едно от тях, например гласяло, че в годините до 2018 година ще се случи потоп на Стария континент. Небето ще се продъни, в Европа ще вали безспир няколко месеца. Единствено България и някои други страни на Балканите ще останат незасегнати. Апокалиптичните пророчества принадлежали на посветени монаси и отшелници, които са живели на Атон и в Русия. Приживе те завявали, че Господ и самият Св. Дух им е разкрил бъдещето.

Заради голямата фаталистичност обаче повечето от пророчествата на светите отци са апокрифни. За тях почти никой не говори, с изключение на много дълбоко посветени във вярата люде. И може би така е редно, защото би било доста стряскащо за неподготвеното и лабилно съзнание на днешния хомосапиенс да научи, че живеем в последните времена преди Апокалипсиса. И че той може буквално да настъпи всеки един момент.

Содом и Гомор

Монахът Анатолий имал пророческо видение през 1950 година. Откровението, което получил приличало на кинолента, показваща наши дни и безпътното поколение на Интернет. „В бъдещето на децата ще показват разголени тела, съвокупление, и разпалване на похот, представяйки всичко това за нещо нормално. Книгите и телевизорът ще са наситени с голи хора, с ужасни сцени на блуд“, предрекъл Анатолий. Той предупредил, че всичко това ще бъде „опаковано в свободата“, по която ще се увличат хората.

„Ето натам, на поклонение на бесовете, водят човечеството поборниците за свобода. А веднъж бесът влязъл в младия човек, той ще гине от опиати, алкохол и катастрофи“.

Следващото знамение, което християнинът свръхточно е описал е издигането на печалбата в култ. Точно така е и днес, ако дадена фирма, сектор или национална икономика не отбелязва растеж, то тя се обявява за неблагонадеждна.

„Страшна дяволска уловка ще е подбуждането на хората към печалба и увеличаване на личните доходи. Самата тази страст към сребролюбие е пагубна, като всичко неумерено“, предупредил духовникът. Той видял още, че когато еднополовите бракове започнат да стават норма, значи сме близо до Апокалиптичните времена,

 Екокатастрофа

 Доста по-страшно е видял бъдещето на човечеството Свети Ефрем Сириец, живял доста отдавна в Месопотамия през VI век. Християнинът описал страшни картини, напомнящи екологична катастрофа, съпътствана от глобално затопляне.

„В тези времена от небето няма да пада дъжд, земята вече няма да носи плодове, изворите ще пресъхнат, реките ще се изпарят, билките ще спрат да никнат... Рибите в моретата и другите тамошни зверове ще измрат... навсякъде ще се носят тежки зловония и страховити ридания, заради които хората ще падат и ще гинат от ужас“.

 Датировката

 Точна датировка на смутните времена засега не е ясна. Но тук на помощ идат предсказанията на свети Нил Мироточиви, който живял като отшелник на една скала високо в Атон през XVII век. Пророчество на св. Нил Мироточиви гласи, че до края на света ни остават не повече от 500 години. Праведникът предупредил, че щом човечеството премине границата на 7500 година от Сътворението (съответстваща по нашия календар на 1992 г.), ще остават около пет века до второто пришествие. За справка 2015 година съответства на 7523 година от Сътворението.

През 1750 г., (около 100 години след това смъртта си) свети Нил се явил на монаха Теофан и му заръчал да запише неговите посмъртни пророчества. В едно от тях той предупреждава своите братя монаси за катаклизъм, който ще потопи Света гора. Той ще настъпи заради грехопадението на света, но и сред редиците на монашеството.

От отвъдното свети Нил предупредил своите братя монаси за катаклизъм на Балканския полуостров. Той вероятно ще се усети и в България, защото ще е толкова силен, че ще потопи Атон. Напоследък сеизмолозите отчитат повишаване на напрежението под земите на древна Елада. Често трусовете в южната ни съседка се усещат и у нас, но за щастие за сега нищо толкова притеснително.

Но ето какво гласи пророчеството, приписвано на Св. Нил:

"Благочестивите монаси трябва да побързат да напуснат Атон, щом като изчезне чудотворната Иверска икона на Богородица", предупредил светецът. В това време "всички манастири ще се разтресат", а дърветата "ще се наклонят". Преди тоталната разруха "църквите ще бъдат наклонени и наведени, като за поклон и като за изпроводяк на иконата".

