Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
29.10.2016 18:02 - "Международната общност" и петата им колона, тласкат Русия към тотална деградация. logoslovo.ru
Автор: grigorsimov Категория: Политика   
Прочетен: 1647 Коментари: 0 Гласове:
0

Последна промяна: 29.10.2016 18:03

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
На последното заседание на Съвета за защита на семейството,  Пълномощникът по правата на детето при президента на Русия, Павел Астахов, каза всичко, както си е, без да се плаши (и си подаде оставката!):

Европа притиска Русия да внедри три ключови момента, които ще ликвидират традиционното семейство в Русия:

1) Лесбийско-Гейско-Бисексуално възпитание на децата и въвеждане на понятието ЛГБТ дете, и особени права за тези деца;


2) Пълна забрана на всички наказания на децата (никакви шамарчета, никакви забележки и никакви забрани, защото всичко това било психологически и емоционален натиск);


3) Пълно въвеждане на Ювеналната Юстиция.


(А след приемането на законите за развращаване на децата, е подготвена също толкова разрушителна стратегия за тотално разврашаване и на жените, маскирана под името ”Стратегия за действие в "интерес" на жените, за периода, от 2017 до 2022 г.
В каква посока ще се развива семейното законодателство и ще се удаде ли на Русия да запазаи суверенитета си в тази сфера, и на къде ни тласкат, против волата на мнозинството руснаци, стратезите от Съвета на Европа и «петата им колона» в органите на властта в Руската Федерация.

image

За тези неща ни разказа в последния си доклад, на заседанието на Съвета по защита на семейството и традиционните ценности, при Президента /вече, - бившият/ упълномощен по правата на детето при Президента, Павел Астахов.

РИА Катюша публикува, този доклад, понеже го счита за извънредно важен.

2017 г. приключва срокът на действие на националната стратегия за действие в интерес на децата, и сега лобистите на антисемейните технологии пишат изцяло нова стратегия, на основа на отхвърлената от Русия, /благодарение, в т.ч. и на Астахов/ Стратегия на Съвета на Европа по осигуряване на правата на детето, за периода до 2021 г.

«Антисемейната насоченост и Лесбийско-Гейската тематика буквално пронизват приетата през април 2016 г. от Съвета на Европа, нова дългосрочна европейска Стратегия за осигуряване права на детето, за периода 2016-2021 г.», - съобщи Павел Астахов.

Дадената Стратегия беше официално обявена 5-6 април, по време на конференция на високо (европейско) ниво, по „защита” правата на децата, проведена в България.

Павел Астахов съобщи, че се е отказал да участва в подписването на тази Стратегия, но на конференцията присътстваха представители на Министерството на Външните работи и Министерството на образованието и науката, на Русия. По време на първоначалната разработка на проекта за Стратегиа по осигураване правата на детето, към Съвета на Европа, Павел Астахов многократно заявяваше за недопустимостта на включването в нея, на измислени положения, засягащи хомофобията и „дискриминацията” на децата, с нетрадиционна (полова) ориентация.

«Самата концепция за Стратегия на Съвета на Европа съдържа антисемейни положения, които принципно противоречат на националните интереси на Русия, записани, в частност, в Стратегията за национална безопасност на Руската Федерация, и в Концепцията за държавна семайна политика на Руската Федерация, за периода до 2025 г. Ето тези два стратегически документа, директно не позволяват да приемаме подобна Стратегия», - убеден е Павел Астахов.

«Тези най-важни стратегически документи на Русия, са сред основните национални приоритети, които провъзгласяват възраждането на духовно-нравствените традиции в семейните отношения и в семейното възпитание; запазване и развитие на традиционните руски духовно-нравствени ценности, вкл. ценностите на брака, като съюз между мъж и жена.

Насилственото размиване на исторически утвърдилата се ценностна система, посредством външна културно-информационна експанзия, и пропаганда на всепозволеност, пряко засягат националната безопасност на Русия.


Источник:
http://katyusha.org/view?id=1927

 

Още по темата:
1.
46 тыс детей-сирот в РФ нашли семьи за 9 месяцев этого года
2.
Павел Астахов призвал общественность пресечь проникновение в Россию ювенальных технологий западного образца.

Комментари (6)

image

  

#1 | Андрей Рыбак »» | 27.10.2016 21:32

  

2

image

image

image

Нас ни заплашва и насилственото натрапване на безумната Стратегия за действие в "интерес" на жените, 2017 - 2022 г.

14 октомври 2016 г. в Обществената палата на РФ се проведе кръгла маса за тесен кръг лица, за обсъждане на проект на Стратегия за действие на РФ в интерес на жените.


