Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
22.12.2016 23:19 - Гендерната революция - тоталитарна идеология на Запада, rusvesna.su
Автор: grigorsimov Категория: Политика   
Прочетен: 1860 Коментари: 0 Гласове:
3

Последна промяна: 22.12.2016 23:21

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg

Темата за 40-те измислени, различни пола в съвременната западно-либерална цивилизация е тотален манипулятивен инструмент за управление на мнозинството, от виртуални, измислени псевдо-малцинста. Целта е, да принудят човека да се държи по определен начин.

Най удобният начин да подчиниш човека е дългът. Но как да впрегнеш човека в някакъв дълг? - Може с внушаване на чувство за дълг, а може и с внушаване чувство за вина.

Логиката е, че ако съм причинил някому вреда, значи съм му дължен. И най-ефектно е внушаването на морална вина. И подаде ли се човек /а обикновено се поддава/, още преди да се е опомнил, неочаквано се оказва в положението на виновен.

На практика, това се прави така.

Първи етап: избира се сред известните и знаковите фигури в масовата култура, или се създава от медиите, — някакво малцинство — от сексуално, през религиозно, до кулинарно, и т.н.

Малцинството трябва да е крайно малобройно, но непременно трябва да предизвиква възмущение и неприязън у обикновените хора.

Втори етап: мнозинството се провокира да реагира негативно, като непрестанно се обсъжда в медиите и в култирните програми, важността на това малцинство, а после се призовава, да се признае малцинството, за авангард на мнозинството.

Трети етап: възмутеното от този морален терор, общество на нормалните хора, с традиционна ориентация, започва да се възмущава. Не физически, защото не е и възможно — иди го открий и набий мутрата на някой урод, ако те примерно, са, човек и половина, на сто квадратни километра. И обикновено е така.

Но започва в медиите развъртане на най-различни мнения, и отнякъде изведнъж изскача дежурното обвинение (шапкии долу!) — «език на ненавист»! А днес, на Запад /а донякъде и у нас/, — да ви обвинят в «език на ненавист» hate speech, е най страшното обвинение! За него вече и в затвора може да ви пратят.

Четвърти етап: всичко върви по плана, и сега трябва само да се трансформира причинената морална вреда, в материална.

Така, намират някое младо създание, решило, под натиска на дирижираната модна пропаганда, че то е — «гендеро-променливо», но не издържАло на насмешките на околните, и се самоубило. И хоп - Бинго! Mисията е изпълнена.

Пети етап: целта е постигната, мнозинството е толкова жестоко и безчувствено, а значи, вече е «дължно» на фиктивното, и даже несъществуващо малцинство.

И сега вече всеки, който е изказал открито мислите си, за странните извращенци, може, като минимум, да бъде подложен на остракизъм, а като максимум — предаден на съд. Опитайте се да споменете, в «цивилизована страна» нещо от сорта: не мога да понасям гейовете, или: не искам децата ми да станат такива. И ще гледаме сеир, какво ще се случи с кариерата, а и със... свободата ви.

Но, разбира се, всичко това се прави, съвсем не в интерес на самите малцинства, защото те (смешните уроди) никому не са нужни, и не са важни самите те. Главната цел е — постоянното третиране (морално тероризиране) на мнозинството, за да се приучи да реагира послушно на всяко подърпване на либералната юздичка.

Ето това е и цялата „сложна” схема. Малцинствата са нужни, за да ги ненавижда мнозинството, та после, да може да бъде удобно обвинявано, и да се иска от него, вечно да си «изкупва вината».

А ако темата за трансгендерите стане изтъркана, ще измислят нови ”сърцерадирателни” истории, да речем, за малките, милички *овнояди, и как бзсърдечните им съученици, не ги разбират и им се присмиват... И така нататък, и наистина, - до края на на света!! Който и без това, не е далече.

22.12.2016


Григорий Игнатов

http://rusvesna.su/news/1482355966

Извадка

Превод, Григор Симов




Гласувай:
3



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: grigorsimov
Категория: Политика
Прочетен: 28314321
Постинги: 4287
Коментари: 7547
Гласове: 8239
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031