 Ада на младенците

 С дара на духовното виждане отвъд времето и пространството е бил надарен и архимандрит Лаврентий. Руснакът служил в Черниговската духовна обител Св. Троица. Духовникът често събирал хора около себе си и им разказвал, че времената на Второто пришествие, описания в Библията не са толкова далече. През 1943 г. е записано следното негово откровение: “Ние няма да доживеем да видим антихриста; но тези – твоите съкилийнички (млади монахни), ще доживеят да го видят!”. Казвал, че по това време Пъкъла ще се пръска по шевовете от млади хора, които са подхлъзнати от разврата на Дявола.

 Световното правителство

Крайъгълен камък в пророчествата на т.н. съвременни християнски пророци представлява личността на Антихриста, както и знаменията около неговото идване. Според библейските текстове това е човек или същество, който е въплъщение на злото. В бъдещето на човечеството Антихриста ще дойде като обединител и едва ли не спасител на човечеството. Малко след като дойде (на власт) той ще влезе във възстановения Соломонов храм в Израел и ще се обяви за бог.

Приживе достопочтеният отец Лаврентий е получил откровения от светия Дух именно за тези времена.

“Ще дойде време, когато те ще се бият и бият, и ще избухне световна война. И в самия разгар на войната ще си кажат: “Хайде да си изберем един цар на цялата земя.” И ще го изберат! Ще изберат антихриста за световен цар и върховен ”миротворител” на света. Ще трябва да се слуша внимателно; ще трябва да се внимава! Веднага щом започнат да гласуват за един мъж по целия свят, знайте, че това не е друг, а самият той“, предрекъл през 40-те години на миналия век феноменалният мъж (и не трябва да гласувате).

Прозорливият старец обяснил още, че Антихриста ще влезе в един и същи момент при всички.

Много се зачудили околните как ще стане това. Той тогава обяснил, че във всеки джоб и къща ще има телевизор. Така лъжливият чудотворец ще прелъсти милиарди и ще завладее душите и мислите им. Тези думи на стареца Лаврентий напомнят именно бума на технологиите, а всеки телефон днес всъщност представлява малък джобен телевизор.

Слугите на Дявола

На гръцкият йеромонах отец Елпидий, пък една нощ му се дало да види страшно знамение. На сутринта той разказал, че „сега всички правителства и държави са съставени от сатанински дейци“. И приемането на всички закони, се върши под незаспиващия надзор на дявола, за подготвяне идването на лъжепророка и антихриста. „Те жадуват за идването му, както сухата земя жадува за дъжд. Но какво ги чака, те и до края няма да разберат!!!“, предупредил духовникът.

Други вестители на бъдещето в лоното на Църквата разкриват, че всички славянски народни, българския, сръбския и руския ще се обединят и ще дадат отпор на настъпващото зло.

Злото, въплътено в един човек, ще изиска хората на Земята да носят неговия белег на дясната ръка или на челото си. И който няма този белег (/штрих/кодът 666), няма да може нито да купува, нито да продава. Изследователи на християнските пророци изтъкват, че това вероятно ще бъде биочип /уж/ за сигурност. Той ще бъде въведен с мерки за сигурност, уж срещу терористите (и ще замести абсолютно всички други документи), но скоро няма да можем да пазаруваме дори в магазините (и да пътуваме) без него.

Копирано от:
https://www.multivselena.com/tayno-prorochestvo-potop-shte-zalee-evropa-sled-2016/

с малки съкращения и пояснения, в червено!




Гласувай:
2



1. dimat - Ще дойде Антихрист ли?Че той вече е тук,среднас!
22.09.2016 22:40
Нещо повече,той е в нас!Да,в нас,госпожи и господа!

Нима си представяте,че Антихрист ще бъде някаква личност,която ще ни показват по телевизията,че да ни обсеби?!

"Антихрист" отдавна е тук!Той се е набутал във всяка клетка на "човеците" и то така,че те не го осъзнават.

