Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
28.02.2017 14:04 - Лекуване на множество болести с покълнали орехи и с преградки от орехови черупки
Автор: grigorsimov Категория: Политика   
Прочетен: 3247 Коментари: 0 Гласове:
1

Последна промяна: 28.02.2017 14:36

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg

Почти всички знаят за покълналата пшеница, която за денонощие увеличава жизнената си сила 100 пъти. Но едва ли знаете най-уникалната рецепта за покълване на орехи, чиято жизнена сила, за две седмици се увеличава хилядократно!

1 кг. цели орехи се заливат със студена вода, която да покрие орехите.

Стоят на рамката на прозореца 2 седмици, като водата се сменя през ден, а орехите се рсзбъркват два пъти в денонощието.

След 2 седмици орехите са готови за употреба. Орехите се държат в хладилник (ниско долу), в същата вода. Дневната доза е, по 3 обелени ореха, сутрин и вечер.

 

Тази рецепта ще ви донесе обновяване и подмладяване на организма, на клетъчно ниво, възстановяване на имунната и нервната система, очистване на кръвоносната система от шлаки и подхранване на костната тъкан.

Да се приема внимателно, при нарушена дейност на задстомашната жлеза (панкреаса).



 


 

И за ореховите преградки:

Цял живот съм изхвърляла преградките от ореховите черупки, за което съжалявам! Толкова полза от тях, не съм и подозирала!

1. За компенсиране дефицита на йод:

Те съдържат много йод и се препоръчват, като спомагателно средство за компенсиране дефицита на йод в нашия организъм. Не е тайна, че недостигът на йод в организма може да предизвика развитието на много заболявания, сред които: - нарушения в работата на щитовидната жлеза, мастопатия, миома и аденом на простатата.


 

image

Недостигът на йод може да доведе до слабост, раздразнителност и повишаване на артериалното налягане.

Особено актуално е това за старите хора, бременните и кърмещите жени, и за прекарващите много време пред монитора на компютъра.

И точно с такива проблени се справят ореховите преградки.

А да се диагностира недостигът на йод е много лесно. Ако вечер нанесем (с памук или парцалче) една линия с йод, от китката до лакътя, и сутринта тя не личи, значи йодът в организма е малко, и тази рецепта е за вас.

Ореховите преградки слагаме в тенжера и ги заливаме с две чаши студена вода. Кипват, и кипят на бавен огън 10 минути. Изстиват, процеждаме ги и пием три пъти на ден, по една глътка, преди ядене, в продължение, - от 1, до 4 дни. Като се препоръчва, всеки ден да се нанася лентичка с йод, и да се следи, кога е преодолян недостигът на йод.

И непременно ще се почувствате по-добре.


 

За лекуване на конюнктивит

Смелете преградките в кафемелачка, вземете половин чаша от прахта и я залейте с чаша и половина студена вода, сложете да кипне, след което намалете огъня, да кипи на слаб огън 20 минути. След изстиването, процеждате, намокряйте малко памук в отварата и го поставяйте за неколко минути на клепача, или клепачите, в продължение на седмица.


 

За лекуване на аденом на простатата, за простатит и кисти на яйчниците

2 супени лъжици орехови преградки заливаме с чаша и половина врела вода и оставяме да кипи на слаб огън 20 минути. После се запарва около 1 час. И го пием, на три пъти за един ден.


 

За лекуване на щитовидната жлеза, стомашно-чревния тракт, ставите и при хипертония

При тези болести се препоръчва спиртен извлек от орехови преградки. - Пълним с преградки 1/3, от тъмна (бирена) половин литрова бутилка, заливаме я до горе с ракия и престоява 2-3 седмици. После прецеждаме и пием, по 1 с. л. преди ядене.


 

За лекуване на диабет

2 с. л. преградки заливаме с водка, догато ги покрие напълно. Престояват седмица, процеждаме и пием ежедневно по 5-6 капки, предварително разредени в две лъжици вода. Курсът на лечението продължава, - от три седмици, до три месеца, като през това време контролираме нивото на захарта в кръвта.

За лекуване на радикулит и болки в ставите

Разтривайте с ракиена настойка от орехови преградки.

Препоръчва се също и при продължително разстройство на стомаха; за подобряване на паметта; против главоболие; при фибромиома на матката и мастопатия, при нерви разстройства и безсънница.


http://fithacker.ru/articles/vsyu-zhizn-ya-vyibrasyivala-peregorodki-iz-gretskih-orehov-a-zrya

Превод, Григор Симов




Гласувай:
1



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: grigorsimov
Категория: Политика
Прочетен: 28348797
Постинги: 4298
Коментари: 7559
Гласове: 8246
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930