Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
08.12.2016 15:51 - Изпратеният от Бога Отрок Вячеслав, nasledie77
Автор: grigorsimov Категория: Политика   
Прочетен: 1861 Коментари: 0 Гласове:
1


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
Предсказания за бъдещия Цар, за поставянето знака на антихриста  и за  събитията в Украйна

…Последният православен Цар ще бъде даден на Русия като противовес на антихриста… Световният управител (антихрист) ще дойде на власт внезапно, - и последният православен Управител на Русия, също ще дойде внезапно…

…След  биочипа ще има и една много симпатична мъничка, сивичка пластинка (карта) — световният паспорт. Когато човек приема паспорта, ще му поставят печат на ръката, и на челото. Печатът ще е като татуировка, и ще се нанася с някакви изотопни лъчи. Но Бог нама да прости на никого от приелите печата…

   Като исцеляваше хората от неизлечими болести и като пророчестваше за тежките изпитания, заплашващи човечеството, Славчо (Славочка - Вячеслав) като че потвърждаваше всичко онова, за което предупреждавал още преди 2000 години светият апостол и евангелист Йоан Богослов, от страниците на Откровението. Ето в това е и смисълът на живота на Славчо. Той каза, че «той е последен, и че е казал всичко на хората, и повече никой няма да им говори, защото други, като него, Господ няма да даде».

imageНа снимката, Вячеслав с майка си, която разказва за неговите пророчества, след смъртта на синчето си.

Славчо каза, че когато намерят в Лаврата, книга с пророчества за него, тогава всички ще узнаят — кой е той. А аз не съм разговаряла с него, на тази тема: за мене той е мой син. Нищо друго не мога да кажа аз (майка му), защото казвам само това, което той е говорил, на своя детски език. Може да се стори на някого, че аз говоря прекалено просто, но аз переразказвам това, което казваше момченцето, и се опитвам да предам всичо това, с детските му думи. («Посланный Богом», изд.5, стр. 339)

Отрокът Вячеслав за психотронното оръжие и печата на антихриста

Славчо каза, че когато китайците дойдат до Урал, ще им дойде още «апетит», и те ще поискат да продължат по-нататък. И тогава американците за първ път в света, ще употребят срещу китайците ново психологическо оръжие (психотропно или психотронно — не мога да си спомня точно), което въздейства само на тази раса, и ще ги прогонят обратно в Китай. Но действието на това оръжие, по думите на момчето, ще е такива, че даже у тях си, в Китай, те няма никога да се възстановят. Славчо каза, че попдналите под въздействието на това оръжие, китайци, като се върнат в Китай, ще се стараят да се заврат в най-тъмното място, и постоянно ще се тресат от ужас. И този ужас ще си остане с тях, завинаги, и повече никога няма да дойдат на себе си. Славчо каза, че такова оръжие е приготвено за всяка раса, но за първ път ще го употребят срещу китайците, и това ще го направят американците, защото, по думите на отрока, те си имат свои интереси по отношение на китайците.

Много скептици се съмняват в думите на отрока Вячеслав, как можело да се нанесе знака (белега или печата) на челото, с лазерен лъч?

image  Обърнете внимание на технологията за гравиране на сувенири с лазер… С тази технология, изображението се появява вътре в стъклото, без да поврежда външната обвивка на сувенира. Примерно така ще бъде и с хората!!! Кожата няма да бъде повредена, а под нея, на клетъчно ниво, ще се появи изображението на трите шестици (или на баркод, който съдържа трите шестици), които ще станат видими, не веднага, а след време...

image  Момчето каза, че след  биочипа ще има и една много симпатична малка сивичка пластинка (карта) — световният паспорт. Когато човек приема паспорта, ще му поставят и печат на ръката, и на челото. Печатът ще е като татуировка, и ще се нанася с някакви изотопни лъчи. Но Бог нама да прости на никого от приелите печата… В началото печатът няма да се вижда, но после той ще започне да свети със зелена светлина, като електронно табло.