Този Проект на Стратегия, никъде не беше публикуван преди това, и никакво обществено обсъждане не предшестваше тази кръгла маса. Обявата за мероприятието се появи дни преди това, а на Кръглата Маса беше обявено, че финалната версия на Стратегията ще бъде утвърдена, до една седмица!

Текстът на Стратегията се появи, чак след Кръглата Маса.

http://eawfpress.ru/about/organizatsiyam/strategia201..

Стратегията е насочена към заличаване на традиционната роля на жената в нашето общество. Както пише в документа, планира се работа «за преодоляване на стереотипните представи за ролите на мъжете и жените», «кампании в Медиите, насочени към изменение на общественото съзнание, на поведенческите и социалните норми». (Точно, както навремето е казал новият идеолог на Марксизма, Херберт Маркузе: ...”Ние ще направим така, че нормалността да се приема за извращение, а извращенията, за норма”...! И изобщо не се питайте, - какво общо има между идеологията на комунизма и натрапвания ни Нов Световен Ред, защото, и едното, и другото, са инструменти за налагане на – Световно Кабалистично Робство, във вид на Световен Електронен Концлагер (разбира се, само за малцината оцелели от терора на револщциите и войните, ”щастливци”... И забравете всякаквите им там, демокрации, защото от тях нищо няма да остане. А и самата демокрация, изначално е била, и си е, – ДЕМОНОКРАЦИЯ, и нищо друго!  - И в древната им Гърция, и в Римската им робовладелческа империя, и в съвремените им САЩ и Европа, и навсякъде по СВЕТА, - на който, княз е Дяволът (буквално, а не в преносен смисъл)!! Г.С.)

«Експертите» на Кръглата Маса, нарекоха майчинската функция на жените, - Стереотип. С. В. Петрова – директор на Департамента за демографска политика и соц.защита на населението, към Министерството на труда, която е и автор (по-скоро, преводач) на Стратегията, - с тъга в гласа си, каза, че «за съжаление, в обществото се е наложила определена тенденция, жената да я представят, повече за майка и домакиня».

Съдейки по изказванията на «експертите», думата «майка» предизвиква в тях явно отвращение: и не случайно, думата ”майка” се среща в целите и задачите на Стратегията, само веднъж, и то в ювеналния цитат, за планирано «формиране на отговорно отношение към социалните роли на майките и бащите, към родителството». Но ние прекрасно разбираме, какво се има предвид: (1) раждане само на «желани» деца, (2) обучение за родителство и «сертификация на родителите» като задължителна норма (и който не приема раболепно, извращенския диктат на «експертите» /-развратители и унищожители/, никога няма да получи «сертификат за родител»!!)

http://дети-петербург.рф/News/?newsid=1122 )

Стратегията директно предвижда въвеждане в училищната програма, на секспросвета (наричана «репродуктивна култура»), «засилване на правовата просвета на обществото, по въпросите за гендерното равенство», за «отстраняване на гендерните диспропорции в ръковдния състав» и т.н. (Но за никаква «репродуктивна култура» не са загрижени «експертите», чиято главна цел е, - задължително преподаване на педерастия и лесбийство, и всякакви други извращения, придружени с практически демонстрации, от самите ученици, и задължителни изпити по тези предмети! И, забележете, че ще е забранено споменаването на думите, - ”момче” и ”момиче”, ”баща” и ”майка”!)


По нататък в стратегията се говори и за «домашното насилие», където се внушава, че семейството било, едва ли не, най опасното място, и за родителите, и особено, за децата!

На Кръглата Маса цареше атмосфера на ненавист към семейството и към нашите традиции.

Е. Н. Феоктистова – член на обществения съвета при Мин. на труда, честно заяви, че «много силно я огорчават патриархалните настроения, които бързо се възстановявали в обществото, и след гендерната борба с тях».


С.Г. Айвазова – член на Съвета по правата на човека, призова да приемат Стратегията «колкото може, по- бързо», «без никакво обществено обсъждане, на което щели да се съберат хиляди представители на родителската общественост, които работят по указания «от запад». Ето така, ние, родителите в Русия се оказахме «западни агенти, а тя, Айвазова, радееща за ювеналната юстиция, за абортите, секспросвтата и гендерното равенство, -явно, е патриотка...

 

И така нататък, и така нататък...


Источник:
http://дети-петербург.рф/News/?newsid=1134

 

 

logoslovo.ru/forum/all/topic_15259_1/#comments


Превод, със съкращения и допълнения, в червено, Григор Симов

стратегии, насила, Русия, РФ, педерастия, ювенална юстиция, за унищожаване на семейството, павел астахов, развращаване на децата,




Гласувай:
1



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: grigorsimov
Категория: Политика
Прочетен: 28376081
Постинги: 4303
Коментари: 7561
Гласове: 8248
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930