Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
26.11.2016 12:38 - Евреите в ЕС гласуваха за забрана на Православието (Г.С.)!
Автор: grigorsimov Категория: Политика   
Прочетен: 2451 Коментари: 1 Гласове:
1


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
Андрей Ковачев, Светослав Малинов, Андрей Новаков и Ева Паунова гласуваха срещу Православието в ЕС! Вижте пълния списък!

ЕС забранява православието, обяви го за „опасен вид пропаганда“. Вижте кой гласува против безумния проект на ЕС срещу „руската пропаганда в Европа“

Сергей Станишев, Илияна Йотова, Момчил Неков и Георги Пирински се обявиха категорично против текста на резолюция, която по същество забранява православното християнство. Става дума за проекта за резолюция за „борба с пропагандата“, който вече е минал през комисията по международни дела и е бе гласувана в пленарна зала. С нея Европарламентът откровено подложи на гласуване репресивен текст спрямо най-автентичното християнство (всички други деноминации са отделили се от него, вкл. католицизмът през 1054 г.).

image

След гласуването проекта отива в Европейския съвет, за да получи задължителен характер. Депутатите Андрей Ковачев, Светослав Малинов, Андрей Новаков и Ева Паунова пък подкрепиха абсурда и гласужаха „за“. След това гласуване, Православната църква фактически бе приравнена на всички други, които „водят пропагандна война“ срещу ЕС, т.е. Русия, Иран, Ислямска държава и пр.

Забележителна е злобата на вносителите, които са подчертали Православието изрично, а не просто да оставят текста, че Путин ползва „религиозни групи“ за пропаганда. Никоя друга религиозна група не е спомената поименно.

Толкова грозна атака срещу религията на около 50 милиона души в ЕС (10% от населението) проправя пътя на необратим разпад на съюза.

В резолюцията православието е обявено сред „опасните видове идеологии“, защото пропагандира своите християнски ценности и разширява влиянието си в целия свят. Като обща бройка православните са по-малко от католиците по света, но католическата църква твърде много се поддаде на неолиберализма и вече не е същия консервативен стожер на традиционните ценности. Това тласка много консерватори в друга посока, вкл. към православието. В момента в ЕС православни са България, Гърция, Румъния и Кипър. Големи православни малцинства има в Хърватия, Словения, Литва, Латвия, Естония, Чехия и Словакия. А в Германия има цели 3 милиона православни вече.

На запад имат навика по „втория начин“ и чрез дребни поправки в допълните разпоредби, да решават кардинални въпроси. Така например в САЩ беше забрането притежанието на злато, на стойност над 600 долара, и това се случи с поправка в… здравния закон на Обама. А еврофондовете на непослушните ги регулират чрез бутафорни разпоредби, с които всеки може да се изкара виновен за всичко.

Вдигането на мерника на православието е пълен абсурд, на фона на разпространението на радикален ислям в Западна Европа. Интересно, че срещу тази терористична идеология няма никаква резолюция, а православието го отнася, заради „руската заплаха“.

Практическият резултат от случващото се ще е пореден удар върху единството на съюза. Православието е в България от 1100 години и е преживяло какво ли не. Ще надживее и ЕС.

NBOX.BG

http://nbox.bg/scandal/item/39465-skandal-andrei-kovachev-svetoslav-malinov-andrei-novakov-i-eva-paunova-glasuvaha-sreshtu-pravoslavieto-v-es.html




Гласувай:
1



1. doktora757 - Абсолютни педали и сатанисти; ЕС се ...
01.12.2016 23:22
Абсолютни педали и сатанисти; ЕС се управлява от глобалистки отрепки, масони и сатанисти! Вече има всички доказателства за това, вкючително и тая резолюция........
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: grigorsimov
Категория: Политика
Прочетен: 28318504
Постинги: 4287
Коментари: 7547
Гласове: 8239
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031