Славчо каза, че хранителните продукти за подпечатаните хора, също ще са подпечатани със шестиците (явно става дума за бар-кода, който отдавна вече е на всички продукти). Той каза, че «на всяка бонбонка, на всяка отделна бисквитка — ще стоят три мънички шестички». ”Зашестичените” хора, в началото ще запазят остатъци от съвест, и даже ще се опитват да помагат на своите гладни ”незашестичени” роднини, давайки им част от своите продукти.

Но ”незашестичените” (неподпечатаните) хора няма да могат да ядат зашестичените продути от огромните магазини, защото, по думите на отрока, тази храна ще е «неистинска». Тя няма да се усвоява от организма на нормалните хора и ще предизвиква повръщане.

Тези обикновени продукти, ктито ние сега ядем, после никога повече няма да ги има. Затова отрокът казваше на хората: «Яжте нормални продукти, докато ги има. Защото после ще дойде време, когато цялата растителност ще престане да расте, — и даже трева няма да има». Славчо каза така — «… обикновените хора няма да могата да ядат зашестичената (бар-кодирана?) храна». Но съблазънта за неприелите печата, ще е много голяма. И Славчо приведе такъв пример: «Човека го мъчи глад, и сам на себе си говори: «Само ще влезна в магазина, да погледам продуктите». Влиза в магазина и, поради човешката си немощ, започва да взима от продуктите. Взима, взима, взима… После отива с продуктите, на касата, до изхода, където има установена апаратура за нанасяне на печата. Той минава през касата и… му поставят трите шестици. И човека излиза от магазина, зашестичен (с печат)».

Ето такава трагедия ще се случва с хората.

Славчо каза, че «постепенно зашестичените хора ще станат много зли». В тях ще си остане разума и паметта, но постепенно ще станат много зли. («Посланный Богом» 5-изд, стр. 339 -340)

Отрокът Вячеслав за събитията в Украйна

image   Славчо каза, че много лошо ще започне да се държи Украйна. Той каза, че когато Русия ще е в много  тежко положение и ще и е нужна подкрепата на Украйна – в най-трудния момент Украйна ще предаде Русия. Ще се стигне до там, че управниците на Украйна ще се опитата да насъскат своя народ, за да тръгне срещу Русия, но украинският народ няма да тръгне против Русия.

Славочка така и каза: «Мамо, управниците на Украйна, ще предадат Русия, в най-трудния момент, и ще я предадат толкова грозно, че всички останали народи по света, ще започнат да се отнасят предпазливо с тази нация» (това е дословен преразказ на думите, на отрока). Но после, когато Руският Ръководител влезе в Украйна с войска, тя също ще се присъедини към Русия. И Белорусия ще се присъедини, и всичките славянски народи ще започнат да се присъединяват към Русия, по пътя и, когато Руският Управник (Цар) тръгне да отървава някой славянски народ (било сърбите, било гърците). И по пътя му, всички ще се присъединяват към него.

Отрокът Вячеслав за последния Управник на Русия

image  Славчо каза, че «за последните християни има надежда, защото, по воля Божия, в Русия ще се появи последният Управник». Славчо беше много интелигентно момченце, с много изострени чувства, и аз помня, как ласково и нежно, с чистия си, ясен детски глас, ми разказваше за последния Управник на Русия.

Чак сега разбирам, че всъщност Славчо ми е разказвал за последния православен Цар, но тогава, това не го разбирах, а и не можеше да го разбера. Ние тогава живеехме при социализма, и думата «Цар», аз нямаше да възприема. Какъв «Цар», когато навън е социализъм? И затова Славочка не го наричаше «Цар», а казваше: «По воля Божия ще се появи в Русия последният й Управник».

