Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
12.12.2016 09:57 - Просто, но действено средство за лекуване с чесън, вкл. камъни в бъбреците! logoslovo.ru
Автор: grigorsimov Категория: Политика   
Прочетен: 2404 Коментари: 0 Гласове:
3


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg

С Приятелка бяхме на изложба, на козметика, и цял ден ходихме и гледахме. Всичко ни беше много интересно. Но се уморихме и решихме да пийнем чай и да похапнем. Приятелката ми носеше термус. Седим и пием, а до нас приседна жена. Приятелката и предложи чай, жената не отказа и се завърза разговор.

Жената попита: "Момичета, вие сте толкова млади, защо ви е козметика!" А ние се учудихме: "Млади ли? Та ние имаме куп болести!" Не успяме да споменем болестите си, а жената ни изброи ги  изброи всичките: ти имаш анемия, а на тебе проблема е в задстомашната жлеза.
А ние останахме с отворени уста:
- "Как го разбрахте?"
- "По езика!"

Оказа се, че жената е от Воронеж и е народна лечителка. Започнахме да се съветваме с нея, как да се лекуваме. И жената ни каза, че наскоро се върнала от Китай, където обсъждала с лекари своето състояние, понеже в Русия искали да и извадят един бъбрек. Китайците и предписали, сутрин да смуче чесън, докато организмът не се възтанови.

Когато се събуждаме сутрин, в устата ни е "помия". Нарязваме на тънко скилидка чесън, оставяме го 5 минути да престои, а после го слагаме в устата, гоним го вътре с езика и смучем сока. Слюнката попада в кръвта и я чисти, чисти и кървоносните съдове, и лимфата, укрепва вътрешността на устата, и венците не кървят. Но за да избегнем подпухване на слизистата тъкан в устата, започваме само с една тънка изрезка чесън, и постепенно стигаме до цела скилидка. Смучем до 30 минути, и изплюваме остатъците от чесъна. А за да не миришем, трябва да закусим, да почистим зъбите, да сдъвчем зърно кафе и клонче магдоноз...

Тази рецепта не бях срещала никъде, но е много ефективна. Ако започнеш да я прилагаш преди грипна епидемия, чесъна ще те предпази от сериозни последствия. Който иска да възстанови здравето си с тази рецепта, трябва да смени начина си на живот. Трябва да се откаже от вредните си навици, или поне от преяждането, и тогава ефектът е 100%.

Аз още веднага повярвах в тази рецепта. До тогава имах анемия и пиех много железосъдържащи препарати. Спрях ги и сутрин започнах да смуча чесън. След месец отидох да си проверя кръвта, и какво беше учудването ми, когато разбрах, че хемоглобина ми е 120 ! А преди никога не надвишаваше 86! После изследвах бъбреците си, и пиелонефрита ми вече го нямаше!

Казах тази рецепта на моя приятелка, която живее на вилата си. Тя, в есенно—пролетните периоди страда от ”кучешка” кашлица (хроничен бронхит). Тя започна да смуче чесън и стана любителка на този метод, понеже кашлицата и, постепенно изчезна. Тя често получаваше и спазми на кървоносните съдове, усните и посиняваха и тя лежеше без движения, - и всичко това изчезна. Мъжът и имал камъни в бъбреците, в урината му имало кръв. Започнал да смуче чесън, и урината му станала прозрачна, а кожата се очистила.


Андрей Рыбак, коментар 87, към публикацията:

http://www.logoslovo.ru/forum/all/topic_15087_8/#comments

Превод, Григор Симов




Гласувай:
3



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: grigorsimov
Категория: Политика
Прочетен: 28314026
Постинги: 4287
Коментари: 7547
Гласове: 8239
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031