Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
14.03.2017 23:59 - Ленин трябва да го махнат от Червения площад, заяви Руската православна църква зад граница. logoslovo.ru
Автор: grigorsimov Категория: Политика   
Прочетен: 1520 Коментари: 2 Гласове:
3

Последна промяна: 27.03.2017 20:02

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
В неделя във всичките нейни храмове, по благословение на първойерарха на РПЦЗ митрополит Иларион, бе прочетено заявление на Архиерейския синод на РПЦЗ, по случай 100-годишнината от революцията (еврейския болшевишки преврат) в Русия. 
imageГранитният капак над ковчега на Ленин


От РПЦЗ нарекоха Ленин «главният гонител и мъчител на XX век». Според РПЦЗ, ако се махне тялото на Ленин, от площада, това ще е «символ на помирение на руския народ с Господа». Предлага се също да се «съборят паметниците му» и да се върнат «историческите имена» на улиците, градовете и областите. 

В заявлението се казва, че «днешното неуморно клеветене и тормоз над Русия, от страна на «западната цивилизация» го е имало и преди 100 години, а и много по-преди». Според РПЦЗ, светът ненавиждал Руската империя, «наследницата на Светата Православна Рус», и това отношение към Русия не са можали да го променят, «ни верността към съюзническия дълг, ни постоянната готовност на Руските Царе, за сътрудничество». РПЦЗ призова да се заемем с осмисляне на историята, за да разберем, защо «
на Русия и са се паднали такива тежки изпитания». 

Миналата есен беше проведено допитаване, резултатите от което свидетелстват, че мнозинството руснаци са за, - да се погребат останките на Владимир Ленин.


...................................................

1. И два от комментарите, под горната публикация:
Пророчество на старца монах-схимник Йоан, от Ярославска епархия на РПЦ:

«През зприл, когато изнесат «плешивия» от Мавзолея, ще пропадне Москва в солени води и малко ще остане от Москва. Грешниците дълго ще плуват в солената вода, но няма да има кой да ги спасява и всичките ще загинат. Затова на тези от вас, които работите в Москва, препоръчвам да работите там, до април месец.

Ще потънат Астраханска и Воронежска област. Ще потъне Ленинград. Град Жуковски (Московска обл., на 30 км. от столицта) ще бъде частично разрушен.

Господ искаше да направи това, още 1999 година, но Богородица Го примоли да даде още време. Сега вече съвсем не остана време. Само тези, които от градовете отидат да живеят на село, ще имат шанс да преживеят. Няма време да започвате да строите къщи на село, - няма да успеете, защото не остана време. По-добре купувайте готова къща.
Ще настъпи голям глад. Няма да има, ни електричество, ни вода, ни газ. И само тези, които си отглеждат сами продукти, ще имат шанс да преживеят.

Китай ще тръгне на война против Русия, с 200 миллионна армия и ще превземе целя Сибир, до Урал. Японците ще господстват в Далечния Изток. Русия ще започнат да я разкъсват на части. Ще започне страшна война. Русия ще остане в границите от времето на Цар Иван Грозни. Ще възкръсне Преподобния Серафим Саровски. Той ще обедини всичките славянски народи и държави, и ще доведе със себе си Царя... Такъв глад ще е, че приелите печата на антихриста, ще ядат мъртвите. И главното е, да се молите, да промените живота си, за да не живеете в грехове, понеже остана съвсем малко време...».


2. Старецът Виссарион (Оптина пустиня):


«В Русия ще направят нещо като държавен преврат. И в същата година ще нападнат китайците. Те ще дойдат до Урал. И тогава ще се направи обединение на руснаците, на православна основа...».



http://www.logoslovo.ru/forum/all_1/topic_15890/

Превод, Григор Симов

    
image image
image
 



Гласувай:
3



1. vladtepes - За Ленин
15.03.2017 15:49
Ленин дава свобода на руския народ - премахва ограниченията на правата на низвергнатите свещеници както и на пианистите. Примерно в личната охрана на Дзержински е имало голям брой изявени пианисти професионалисти като Пьотр Маго, също в армията постъпват голям брой офицери пианисти на високо ниво. В царската армия няма изтъкнати професионалисти пианисти способни да изпият наведнъж литър водка и повече.
цитирай
2. debeloto - какви права им дава сатанистът л...
22.03.2017 17:14
какви права им дава сатанистът ленин, та той избива стотици хиляди вярващи и свещеници, разрушава храмове, унищожава цели села и градове. накрая бясното куче умира в мъка и мизерия.
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: grigorsimov
Категория: Политика
Прочетен: 28313822
Постинги: 4287
Коментари: 7547
Гласове: 8239
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031