Повтарям тези думи на отрока, още и за това, че у нас има много патриоти, но и патриотизмът бива различен — има осмислен, а има и неразумнен: различни общности, различни хора, различни мнения, и различно поведение у хората…

За толкова години се нагледах на всякакви псевдо-«патриоти»: за тях и Ленин бил «свят», и Сталин «свят», и всички за тях са «светци», освен истинските светци. Сега има толкова много такива странни хора, затова и казвам, че патриотизмът бива различен. Някои, например, се молят да ни се дарува православен Цар, а някои считат, че Цар вече няма да има и т.н. …А Славчо каза, че независимо от желанията на хората: искали те, или не, — Бог ще даде православен Управник на Русия.

Този последен православен Управни, по думите на отрока, ще бъде поставен от Господа Бога, независимо от това — иска ли някой или не иска. Славчо каза, че «даже и никой, нищо да не направи, — последният Управител ще бъде даден на Русия, по воля Божия».

Славчо каза още, че «той ще се появи напълно внезапно — него никой няма и да го очаква. Той внезапно и неочаквано за всички, ще дойде на власт, и всичи ще го видят по телевизията, и той ще разкаже по телевизията на народа, цялата истина, какво са вършели с Русия през всички времена».

Славчо каза, че «този Управник ще е единственият човек, който ще разкаже истината на народа, цялата истина за това, какво са правели с Русия, в продължение на цялата история, и особено в последните векове». И истината толова ще ядоса хората, та целият народ ще се събуди, и ще се съвземе истински».

Като чуе истината, народа ни ще се пробуди. Особено ще удиви и ще разгневи народа, истината, какво са правели с Русия по времето на Горбачов и Елцин, и народът, по думите на отрока, «ще е готов да разкъса тези двама управници».

Славчо каза, че последният Управник ще бъде надарен от Бога с такива (духовни) дарове, че него ще е невъзможно да го измамят. Славчо каза, че «той в държавните дела, на 100 процента ще бъде управляван от Бога, и да го измамят и надхитрят, ще е невъзможно». Той ще знае всичко, за всички. Тези християни, които не са предали Бога, той ще ги събира край себе си.

Не попитах Славчо, как той ще събира при себе си всички християни, но Славчо каза: «Той ще събере край себе си християните, които не са предали Бога. Това ще е уравител за тези хора. И той от цяла Русия ще събере при себе си всички тях!» Защото той, по думите на отрока, ще застане против антихриста, ще воюва с него и ще го победи. И тези хора, които последният Ръководител ще събере край себе си, ще му помагат в тази война — и това ще е Божие воинство.

Славчо каза, че «когато този Управник поеме властта, първата му работа ще е, да почисти правителството, и заедно с това, той ще почисти Църквата, от тези хора, които са предавали Бога». И това ще е голямя чистка.

Славчо каза, че този Ръководител ще притежава такава силна воля, че в некои случаи, когато му се налага, той ще проявява крайна суровост. Просто обстановката ще е такава, че той няма да има избор. Затова ще е много решителен и суров Цар.

Като човек, ще му е много тежко, и той силно ще изживява всичо. Славчо даже каза, че, като изпълнява указанията на Бога, последният Управник, в некои моменти ще трепва, като човек, но като раб Божий, той ще изпълни всичките Божии повеления.

Последният Управник ще бъде принуден да предприема сурови мерки, защото ще е дължен да изпълни Божията воля. Славчо каза, че «Бог ще управлява чрез него, и той безпогрешно ще изпълни всичките повеления Божии, и ще въведе ред и законност в страната».

Времето на управлението, на последния руски управник, по думите на Славчо, ще съвпадне с времето на възцарения над света антихрист, т.е. последният православен Цар ще бъде даден на Русия, като противовес на антихриста.

Момчето каза още, че световният управник (антихрист) ще дойде на власт внезапно, а и последният православен Ръоводител в Русия, също ще дойде внезапно. Така че, по думите на отрока, те ще управляват почти в едно и също време.

