Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
26.02.2017 23:38 - България в СМЪРТОНОСНИЯ КАПАН на ЕС и НАТО! Ще ни Помогне ли Русия! Автор: zahariada
Автор: grigorsimov Категория: Политика   
Прочетен: 1728 Коментари: 1 Гласове:
2


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
Напоследък шумният хор на българските евроатлантически жаби, които от години квакат, че трябвало да сме лоялни членове на ЕС и НАТО и друг изход сме нямали, стана непоносим. В своя блатен хор те дори успяха да въвлекат и президента. Но ако за Румен Радев все още има извинение, тъй като той не е бил досега в политиката, то за старите гербаджийски политикани в управлението – няма такова.

Между другото  членът на ръководството на БСП Валери Жаблянов заяви вчера в ефира на Нова телевизия, че ако ЕС и НАТО ни задължават за някаква опасна политика, ние трябва да преразгледаме членството си в тези организации. И да ги напуснем. Много е опасно, каза Жаблянов, България да се превръща в натъпкана с оръжие или с ГМО,  територия.

Пределно ясно е, че отдавна  по въпроса за членството ни в ЕС и НАТО има много и кардинално различни мнения.

Всъщност Истината е следната:  Приказките за нашия, тъй наречен „цивилизационен избор за бъдещето на България“ са лъжа открай докрай. Понеже цивилизацията, към която сме се запътили загива. Защото се превръща в монстър. В чудовище, което в предсмъртните си гърчове се опитва да унищожи целия свят за да удължи поне с още малко живота си.

Неопровержимо доказателство на този факт е  унищожението на България и на българския народ, което бе осъществено само за 25 години от „добричките“ ЕС и НАТО и техните български слуги.

image








Неопровержимо доказателство са лудите щатски и европейски либерал-глобалисти,
 които за да завладеят света, решиха да унищожат Русия. А заедно с нея и по-голямата част от човечеството. Защото в пепелищата на евентуална ядрена война малко хора ще оцелеят. Само господарите от Запада и една шепа роби. И това унищожение трябваше да се случи не за друго, а защото „господарите“ смятат, че сегашното човечество с милиардите хора по земята е прекалено голямо за нейните изчерпващи се ресурси. И прекалено неуправляемо. Но ако огромната част от човечеството загине в пламъците на ядрените експлозии, тези които оцелеят ще са малко. И много лесно ще бъдат командвани. Като роби.

Засега този апокалиптичен сценарий временно се отложи. Заради намесата на Русия и донякъде на Китай. Но работата на западните неолиберални глобалисти по мракобесния антихуманен проект продължава.

И сегашната „дейност“ на тъй наречения Европейски парламент го доказва неопровержимо. Те, в сговор с нашите „евродепутати“,  приеха „всеобхватното“ античовешко споразумение СЕТА. Което иска да направи националните държави слуги на щатските и западни мега корпорации. А след това постепенно да ги унищожи (не корпорациите, а държавите-б.а.). Естествено, заедно с народите, които ги населяват. Чувал ли е някой досега обикновено търговско споразумение, за каквото искат да представят въпросната СЕТА, да е „Всеобхватно“. Търговските споразумения са за отделни области и сектори на икономиката и търговията. Но да са всеобхватни – такова чудо могат да измислят само обхванатите от мания за величие  евроглобалисти (юдо-сатанисти). Които искат да стъпчат със своя кървав ботуш целия свят.

Знаем страшилките,  с които ни плашат Бойко Борисовите слуги на Запада и НАТО. Че ако не сме в ЕС и НАТО няма кой да гарантира сигурността ни. Турция на мига щяла да ни нападне, щяла да ни пусне милиони мигранти,  Джихадистите ще ни изколят… (А не ни ли принуждава насила, именно, ЕС, да не пазим границата си и да пускаме колкото се може повече мигранти, които са прогонени от родните им огнища, - от САЩ и послушния им съюзник - ЕС, - точно от тези, които уж щели да ни пазят от мигрантите? - Григор Симов) 

Извадка от:

Skandalno.net

Автор: Иво Македонски, Skandalno.net




Гласувай:
2



1. nikikm - Нищо не се е отложило,
27.02.2017 20:36
просто Китай и Русия,продължават играта!
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: grigorsimov
Категория: Политика
Прочетен: 28361018
Постинги: 4299
Коментари: 7559
Гласове: 8247
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930