Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
25.01.2017 13:53 - Откровение за войната и последните времена, превод от видеоклип
Автор: grigorsimov Категория: Политика   
Прочетен: 2174 Коментари: 0 Гласове:
2

Последна промяна: 25.01.2017 13:58

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg

Кратка извадка от откровението, дадено 1994 г. на напълно невярваща до тогава, млада жена. Която почти 20 години, след видението си, направила около 5-часов аудиозапис, в който, по женски - емоционално, подробно разказва видението си, което започнало по следния начин:

Една вечер, след като си легнала в хола, жената видяла да се появяват странни пламъци в хола, и без да е сигурна, дали сънува или го вижда на яве, започнала да мисли, какво ли може да се е запалило, дали пердетата или нещо друго. И след известно време, в средата на помещението започнало да се разгъва и опъва, нещо като копринен екран, на който постепенно започнала ясно да различава фигурата на мъж, по чието лице и коси се стичала кръв, а на главата му имало сплетени като венец, дълги и много остри тътни. Виждало се че човекът е бит и наранен на много места.

По лицето и очите, и по ”излъчването” на човека, жената усещала, че той е напълно невинен и е крайно добър по душа.

Не знаела жената (или не се сещала) нищо за разпънатия Христос, и затова дълго време гледала и се питала с недоумение, защо са направили това с нещастния човек. Защо, защо, защо... Но постепенно започнала подсъзнателно да се досеща, че това вероятно е Иисус Христос, и наистина, той започнал постепенно да и отговаря на въпросите, които тя си задавала наум... И така, само за една нощ, на жената било показано, в живи картини или с думи, за миналото на нейните прародители, които се оказали евреи, присъствали и участвали в осъждането на Христос, преди 2 000 години в Йерусалим. Показано и било и всичко за нейния бъдещ живот, за бъдещето на света, за Рая и ада и за наближаващият край на света...

 

Тук давам превод от руски, на откъс от видеоклипа, за Третата световна война (от видението на жената) и за стотиците напълно готови, модерни концлагери (FEMA) в САЩ:

Адресът на клипа е: https://www.youtube.com/watch?v=3oK_31y3kvM

 

...Ако някога тези записи се публикуват, и стигнат до тези, които сега толкова се стараят да постигнат Световно правителство и да възцарят Мошиаха, месията на еврейския народ, – искам да ви кажа, че след третата световна война, която ще е такава страшна касапница на народите, че вие, които сега се опитвате да осъществите това, повечето от вас, сами ще погинете в тази касапница. И ако някога достигне до вас този запис, знайте, че съвсем няма да стане така, както вие мислите и планирате. Само единици останаха на земята. И тези които започнаха тази война /например САЩ, които, на практика, са само тояга в ръцете на Израел, който се управлява от евреи и масони, и по точно, от Световното правителство, което бързо установява своя тотален контрол над целия свят – без граници/ (а абсолютно всички влиятелни масони са евреи или крипто-евреи!! Г.С.), знайте, че съвсем няма да е така, и сте в голямо заблуждение, в страшно помрачение, - от лукавите духове. И наистина, съвсем няма да стане така, както го планирате, и даже самите САЩ, ще бъдат унищожени от астероид, и само за един миг, ще изчезнат в океана, и двата американски материка (Северна и Южна Америка). Това, вашето, е страшно заблуждение, което ще струва на човечеството страшни последствия.

А Израел дълго няма да го тресат земетресения, и чак към края на управлението на антихриста, ще го тресат. Но войните с арабите ще са страшни, и преди да бъде взривена джамията на Омар, и да бъде възстановен великолепният храм на Соломон, колко жертви и колко кръв еврейска ще бъде пролята в израелската земя. Затова, тези от вас, до които дойдат тези записи, - опомнете се, докато не е късно. Защото, колко хора ще загинат и колко непокаяли се ще отидат на съда Божий. И след това, ще отидат, не покаяли се, сами знаете, къде, – в преизподнята ще отидат.

Защо трябва да правите това, вие грешите и сте в помрачение. Съжалете поне себе си, ако не жалите другите хора, защото всичко, съвсем няма да е така, както го мислите и планувате.

  

Откъс от виедоето, на което продължително време се показват концлагерите, вкл. и много снимки от картите ”Гугъл Ърт”.

Концлагерите FEMA са напълно готови, и те ще се превърнат в лагери на смъртта, в които властите, при обявяване на военно положение, ще вкарват и ще унищожават лицата от първа и втора категория, обозначени с кодовете – червен и син.

Още 96 година бе огласена информацията, че в САЩ и Канада има червени и сини списъци с граждани, които са най-опасни за режима, и те първи ще бъдат събрани в концлагери. Тези концлагери са оборудвани с големи помещения, в които могат да се поместят по 4 автофургона с агазови камери. На покривите са поставени мощни вентилатори, които да проветряват газовите камери, веднага след поредната употреба (за да станат бързо готови за следващо зареждане с арестанти).

Също така, отдавна има снимки на огромни складове с милиони големи пластмасови ковчези, за по 5 или 10 дущи!..

 

Превод, извадка, Григор Симов, от:

https://www.youtube.com/watch?v=3oK_31y3kvM




Гласувай:
2



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: grigorsimov
Категория: Политика
Прочетен: 28375436
Постинги: 4303
Коментари: 7561
Гласове: 8248
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930