А ще настъпи много тежко време, защото, още щом Царят разкаже на хората цялата истина, какво са правели масоните с Русия — всички хора като че ще се пробудят, ще се опомнят и много силно ще се възмутят.

image  И за да отвлекат хората от истината — на помощ на световния управник де дойдат бесовските НЛО. Както аз разбрах отрока, — бесовските НЛО ще дойдат на разположение на антихриста и ще му помагат да оглупяват и зомбира хората. На небето, по думите на отрока, ще започната да се явяват всякакви знамения, и по цялата земя ще се приземяват НЛО, в които бесовете, представяни за «извън земни», ще започнат масово да зомбират хората. И хорта доброволно ще тръгнат към тях. Славчо каза, че те ще отиват главно за лечение: «Мамичко, те ще отиват, главно, за «изцеление». Бесовете ще им поставят някакви кабинки, и хората ще отиват в тези кабинки за здраве, а ще излизат от там, вече «зомбирани».

Мене тогава тези думи толкова ме учудиха, та го попитах: «Славочка, как така? Даже и след като Държавният Ръководител разкаже на народа цялата истина, - хората, пак ще тръгнат на някъде си? И някакви си «извън-земни» ще започнат да слушат?! И то, след като им бъде казана цялата истина, за толкова мъки и страдания! И след тези мъки и ужаси, те ще тръгнат да слушат някои си?!» Това толкова ме порази като човек. До какво безумие да стигнат хората?! Оказва се, доста много хора едва чакат тези НЛО. И ще тичат там за «изцеление», и малките си деца ще помъкнат там, и даже на опашки ще се редят. Славчо каза, че бесовските фокуси на небето и приземилите се НЛО толкова ще увлекат и ще затъпят хората, че много хора ще забравят за всичко: «за Горбачов, и за Елцин, и за всичко, което им е говорил православният ръководител. И изобщо няма да им е до истината». Ето какво безумие ще започе да се върши.

Славчо ми каза и такова интересно нещо: «Мамичко, преди да дойде на власт, последният Управник ще поиска да дойде при тебе. Защото в началото ще е в големи вълнения и съмнения, и ще се пита: ще мога ли да изпълнявам това призвание и да изпълня волята на Бога?

Ще му бъде дадено откровение от Бога, но той, по човеши много силно ще се вълнува...  И така той дълго ще се мъчи, защото в началото на този човек никакви духовни дарове няма да му дадат — и чак после ще му ги дадат. И затова, мамичко, последният Управител, в началото и сам няма да знае за своето призвание, и ще се съмнява до тогава, докато Господ не му даде сила.

И докато така се вълнува и изживява, ще поиска да дойде при тебе, мамичко. Но после ще чуе, че ти си казвала, че «истинският цар няма да стъпи в дома ми», и затова той няма да дойде. А това специално ще го кажеш мамичко, за да го чуе и да не идва, за да не го засекат тука, защото ще го преследват и ще го чакат по всичките възможни места, където може да се появи. А преди това, при тебе мамо, ще идват разни хора, и ти ще разбереш, че ще го дебнат на всяко възможно място, където може да се появи.

И ти, за да го предупредиш, нарочно ще кажеш, че «истинският цар няма да стъпи в дома ми». И когато той чуе това — няма да дойде. Просто ти, мамичко, после сама ще отидеш при него, и той ще те посрещне»...

В началото не огласявах тези думи на Славчо, но сега виждам, че трябва да го направя. Причината е много проста: уморих се да приемам в дома си «болни» хора, мислещи се за «царе». Ако искайте вярвайте, но вече 14 такива «царе» са идвали при мене, и не ми се иска този списък да се продължава.

Отрокът не ми каза, как ще изглежда истинският Цар, нито за семейството му - женен ли е или не (или просто вече съм забравила?)...

И както вече казах по-горе, наложи се да изложа всичко това, именно заради тези, които вече се самонаричат «царе», и заради онези, които «помазват» тези царе, които ги пропагандират и ги представят като «царе». А Славчо ми каза, че истинсият Цар, преди да е поел властта, даже сам няма да знае, че е Цар, - ще се съмнява и много силно ще изживява всичо, и чак после ще му бъдат дарени духовни сили от Бога.

