Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
30.11.2016 13:15 - Сирийците ли са най-големите будали, че не бягат към терористите, а към Асад или медиите лъжат като разпрани? Автор: ssstto
Автор: grigorsimov Категория: Политика   
Прочетен: 1876 Коментари: 0 Гласове:
6


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
Повече от 20 хиляди цивилни са избягали през последните три денонощия от настъпващата в района на Източно Алепо правителствена армия, предава лъже БНР.

image
Има един проблем обаче, БНР - неудобната истина е, че всъщност хората не бягат ОТ сирийската правителствена армия, хората бягат КЪМ територии под нейния контрол. Хората бягат от доскоро държани от терористите квартали (и биха го направили и по-рано, но "умерените бунтовници" не им позволяваха) към територии под контрола на сирийската армия. Вероятно защото са най-големите будали на света  и не оценяват опитите на Запада и терористите му да ги демократизират.
image 

Ограденото с виолетово са наскоро освободените квартали на Алепо

Но медийния слугинаж на НАТО или както на Запад наричат лъжливите медии - пресститутките лъжат като разпрани, извъртат нещата за да изкарат Асад отново лош, като ползват и манекени вместо убити хора в клиповете си,
image
 а нашите "умерени"  борци за демокрация в Сирия чрез обезглавяване на деца и налагане на шериат - добри. Всъщност БНР и родните жорналя следват светлия Оруелски пример на  ББС, които промениха заглавието си да не би някой да си помисли, че в териториите борещата се срещу козофилите сирийска армия е по-сигурно. 

Хората бягащи от Алепо
благодарят на сирийската армия, че ги е освободила, но западните медии не биха пуснали подобни записи. Те биха опровергали официалната версия на Де Микстура, Дани Джихади Митов, Кери, западните медии и другите защитници на терористите колко е хубаво да го няма Асад. На тях им пожелаваме посещение при/от брадатите "демократи" малко да пообменят демократичен опит докато правят политика и джорналистика от диванчетата и като онбашията казват на хората кое как е. Така медиите възхваляваха Хилъри и и предвещаваха победа, но резултатите показаха колко откъснати са от реалността. А един от редакторите на "Ню Йорк Таймс" за да успокои гневните читатели нареди на репортерите да излязат при хората. Така трябва и за Сирия, а не да разпространяват опорните точки на Пентагона и НПО-тата му.

И за капак Съветът за сигурност на ООН свиквал в Ню Йорк спешно заседание за "критичната хуманитарна ситуация в Алепо". Айде стига бе, айде стига. Пет пари не давате за хората. Искате да спасите терористите, виж тяхната ситуация е критична. Можете да им пратите Митов, той ни спаси нас.




Гласувай:
6



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: grigorsimov
Категория: Политика
Прочетен: 28362996
Постинги: 4299
Коментари: 7559
Гласове: 8247
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930