Този "Антихрист",се е прокрадвал и продължава да се прокрадва непрекъснато и да ни обсебва и зомбира,посредством непрекъсващото бомбардиране на нашето съзнание чрез медии,образование,филми,а напоследък,Интернет.

ТОВА Е "АНТИХРИСТ" И НАЙ-ГОЛЯМАТА МУ ПОБЕДА Е,ЧЕ ТОЙ НИ Е ОБСЕБИЛ,А НИЕ ДАЖЕ НЕ ГО СЪЗНАВАМЕ!

ПРЕВЪРНАЛ НИ Е В СЕБЕ СИ,ДОКАТО ПРЕЗ ЦЯЛОТО ВСЕКИ ОТ НАС СИ МИСЛИ,ЧЕ ТОЙ Е ЕДИНСТВЕН И УНИКАЛЕН!

Поглеждаш край себе си и ....виждаш само себе си - същите дрехи,същите желания,същите предпочитания,същия "избор",същата жена(мъж),същата кола,същата татуировка,че даже и същите заучени изрази,сякаш всичко това е твое.

Всичко,обратно на това Огромно Богато Разнообразие От Уникати,което Творецът е замислил и създал!

А кое е "обратното" на Бог?

Разбира се,Антихрист!

А вие продължавайте да се зверите някъде в Небето и да чакате "Антихрист" да дойде!
цитирай
2. grigorsimov - На dimat:
23.09.2016 14:29
Това, за което пишеш, не е Антихрист, а е предантихристовото време и предтечите на Антихриста. А самият Антихрист няма да дойде от небето, а от еврейските тайни школи, и както пишат в пророчества от по-ново време, антихрист ще е някой от висшите чиновници на ЕС. А по ген, непременно, ще е от еврейското Даново колено!
цитирай
3. dimat - #2:Напротив,ЗА МЕН,
23.09.2016 16:41
стараещия се да мисли ЕЛЕМЕНТАРНО ЛОГИЧЕСКИ,няма да има никакъв "специално изпратен,или показан от евреите "Антихрист".

Просто,обработката на Стадото си върви,тихо,монотонноо,приспивно и...РЕЗУЛТАТНО!

Така,"един ден",стадото ще засънува съня,който му се внушава отсега,в който "сън",може и да му пробутат някакъв "Антихрист",просто за спазване на някакви си техни тъпи ритуали,но с него,или без него, ВАЖНОТО ЩЕ БЪДЕ СВЪРШЕНО В РЕЗУЛТАТ НА ТАЗИ НЕПРЕКЪСНАТА МЕДИЙНО-ФИНАНСОВО-ПОЛИТИЧЕСКА ОБРАБОТКА!

Затова,моята логика подсказва,че "Антихрист",вече се е загнездил в "съзнанието ни".

Така Стадото свикан със всякави простотии за "сатаниниски филми",за филми на ужасите,за ритуални самоубийства,пробваха го и с реални секти,които се самоубиваха и видяха,че номерът минава.

Заливат го с наркотици,с безнадеждност,с героизиране на пошлото и всичко това се поема и поема от Стадото.

Вече цели млади поколения се татуират и практически отсъстват от всякакъв социален живот.

Непрекъснато им се насаждат внушения,че "животът" е "секс,наркотици и рокендрол".Превръщат поколенията в едни инфантилни и безпомощни създания.

Вкарват "съзнанието" им в потребителство и видеоигри.

А "УТРЕ",ЩЕ МУ ПРОБУТАТ И ЕДНА ВИДЕОИГРА,В КОЯТО ТЕ С РАДОСТ ЩЕ СИ НАПРАВЯТ РИТУАЛНО САМОУБИЙСТВО!

Е,ЗА КАКВО ИМ Е НА ТЕЗИ ЗОМБИТА, ДА ИМ ПОКАЗВАТ НЯКАКЪВ СИ АНТИХРИСТ,КОЙТО ТРЯБВА ДА НАПРАВИ ТОВА,КОЕТО СЪВСЕМ СПОКОЙНО ПОСТИГА И ЕДНА ВИДЕОИГРА!!!
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: grigorsimov
Категория: Политика
Прочетен: 28314892
Постинги: 4287
Коментари: 7547
Гласове: 8239
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031