Както разбрах Славчо, в началото последният Управни ще се появи в Москва, понеже именно от там той ще се покаже на цялата страна по телевизията (тогава още ще има ток и телевизията ще работи).

А после, когато Москва започне да се люлее и започнат пропаданията на земята, той, по думите на отрока, ще е малко по-далече от Москва. Аз помня, че го попитах: «Къде, в Загорск ли?», а Славчо каза: «Не». Помня, че каза мястото, от къде ще управлява последният Управник на страната, но, за съжаление, не помня. Може би, ще е Владимир, или някой съседен град, или област — но за съжаление, не мога да си спомня.

Славчо ми каза още, че последният Уравител в Русия ще поеме властта в много тежко време. Страната ще е практически разрушена и ще е в пълна разруха. Славчо много съжаляваше Уравителя, на когото ще му се падне всичко това.

По целия свят и в Русия, ще стават големи земетресения, и поради пропадания на земята, влаковете няма да пътуват навсякъде. Много трудно ще е придвижването на Урал, където, по думите на отрока, ще останат само малки фрагменти оцелели железопътни линии. После влаковете напълно ще престанат да се движат. Славчо каза, че от влаковете, последни ще спрат електричките.

В страната няма да има керосин, и затова самолетите и цялата техника ще стоят. Започвайки от Далечния Изток, ще започне постепенно изключване на тока, и най-накрая ще изключат Москва. Ще се нарушат връзките, електрониката няма да работи, и за природните катастрофи хората ще узнават, един от друг, от ухо, на ухо.

Затова Славчо много съжаляваше последния Уравител, който ще получи разрушена страна, в която практически няма да има нищо. И в това тежко време, около Уравителя, по някякъв начин ще се съберат остатъците от хората, които не са приели печата на антихриста и не са предали Бога — и, по думите на Славчо, те ще са първи в Новия век, с Царя-отец. Т.е. както разбрах Славчо, Уравителя ще е светец, за последните християни.

След него, каза Славчо, ще дойде Господ. Сега, за идващия Цар, сред православните хора много се говори. Некои казват, например, че Царят ще бъде даден за малко време, че ще управлява само 2 години и 8 месеца, и че след това ще го убият… и т.н. А отрокът нищо не каза за това.

Славчо каза, че последният Управител, 100 процента ще бъде управляван от Бога, че внезапно ще поеме властта и ще разкаже на народа цялата истина, че веднага ще очисти правителствоти и Църквата, и със сурови мерки ще въведе ред в страната, а после ще тръгне да освобождава славянските народи, от властта на антихриста. Ако беше казал отрока че Царя ще го убият, след 2 години и 8 месеца — аз непременно щях да запомня.

Отрокът не е казвал, че ще убият Царя. Напротив, Славчо каза, че след като последният Уравител въведе ред в страната, той ще тръгне да освобождва всичи славяни и ще воюва с антихриста. И в последната битка с антихриста, в Израел, хората с очите си ще виждат, как на Царя ще помагат ангели. И антихрист ще бъде победен. А после ще дойде Господ. Доколкото разбрах отрока, останалия с Царя, верен на Бога народ, заедно с Царя ще дочака Господа, и всички те ще преминат в Новия  век, да възстановяват Земята, разрушена от войната…

Славчо каза, че «щом Господ стъпи на Червения площад — кубето на Кремъл със звездата, окончателно ще пропадне в земята. А последният Уравител с остатъка от вярващите, ще посрещне Господа» и, както аз разбрах отрока — ще премине с него в Новия век. И затова, Славчо каза, «за последните християни има надежда»!

https://nasledie77.wordpress.com/2015/02/21https://nasledie77.wordpress.com/2015/02/21

Превод, Григор Симов




Гласувай:
1


Вълнообразно


Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: grigorsimov
Категория: Политика
Прочетен: 28381026
Постинги: 4304
Коментари: 7561
Гласове: 8248
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930