Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
04.10.2016 10:57 - САЩ (т.е. световното еврейство) създават нова раса хора — MENA. rusvesna.su
Автор: grigorsimov Категория: Политика   
Прочетен: 4486 Коментари: 5 Гласове:
5

Последна промяна: 04.10.2016 11:00

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
В рамките на програма за създаване на човешка раса от междинна националност, междинен пол и междинна религия, офисът за управление и бюджет към Белия дом публикува документ, в който се предлага да се въведе в употреба нова расова категория хора — MENA. В новата расова категория ще се включи населението от Близкия Изток и Северна Африка, независимо от вероизповеданието. Името на новата раса MENA, идва от съкращението — Middle East North Africa (Близък Изток и Северна Африка, т.е. БИСА!  А този „нов” план, всъщност е - много стар план на юдомасонското еврейство, на който сега е дошло времето, да се осъществява).

image

В новата расова категория ще влизат всички хора от региона, простиращ се от Мароко до Иран, в т.ч. сирийските и коптските християни, а също, евреите от Израел и други религиозни малцинства. (Евреите ги включват само за „пунт”, т.е. за маскировка на унищожителните, за европейските народи, резултати!)

За този план, с възторг и многобройни положителни коментари съобщава рупорът на демократите USA Today. Създаването на новата расова група се оправдава с трудностите при идентификацията на гражданите на САЩ, с произход от този регион. В статията се изброяват многобройните преимущества, които дава новата расова категория, за  арабите, евреите, близкоизточните християни и другите мигранти от Близкия Изток и Северна Африка.

А след това се предполага изчезване на държавите, националностите и религиите в териториите на Северна Африка и Близкия Изток, включващи държавите Алжир, Египет, Израел, Сирия, Ирак, Турция и страните от Персийския залив.

image

За Европа това решение, в случай на осъществяването му, води до пълно поглъщане на европейците в новата расова категория, каквито са били и плановете на „отците-основатели” на Евросъюза, за създаване на нова европейска раса отдревноегипетски тип (която раса, в древността, също е била създадена от еврейството.  – на мястото на високо-култирния египетски народ. Същото чака сега и европейските народи, вкл. нас! И това става пред очите ни, но... не всички го виждат)...

За осъществяването на този MENA-план, ще бъде ангажирана цялата военна, политическа и икономическа мощ на САЩ, което означава - нова кръвопролитна война, понеже елитът на САЩ не обича да отстъпва от стратегическите си (сатанински) планове.

 Александр Никишин

http://rusvesna.su/news/1475557326

Превод, Григор Симов




Гласувай:
5



1. bojinkata - Почват от България! Първо тук ще ги ...
04.10.2016 15:48
Почват от България! Първо тук ще ги настанят, те почнаха даже!
цитирай
2. oia - Нищо ново за създаването на новата ...
04.10.2016 15:48
Нищо ново за създаването на новата раса. Та нали за това са основани САЩ. Това е
проекта на Левитската камарила--наричана илюминати. Лъжите и задкулисието им са неизчерпаеми. Алчноста им е космополитна, коварствата също, но има нещо, което
е извън техните възможности. Смяната на вибрациите е Космически процес, който не може да бъде контролиран от земни желания. Смяната на полюсите също. При наличието на високи честоти, устояват тези, които са пригодни за този процес--другите са биологична маса--включая САЩ и подобни. Няма да спра да коментирам, че са извън вселенската програма за еволюция.
цитирай
3. dimat - За евреите,още от преди хилядолетия,
04.10.2016 19:11
има една раса -те,"божия народ" ,а останалите са просто "гои",или "гоим",чорт ги знае ,какво точно,но важното е,че считат всички други за боклук.

Най-лошото,обаче ,не е това,а обстоятелството,че всички останали се държат точно като такива -една шепа рафинирани от религията им мошеници,наистина въртят на пръста си цялото земно аборигенство и то се държи точно,като такова.

За голямо съжаление..............
цитирай
4. dartanjan - Възможно ли е действията на езуи...
11.10.2016 08:45
Възможно ли е действията на езуитите да се представят като действия на Божият народ за да го оскверняват пред света? Възможно ли е тези които са сочени като евреи да не са такива, но да искат да се предстасявят за такива за претендерат за това и в същото време да петнят името на Божият народ? Ако не четем Божието слово няма как да знаем истината, която се опитват да крият от света.
цитирай
5. grigorsimov - На dartanjan
11.10.2016 14:23
Всъщност, йезуитите са евреи - юдомасони, както и ръководителите на инквизицията... и банкерите, и държавните ръководители, и "законодателите" на културата, и идеолозите, и партийните ръководители, и църковните ръководители... А ако случайно има изключения, - те, както се казва, само потвърждават правилото!
И на практика, "неевреи" /на ключови ръководни постове/, са само криптоевреите, чието еврейство все още не е разобличено.

А на "божия народ", в лицето на еврейските ръководители, Христос е казал: "...Ваш баща е дяволът, и вие неговите похоти искате да изпълнявате..."
И за кого евреите са божий народ, след виковете им: "Разпни го! Разпни го! Нека кръвта му да е на нас и нашите деца". И шантажирали Пилат, да им предаде в ръцете Божия Син, и го разпънали, - за да се самоосъдят окончателно. И само непресторените християни, измежду тях, имат, и ще имат шанс, да се спасят.
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: grigorsimov
Категория: Политика
Прочетен: 28319007
Постинги: 4287
Коментари: 7547
Гласове: 8239
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031