Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
01.01.2017 19:33 - Либерастията мина всякакви граници. Автор: latestnews, автор: kuschel
Автор: grigorsimov Категория: Политика   
Прочетен: 1857 Коментари: 0 Гласове:
3

Последна промяна: 01.01.2017 19:46

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
Германец се засели в Сибир, за да спаси 10-е си деца от секс уроците в Германия.
Светът попадна в ръцете на извратени хора и те стават все по-нагли и пo-нагли, а хората не реагират. Докога?
Йоген бил глобен и дори вкаран в затвора, защото дъщеря му не искала да учи за транссексуалните, за радостта от еднополовата любов и Камасутра"

Съпрузите Мартенс заедно с 10-те си деца били принудени незабавно да преустроят живота си в Сибир, напускайки родния германски град Арнсберг. Сега семейството подава документи за получаването на руско гражданство.
Причината за тази драстична промяна съвсем не е банална. Работата е там, че наскоро в училищата в някои региони в Германия се появил нов предмет. Ако дословно той трябва да бъде преведен, ще звучи така: „Сексуално просвещение”. Това не би било толкова стряскащо, ако педагозите откровено и постоянно не просвещавали учениците в живота на възрастните. А това не е gut, смятат родителите.
 
Затова Мартенс решили да си купили в Новосибирск парцел земя и, както пише НТВ, там да си построят дом. 
 
Първите дни в заснежената Киштовка
 
Старата нова Родина за гражданина на Германия започва със стара уазка на местната администрация, силни студове и засипан със сняг бюст на Ленин. Ойген Мартенс сега моли да бъде наричан Евгений. Той е пристигнал в Новосибирска област по програма за преселване на съотечественици. Иска да стане фермер и да възпитава своите деца така, както той смята за правилно. Първата работа на новоизпечения руснак е да посети местните чиновници.
 
На германеца с руски корени /Ойген дори знае що годе руски/, в местната администрация се опитват да помогнат с всички сили. Германецът иска да отглежда добитък, има малък капитал. Останало му е само да си купи земя.
 
Ойген стана световно известен, когато дъщеря му Мелита отказа да посещава задължителните уроци за сексуално просвещение, а той заедно с жена си Луиза и 10-те си деца решава фактически да избяга от родната Германия.
 
По време на тези занятия за секс просвещение на учениците се дава избор да избират дали да са мъж или жена. Десетгодишните деца се просвещават, например, в тайните на „Камасутрата”, разказват им за транссексуалните и за прелестите на еднополовата любов. За пропуските на уроците родителите били глобени. Ойген обаче отказал да плати. Тогава той бил осъден на лишаване от свобода. В Германия дори се провела демонстрация в негова подкрепа.

Превод и редакция: БЛИЦ

van Georgiev · 

Бояришник се пие по собствено желание- "мог да пия, могу и да не пия". А зпадният коктейл ,,Извращенец"" е задължителен за всички. Но имаш и демократичен избор: - или в затвора, или в Сибир..

image


www.blitz.bg/svyat/germanets-se-zaseli-v-sibir-za-da-spasi-10-e-si-detsa-ot-seks-urotsite-v-germaniya-video_news475047.html



Гласувай:
4



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: grigorsimov
Категория: Политика
Прочетен: 28314013
Постинги: 4287
Коментари: 7547
Гласове: 8239
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031